Dagen innan

Var i staden idag och ingenting, jag menar verkligen ingenting funkade. Ibland blir man bra lack alltså. Det fick bli andra skor eftersom mina bebisar va slut.... och min älsklingsväst fanns inte i uppsala, KUL. Det fick bli en annan väst från hm och skorna bara idag.

Imorgon är det ju NYÅR och jag är taggad satan! det kommer bli så jävla bra, om inte jag blir sjuk bara.

Nu måste jag gå och möta fredrik på stationen.. jag är redan lite sen, men thats me helt enkelt.

PUSS

storvretacupen nu ja

jag har inte skrivit på ett tag nu, dåligt av mig måste jag säga, förlåt! Min jul har varit bra och nu taggar jag bara till nyår som fan!! Jag hoppas att den kommer vara grym! Det är storvretacupen nu, så jag har levt i innebandyvärlden i två dagar nu, kanske tre om jag bestämmer mig för att åka och se alla finaler imorn istället för att åka til täby centrum. Vi får se helt enkelt hur det blir.

Jag sov hos hanna i luthagen igår också, så det va lätt att ta sig till fyrishov till alla sköna innebandyfolk. Det var la nice. Norrmännen får min röst på roligaste matchen jag någonsin kollat på, så galet sköna killar alltså! Vi såg även flickan som lekte med elden igår kväll, och gosh, den va läskig!! jag hade ont i magen efter jag sett den. Och Hannah, lets face it, jag klarar inte av läskiga filmer.

Jag är allmänt trött och har galet ont i huvudet nu. så jag ska kolla på film nu, en romantisk!

PUSS

God jul

God jul alla underbara! Just nu känns min mamma och syster inte så underbara då min lillasyster får allt hon vill. bortskämda jävel.

Vi har precis ätit frukost tillsammans, alla i familjen(nästan) förutom clara som va tvungen att kolla på tv.. Jag längtar till ikväll! jag vill ha mina julklappar nununu! Jag är en otålig flicka, hihi

Julafton kommer spenderas med släkten hemma hos mormor och morfar i stan som vanligt förutom förra året och året innan det eftersom vi hade vinterkräksjukan då. Men nu så! nu är allt som vanligt igen.

Imorse vaknade jag av att jag fick ett sms, och det var inte bara ett sms jag hade fått utan 8st under natten, alla stod det God jul osv på. Ganska mys att få sånt men förstår inte riktigt att folk orkar sitta uppe hela nätter och göra sånt:)  jag skickar mina god jul sms idag någon gång!

Nu ska jag börja göra mig i ordning, för idag ska jag vara riktigt fin! Klockan halv 3 åker vi härifrån vattholma. Nu har jag nästan lite bråttom med mig själv, haha skoja, jag ska:

Duscha
Fixa håret
Sminka mig
Klä på mig

Det är dom grejerna jag ska roa mig med i..5 timmar, hehe

Nu ska jag ner till min la familia igen.

Hoppas alla får en dunder julafton, det hoppas jag att jag också får!

PUSSS<3

Hanna och jag är för bra på IKEA





Jag är bra cool ja.

tråk

ÅRET.

Hur har året nollnio varit för dig? - Både bra och dåligt.

Bättre än förra året?  - Ja

Någonting du aldrig kommer glömma nollnio? -  Det är mycket jag inte glömmer

Har du flyttat under år nollnio? - Nej

Har du hittat en ny låt som du älskar? - Absolut

Isåfall vilken? - Finns väldigt många

Har du kysst en främling? - Ja


KÄRLEK.

Hur har din kärlek varit nollnio? - Inte så bra

Har du varit kär? - Nepp

Har du sagt jag älskar dig till någon? -  Ja

Har någon sagt jag älskar dig till dig? - Ja

Har du haft ett hemligt förhållande? -   Näj


SORG&HÄMD.

Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? -  Nej

Har  någon i din släkt avlidit? - Nej

Har du slagit någon riktigt med knytnäven? - Nope

Varit i slagsmål? - Nejdu


PERSONLIGT.

