nöff


jag vill ha en hannahhanna dag!

Hanna här! Jag tycker Hannah ska skynda sig hem från dalarna nu. Tills dess bjuder jag på en bild varje dag. Det här kommer hon gilla...

Bild från 2008

Dalarna

Nu åker jag iväg till dalarna! wiie


Midsommarhelgen

Tjootjenahallå.

Nu är hela midsommar helgen över, och det känns.. skönt på något konstigt sätt, jag är trött, less, trött och galet sliten. Nu blir det chill ikväll! Ska gå promenad med simonie efter middagen som jag ska äta snart. :)

Lite om helgen då.

Midsommarafton

Den var allmänt bra, åt gott och trevligt folk! Midsommarafton spenderades som sagt i knutby med massa bra människor, mycket dans,skratt och galenskaper. Somnade väl runt halv 5 på morgonen, inte så fint då man vaknade halv 11 dagen därpå, hamburgare vid 2 sen vare bara att tagga om eftersom det var parken i knutby på kvällningen!

Kvällen var riktigt kul och jag var askalas. Nu är jag trött som inte sovit så mycket i helgen, ska nog sätta på en film nu, hmm vilken.. svårt val.

Påväg hem idag blev jag uppraggad av världens kap också, yes säger jag bara, tragisk tjej. aja han tyckte jag såg mycket äldre ut än vad jag är och sen är det ju bra att man går på celsius,bor i skutskär och läser natur med matte c...;) haha.

hejj

Sofie här!

Hannah is really hot. and red. haha

Jag har fått äran att gästblogga här! Jag är då sofie benneborg, hehe reklam för mig själv - sofiebenneborg.blogg.se! Och är hannahs vapendragare. Vet inte vad det betyder egentligen, haha. Just nu ska Tova duscha, och sen ska Hannah duscha. Tova har en snygg rosa väska.

H: jag mördade en mygga igår , unden tangenterna.
T: Va? hihihii
H: Ja, den ba: (cp min) och då va jag tvungen att slå ihjäl den.

Intressant va? Nu åkte min älskling Johan berlin iväg på sin cross. :) Nej nu ska jag nog kika över allt inför ikväll, och bjuder sist på en snygging bild på oss!


sur tjej

Jag hatar det här! stannar nog hemma imorgon. jävla fan va ledsen jag blir, varför jag?

Jag gillar inte riktigt tomatfärg

Jag gillar verkligen inte tomatfärg på skinn dagen INNAN midsommar, hur kul? inte alls. jävla skit, ser förjävlig ut, det är ju kul..

Var ju å hälsade på i skutskär hos tova idag, mysigt! Faktiskt är skutskär ganska fint trots allt;) Brämmen låg vi och stekte heeela dagen, skönt men inte skönt nu. suck.

Nu ska jag försöka hitta något som täcker mestadels av kroppen så jag slipper visa min brända kropp på födelsedagsfirandet av simone och mickan, önska mig lycka till det kommer behövas!


fan också!

solkysst

Nu är jag sådär lagom rosig/röd/brun någon blandning där.. haha.

Imorgon är det dax för solen igen, då vi ska till brämmen, ute i... skutskär(?) inte en aning exakt vart men det visar sig..

Jag och tjejerna kommer ha kul som alltid!

Nu måste jag sova om jag ska orka gå upp tidigt:O

Godnatt

Blomhylla, blom hållare.. vad fan heter det?

Halloj bloggen!, eller läsare.  även idag är det strålande väder och såklart har jag varit ute och solat, lite smått rosig är jag överallt nu, haha. Man vill ju vara fräsch till midsommar liksom;)  klippt gräset har jag också gjort, och kört med en sån där .. vad heter det, trimmer nivet.. om det nu heter så, jag kan typ inte  mycket ord har jag märkt, till och med mamma har märkt det. hmm.. kanske dags att börja läsa? Jag tror det. :)

Men det är inte bara jag som är dålig på ord, mickan med tydligen, då hon inte kom på vad grejen som blommorna står på heter, så hon sa blomhylla.. blom hållare och alla möjliga knasiga saker, man förstod ju precis vad hon menade, smart som jag är;)

Måste bara berätta att idag är det min lillasyster charlottes födelsedag, 14 år, jadu, fjoooortis. Men grattis till henne!:)



Bild från i julas, haha fan jag har ju inga bilder på min syster! Det måste de bli ändring på.


Nu måste jag hjälpa till att bära ut en stor blomma eller vad dom snackar om.. peace out!


Gammelmormor

Jag älskar dig älskade gammelmormor ♥

SOL i mitt hjärta

Idag är det strålande väder! satan va skönt!jobbade lite imorse, men kom hem lagom tills solen började ta, dusch på en gång eftersom resten av familjen inte klarade av lukten, höhö. Sen ut på en gång till solen, som tog väldigt mycket medan jag läste 5 frida tidningar, dom är lite roliga ändå:)!

Vi har även fått oss en hund nu i två veckor, wilma som är jättesöt och jättetjock! haha.

Syster min tjatar om att jag ska åka in till stan med henne nu, jag är osäker eftersom det är så underbart väder ute, så nu lockar hon till och med att betala solning för mig ;) haha kanske ska åka ändå!

