Hjulet snurrar men hamstern är död

Hallådär köp blåbär!

Är inte så jäkla pigg idag kan jag inte säga, gick upp kvart i fyra imorse och sov 4 timmar.. tror det mesta har gått emot mig idag, när jag först kommer till jobbet så är det såklart en kalv som ligger i skitrännan, så det var bara att hugga i och lyfta, (ja, jag löft upp kalven, helt själv!) Sjuukt tung var den, och tänk er kladdig från att den var nyfödd,bajsig och kissig.. det gjorde inte det hela lättare..

Den ville ju inte sammarbeta heller, benen spreta överallt och ja, som sagt var den kletig! Min tröja blev helt smutsig och blöt så kunde inte ha den heller när jag väl började mjölka, 40 minuter senare.. så frös mig igenom passet.

Blev hämtad av mamma klockan ett och sen dess har jag bara tagit det lugnt, sovit lite och så;) jag som måste plugga...

Nu ska jag ringa mamma och se om jag ska börja med våran halloween middag kanske;D ikväll blir myskväll med flickan från ovan!:D:D hihi förlåt att jag tjatar om den stina;)

PUSS

SKÄMT ELLER

Åh vad arg jag blir, har precis skrivit ett långt jävla inlägg, så loggas jag ut, lack tjej! nu blire inget!

Orchid

Kul att inlägget halverades -.- ledsen för det, men ni får leva i ovetande vad jag skrev i tidigare inlägg:)

Lugn men ändå lite jobbig helg har det varit.. Har haft min djurhushelg på skolan, det sista man gör i sällskapsdjurs kursen, skönt som fan! och jag hoppas att jag kom ihåg allt iaf! Annars ryker mitt fina betyg säkert haha.

Har alltså varit på skolan hela helgen, sen myst med världens bästa mamma på kvällarna :) somnade fint och tidigt igår medan vi kollade på juno, lite rolig sådär:)

Tillbaka till fredagen, mamma skulle ha fest här hemma, så åt och umgicks lite här, sen ville mickan att jag skulle komma på chillkväll hos henne med hennes klasskompisar, trevligttrevligt!

Och idag då, jobbade på morgonen, blev sen hämtad av mamma för då skulle vi ut till alunda till mormor och morfar då morfar fyllt år. Åt mycket god mat och efterrätt! sen träning! Kul som fan att lära sig nya dansen måste jag säga;)!

Imorgon blir det full dag i skolan och sen träning! när ska jag ha tid att plugga? säg det..


Love is an animal

Idag har varit en jobbig dag minst sagt. Började med alldelles på tok för lite sömn under natten då vi var ut. Hände lite grejer på elevis men sov gjorde vi tillslut! och duktiga som vi är upp till skolan direkt på morgonen, jag såg mycket.. pigg ut med röda,glansiga ögon. Trodde jag skulle avlida ett par gånger, men nu mår jag fint igen!

Sen fick jag se matteprovsresultatet, det var ju ett ig som jag redan visste från början, faktiskt med mer poäng än vad jag trodde att jag skulle få! Hade bara tråkiga lektioner idag, så det var riktigt strongt av mig att fortfarande gå till skolan trots allt måste jag säga!

Igår när vi var ut iallafall, jag vill bara tipsa er tjejer, dansken på kalas

bivaxcerat i mitt heart :D

precis kommit hem från att ha övningskört till mitt gamla lag som har träning ikväll, gick aldrig in dock för clara var för trött, så släppte bara av min syster som skulle in och träna då..

Övningskörningen gick fint, körkort snart? snaaart!:)

Försöker plugga till den här hemska hemtentan vi har fått i religion, satans bananer vad man blir knasig i huvudet av den! magad.

när vi kom hem från övningskörningen bakade jag och mamma, mysigt! Så snart lär kakan vara färdig tycker jag.. jag är suuugen som få.

blir grisarna imorgon igen, måste ju göra dom små sötingarna tama:)

Ska ner och kika min (och mammas) finfina kaka :D

Man förstår inte riktigt..

Hallåhallå!

Jag mår ruskigt bra idag, kan det vara för att jag fick reda på att jag är medlem i nya laget?;) JAA jag blev intagen! jävlar vad jag är bra. Jag är så stolt över mig själv, kan inte sluta tänka på det, jävlar vad jag är duktig på det jag gör. :D hihi!
För er som inte visste har jag varit med i en uttagning till nytt lag i gymnastiken, och ja, jag kan säga det igen, jag blev intagen!!

Ja nu var det nog med det roliga, är hemma idag eftersom jag ska med till arlanda för andra gången på en månad, fast med pappa den här gången, han ska på lång semester till jul. Det kommer bli så tomt hemma ;( bara mamma, jag och mina två småsystrar.. men vi ska väl ha lite småfester och liknande så det löser sig nog ändå. :)
Vi har en hemtenta som ska vara inlämnad på fredag, och tror ni jag har varit så smart att börjat med den? nej. Tror ni jag är så smart att jag tar med mig boken hem där alla svaren står? nej. Ibland blir man bra trött på.. sig,mig(?) vad man nu säger :)

jag vill ha lockigt hår, det är så fiint ju :D kom på det nu när jag bara satt här.