Har du gjort någonting du ångrar? - Jo,en del

Isåfall vad? - Olika

Har du skämt ut dig? -  Alltid!

Har du ljugit för en vän? - Jag kan inte ljuga, haha

Har du varit ute en hel natt? - Japp

Har du blivit tagen av polisen?  - Näppsknäpps

Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - Ja

Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? - ohyes


SKOLAN&FRITIDEN.

Vilken skola går du på? - Jällagymnasiet i klass 2D<3<3

har någon varit elak mot dig i skolan? - Haha nej inte på riktigt

Hatar du ngn på din skola? - ehm, nej, men ogillar

Har du gjort ngt framsteg? - Ja

Haft alla rätt på ett prov? - Haha jag kommer inte ihåg nu


VÄNSKAP.

Har du träffat nya vänner? - Yessir

Har du förlorat en vän? - Nej

Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? - Japp

Har du gått bakom ryggen på en vän? - Nej, sånt gör jag inte

Har du ljugit för en bästavän? - Neverever

Har du haft en relation med en vän? - Nee  


Vad vore världen utan Lars winnerbäck?

Lars winnerbäck, herrejävlar va bra han är, det är sjukligt. Så, vad vore världen utan honom? fattar inte hur lost jag var innan jag jag började lyssna på honom.

Idag har jag varit riktigt duktig faktiskt, jag har hjälpt hanna att flytta till staden! Så nu bor inte hon i lilla vattis..hon kan inte gå fina promenader med oss på kvällarna, jaa, jag kan rada upp en jäkla lång lista på negativa saker om det, men även positiva! Lägenheten va skitfin! och ligger jäkligt bra till i stan, gång avstånd till allt, ja allt! Jag och hanna kom till och med på att hon bor nästan precis jättenära elevhemmet, så när jag ska vara med hanni så kan jag svänga förbi där oftare. Vad sägs om det elevhemmetbor?
Det behövs livas upp med lite nytt folk där känner jag.

Vi har fortfanarde inte fixat julgranen än, inte ens köpt en? man ba waaaat? det är julafton om två dagar ju! helt galet. men det ordnar sig, som alltid är min familj så är vi sist med allt, nästan.

Sen gjorde jag klart min önskelista idag, det kändes bra, till man precis sa det till mamma, då hon sa att det va lite försent att ge henne den nu. då sprack det lite liksom. haha
sså kan det gå om man är hannah margareta vickers helt enkelt.

PUSS

asdfghjklöä

cornflakes.
Kakao.
Sirap.
Smör.

Det blir choklad grejer. det är gott men inte jätte
lite är gott men inte mycket.

PUSS


I väntan på maaaat

Mina systrar är värdelösa på att laga mat, ville bara säga det, man måste vara där för att uppleva det, och det vill man inte, trust me.

Mys igår med film å allt, vi kollade på män som hatar kvinnor som jag inte sett förut, men som jag nu har! Dock inte de sista 10 min då jag somnade.. typiskt mig!
Sen vare upp med tuppen imorse, för jag skulle ju klippa mig idag, det blev bra! jag är jätte nöjd, men bild får ni inte, ni får helt enkelt ta och träffa mig om ni är så nyfikna.
Jag har ett problem, jag har köpt 2 julklappar av 9! och jag har ingen aning om vad de andra ska ha, det känns riktigt bra med tanke på att julafton är om 5 dagar. NAT. Men jag ska faktiskt in imorn och handla lite, jag hoppas verkligen jag hittar något till alla!

Nu ska jag göra en sak medan jag väntar på maten som snart är klar

Skriv ditt namn med fingrarna: Hannah 
Skriv ditt namn med ett finger: hannah

Skriv ditt namn och blunda: Hannah
Skriv ditt namn med pannan: yuhaqh

Skriv ditt namn men armbågen: habn n ah
Skriv ditt namn med hakan: bhaz<bn b naz<bg 
Skriv ditt namn med näsan: hannah
Har du fuskat på det här testet? fuskar aldrig


LOOOOOOOOV

Nu är det lov och det är så jävla underbart så det finns inte! Skolavslutningen va helt okej, dåligt att man bara va där i en timme, men lärarnas teater va jätte rolig, så det gjorde inte så mycket att man åkte dit ändå.
Efter avslutningen åkte jag in med 2D till stan, vi gick och fikade på storken.. eller ja.. fikade och fikade.. vi kollade på när emma och sofie fikade! thats the way we do it! Sen efter det hängde jag med sofie för att köpa en klänning på vila, grymt fin på henne!

Vi gick i några affärer, men jag va väldigt off eftersom jag va galet hungrig, sen gick jag lite till på stan med hanna,emma och tilda. Vi gick och åt på Cupido, första gången för mig och emma, det märktes verkligen!! hahaha, vilken upplevelse säger jag bara. Sen fick jag akut ont i magen så jag nöjde mig med denna dag i staden och åkte hem. 

Så nu är jag hemma med en ond mage, för att inte prata om min arm som är död! Tog ju svininfluensa spruta i skolan igår.. det gjorde ont när dom stack in den,när dom tröck i den där skiten och när dom drog ut den! Och efteråt gjorde det ont, fick feber och blev sjuk också. allt dåligt som kunde hände med den där sprutan hände mig. Ovandligt att allt detta ska hände mig..? näj inte direkt.

ikväll blir det mys med tjejerna i hannas stuga för sista gången innan hon flyttar!! hon flyttar ju faktiskt på tisdag. Kommer verkligen sakna det där huset och alla minnen från det. Det kommer bli as mys ikväll !

Imorgon klockan 10.45 har jag frissörtid. Det ska bli skönt att äntligen få klippa sig! 

Aja, ska gå och göra nå roligt.

PUSS 
 

 

ÄLSKA

Jag är så lycklig just nu, vet ni varför? jo för att jag är klar med sista uppsatsen som ska in innan jul!!! jag är så glad, vilken lättnad alltså.

Tog svinis idag med, så har galet ont i armen nu, kommer säkert få feber också, men vafan! nu får jag inte den skiten iaf. Vissa säger att det kan komma bieffekter senare i livet som att inte kunna skaffa barn, jag hoppas verkligen inte det alltså, jag blev lite orolig men det blir säkert bra, hoppas jag!

Imorgon är det julavslutning och jag ska var fin! vet inte vad jag ska ha på mig dock, men det löser sig alltid!
jag ska ha lockigt hår med sofie och vi kommer vara så fina, det kommer alla i 2D vara.

Älskar dom brudarna så hårt!! <3



FFFFFFF

Allt kan ta sig nu. varför går inget jag gör? pluggar ju satan men kommer ändå bara ut med G.. kul! jävla ********************** jag kan svära på en som en idiot, men det ska jag inte göra här.

Skrev ekologiprov idag, ja precis, det som va på 100 sidor att plugga in. Gick inte bra. Det kan ju kanske ha något beroende på vad jag gjorde igår? kanske, med tanke på att jag va på hund grejs i stockholm hela dagen som va obligatoriskt. Det sög verkligen freestyle va det ända som va kul att titta på. Så ja, vad gör man? jo jag skulle himla gärna vilja gå på jullov nu,tack!

halsfluss?

Det känns kul att man kanske har halsfluss, jag har helt galet ont i halsen, helt sjukt alltså. Så ringer mämi för att jag ska få en läkartid för att se om det är halsfluss eller inte, svaret man får är.." om hon har haft ont i en vecka så kan hon klara sig till måndag med, vi har inte tid med henne" man ba waaaaaat, helt crazy! jag säger bara det, Svensk sjukvård..

Idag är det 12 december och hannas mammas födelsedag. Det börjar närma sig julafton, emelies födelsedag och nyår!
Jag måste bara meddela att jag hatar mitt ben just nu, har börjat med övningarna för muskelbristningen igen, och det gör ooont! bara jag sitter i 10 min får jag ont. Helt galet.