Jag kan nog förstå vad folk menar med "man förstår verkligen ingenting av din blogg om man inte har varit med under dagen hannah :)" Jag förs

Bananchokladkaka


Ovanstående text, kakan är så fruktansvärt god, har ni inte testat den så gör då det! Fast kanske inte blir lika god som min mamis men (a) :D

Varit en skön dag idag, vaknade av att jag drömt äckliga drömmar(dröm) hela natten, som förföljde mig hela dagen dock. Förutom det har den varit skön, kollat på idol som jag inte sett på på evigheter då jag tränar jämt, men vi får se hur det blir med det, mina handleder börjar strejka, också muskelbristningen i benet, den blir liksom inte bättre när vi stretchar hela tiden.. men vi får se, det kanske händer något mirakulöst så att det försvinner?! hah

Saknar min syster nå sjukt mycket, saknar hennes skratt som man får ont i öronen av, saknar våra pratstunder, saknar hela henne helt enkelt, svårt det här! På tisdag åker pappa ner också och är borta till jul för en lite längre semester, jag är avundsjuk på båda två, kommer bli så tomt här hemma!:/

Jag vill också utomlands, kanske ska ta en tripp med mamma och lillasyster till typ.. usa eller england? vore fint ju!

Kollade på flickan från ovan förresten!! Eller.. jag är inte klar med den än, men håller på att kolla på den och gud så bra den är än så länge!! gaash! måste springa och kika igen ;)



Puss på låten!


Pizza funkar fint dagen efter en utekväll

Var ute igår som sagt(?) vet inte om jag skrev det i tidigare inlägg, menmen nu säger jag det(: Vi gick in på bj, det var rätt rolig kväll ändå, blev otroligt off i slutet bara och min mage var inte glad på mig eftersom jag ätit massa mjölkprodukter, funkar inte bra för min mage så den var inte så glad. Skakade rumpa på dansgolvet och träffade på en massa trevliga människor!

Så sjukt mycket folk igår bara, man kunde knappt dansa. Lite för mycket folk för min del, men det är ju jag;) Stör mig nå sjukt på äckliga gubbar som inte kan förstå ett nej också, vad är problemet med det liksom? cpn.

Det jag kom fram till på kvällen var att killar är cp.. tjejerna håller med vet jag, vart är ni underbara killar?! jag vill ha en pojkvän som typ jack i titanic, åh va underbart det skulle vara.. :)

Ikväll blir det hellugnt för min del! Ska hyra film med familjen och äta tacos, massa mys! Om jag får min vilja igenom så blir det flickan från ovan, verkar skitbra ju!:D om den inte är för läskig för mig.. äh det ska nog gå!

Har även bestämt mig för att byta rum tror jag, fast jag gillar ju mitt rum nu:( Men jag tror det andra blir kanske lite bättre, ;)

Här kommer lite bilder från kulturnatten(ett tag sen, jag vet)  tror jag det var, sjukt rolig kväll!

 

PUSSSIIISSS


15 oktober

Hallå, väldigt dåligt uppdaterat, men jag väntar på ny header så kanske jag blir lite mer motiverad att skriva ;) hehe.

Kom ganska nyss hem från skolan, jobbig men chill dag har det varit idag. Killarna snodde min mobil och jag hade den inte på 45 min, moget! annars har jag bara haft två lektioner,ett prov och sen lekte vi lite i versktan, jävlar vad tekniska flickor vi är!
Jag och matte är lagom smarta på matten också, tror inte jag nappade upp något av dagens lekiton.-.-

Tova påminnde mig precis om när jag blev spottad på från en balkong, blää det var sjukt äckligt. fast jag ska väl inte säga något, spottade själv på folk från balkong när jag var liite mindre .. hehe

Ikväll blir det festligheter, mina vänner har en överraskning till mig, ooh så spännande! Jag ska komma festklädd och hungrig..vad kan dom ha planerat tro? Det får jag reda på sen, men nyfikna hannah är på g!

PUSS


Tjatja bloggen!

Hallå där, kände för en trevlig välkomst eller vad man nu säger,.

Precis hemkommen från dans, ruskigt kul, men vissa bör verkligen se över sin dröm att kunna dansa. Dröm kanske det inte är, men äh skitsamma. Stressad vecka alltså, har inte gjort läxan till imorgon där jag vill ha mvg, lyckat.. Men det får gå som det går. Ska försöka träffa fredrik också, han behövde gå på stan, och det behöver jag med, men efter grisarnaaaa

Nu måste jag sova fan. eller?

RSS 2.0