Nu ska jag plugga lite mer på ekologi! BAJS


Men eww?

Alltså killar. Ni måste sluta ta er i skrevet hela tiden, det är otroligt vidrigt. Är så sjukt less på att se det, det är äckligt, okej?! Det är ingen som vill se det, så sluta med det.

Dagen har varit.. helt okej, gaaalet förkyld och jag gillar det inte! men chill, och ikväll måste jag inte plugga! så skönt! utan ikväll ska jag vara med dom bästa! för simone åker ju till australien imorn:O måste säga hejdå till gullrumpan!<3

PUSS

shiet

Hatar det här, inte nog med alllt skolarbete men nu är man sjuk med! tack! snart är det jullov och jag börjar tänka mer och mer på nyår. Jag hoppas bara inte jag får vinterkräksjukan iår igen! det skulle ju verkligen vara toppen på en underbar termin,eller hur!

Har sovit en massa idag, helt galet, somnade på djursjukvårdslektionen! det är inte bra, sen somnade jag två gånger ikväll, jag fick snabb drömmar om masssa saker bla att stina skällde ut mig, sen kom tobbe och skällde ut mig för samma sak, jag vaknade såklart och märkte att det va reklam på spotify där de sa samma sak två gånger bara det att en va en tjej som pratade och en va kille.. vilket min hjärna förvandlade till stina och tobbe.. weird och Varför vill vi veta det här tänker ni..  och ja.. haha det är en väldigt bra fråga. jag tycker att ni ska veta det iaf!

Nu ska jag typ.. göra något roligt, för jag har ikväll att chilla på!¨GRATTIS TILL MIG.

CIAO

In school

Sitter nu i skolan och "jobbar" med en grej som ska vara inne efter lovet.. fattar inte varför lärare är så dumma i huvudet att dom lägger saker efter lov så man inte får chilla när man inte har lektioner. Dom tröttar verkligen ut mig totalt, orkar fan ingenting längre.
På fredag åker simone till det underbara landet Australien. Kommer sakna henne då hon ska vara borta 5 veckor.
Nyår börjar redan planeras och som det ser ut nu får jag ett hus för mig själv i uppsala, det är nice!

Hade utvecklingssamtal igår med berndt, det gick ganska bra ändå, johanna hade skrivit väldigt fina saker om mig måste jag säga, jag blev glad av att höra det. Mindre glad över svenska läraren och idrotten.

Tycker jag är mest depp nu över skolan faktiskt, det är inte kul, när jag är hemma vill jag inte till skolan för då vet jag att jag kommer få mer plugg med mig hem, sen vill jag inte hem eftersom att ajg vet att jag kommer behöva plugga så fort jag kommer hem. Det suger kuk.


Fyfan va jag är bra. Jag älskar mig.

Jag går mot väggen.

väggen närmar sig snabbt! klarar inte mer. orkar inte mer.

Knas

knasknasknas. så är det!har gaalet mycket att göra nu, massor av plugg så jag tror jag får psykbrott vilken minut som helst, och ja, det är väl det mesta jag tänker på just nu.
Dagen har bestått av att flumma satan i skolan då vi inte hade några lektioner på hela förmiddagen som vi olyckligtvis fick reda på i skolan på fikat. Sedan kika lite i affärer på stan en snabbis medan jag väntade på bussen. Väl hemma va det bara att ta tag i plugget, som är myyycket!

Sen åkte jag iväg på träning som vanligt, och det gick bra då jag inte va flumm.. alla på träningen har märkt att när jag koncentrerar mig innan hopp och volter och vad jag nu ska göra så sträcker jag ut tungan och drar den åt sidan på underläppen, det låter helt cp och ser helt cp ut kan jag berätta! haha

Nu väntar jag på att duschen ska bli ledig, då ska jag springa in i duschen, sen pluggga! och jag får senast lägga mig halv tolv.. börjar få tajt med tid där..

RSS 2.0