Måste klä på mig något vettigare än vad jag har på mig nu iafl, höhö bikini på stan kanske inte är så bra..;)

Toto-Africa

YEaah, jag har hittat en spellista med bara 80-90 talslåtar, grymt ju! haha kommer ihåg alla discon i fritidsgården med vissa låtar, helt underbart ju:D

Inatt sov jag väldigt gott, drömde även att jag var bella i twilight, vilken tur jag har! Idag är det fint väder, och jag,mamma och systrar ska åka till thuns ett tag nu, jag måste ju ha en midsommarklänning!:O hoppas jag hittar något!

Nej nu är mamma stressad och vill åka, bäst att jag drar ner..;) haha


PUSSSSS!

Efter regn kommer solsken, eller?

Hallå där, dålig uppdatering jag vet. Men jag har verkligen inte haft tid. Jobbade hela helgen nu, det gick fint måste jag säga! Galet trött är jag bara, det är inte riktigt min grej att åka moppe 03.45 för att sen börja jobba 04.45. Inte riiiktigt min grej dårå.

Det ser nog riktigt jävla roligt ut när folk ser mig åka moppe, så gammal som jag är, och hur jävla äcklig jag är från jobbet. haha. stackars människor som måste se det.

Jag har blivit kär. Kossan är så sjukt gullig så det finns inte. visar bild någongång;)
Blev iaf massa drama på jobbet, som slutade med att veterinären kom, fick hjälpa till lite där med så jag var nöjjd!:)

Jag har nu fräschat till mig, ska till mickan ikväll, med bara tjejerna, vi ska kolla film och mysa! Älskar flickorna. Jag är så övertrött nu så det är sjukligt faktiskt, jag skrattar åt det mest tråkigaste jag hört, iofs gör jag det annars med, men ja. jag vet inte ens vad jag pratar om. Great, nej nu ska jag gå ner så jag håller mig vaken!

PUSSS


Grattis Michaela Desireé Lindh

Idag är det inte en vanlig dag utan mickans födelsedag! Stort grattis till henne! Puss på dig sötnos.

Det ska firas med att jag och hanna ska hem till henne och hennes fina släkt och äta smörgåstårta:) Mums!

Idag har jag varit lite sådär duktig, solade tills det kom moln, sen klippte jag gräset! Blev fint måste jag säga. Men jag är inte tjejen som ska jobba med att klippa gräs, jag vill inte göra illa nå djur så jag väntar tills dom flyttat på sig, typ sniglar,. hahah. ni tycker jag är sjuk, det tycker mamma med. Men vad gör man. stackars dom!



Nu är hanna här ooops!


PUSS


16Juni

Idag är det 16 juni, och ja det vet ni redan eftersom ni läst rubriken. Okej jag är inte en bra bloggerska, men vafan gör det. Jag skriver när jag känner fört och ni som vill läser liksom. :)

Var som sagt på sex and the city 2 med brydsen i söndags, mycket mysigt! och filmen var aasbra:)! Mycket skratt, efter filmen vandrade vi bort till station och åkte hem för att sedan somna sött i våra egna sängar. Mysig kväll som måste göras om snarast!

Sen har jag bara chillat, kollat på ny mobil, men jag tror jag nöjer mig med en enklare mobil faktiskt med tanke på att jag kan tappa och greja med den. höhö.

Solsolsol stod på schemat idag, inte för att det blev mer än en timme typ kanske, men ändå, det stod innan!
Jag vet inte vad jag ska ha för klänning på midsommar, funderar starkt på att köpa en från nelly inann det är försent..

Vi har ju haft en hund hos oss en natt innan de två veckorna hon ska vara hos oss senare. Det var, inte så jätteroligt ändå, ganska jobbigt, haha.
Men hunden är ju söt, och tjock. haha sötsak.

Nej nu ska jag gå promenad med mikey som jag gjort varje dag hela veckan, mys.


You are so much more




Sex and the city 2

Tjaatjaa bloggen!

Nu har jag (vi) äntligen sommarlov! Det är helt underbart. De första dagarna som fri har spenderats med party,chill och snart bio.

I fredags var det som sagt party som började super hos sofie, lagom glada sådär, jag gillart! Sedan var det lite kalasigt i stan, för att efter det åka hem vid 1, eller. vi åkte inte hem, jag och skogh satt och prata i en timme helt ensamma, det var mys.

Igår vaknade jag och upptäckte att min mobil har avlidit under natten, alla bilder, nummer, musik, allt är borta, jävla rolig mobil det där! Den är stendöd och jag får inge liv i den, så skriv era nummer på något sätt till mig, de flesta har jag märkt säger det över msn istället, så visst säg det där isf ;)

Nu ska jag ha en ny mobil, och det är snabbt, hur fan gör jag? jag har ju ingen aning om vad jag vill ha för någon.. gosh.

På kvällen hade jag planerat film med familjen, men eftersom jag är så snäll så åker jag till min kära vän hanna i luthagen istället, eftersom hon är ensam hemma, vi myser och bakar chokladbollar, lagom till den andra filmen börjar somnar jag .. som alllltid. Jaja men så kan det gå! haha
vaknar 5 min innan jag måste gå till bussen, helt förvirrad och lost. Fattar inte vad som händer liksom.. höhö.

Påvägen hem åkte buss 823 en liten tur som jag aldrig varit med om förut, alltid lite kul med förändring..eller? kanske inte när hannah vickers vill sova..

Ikväll blir det som sagt satc! jag är grymt taggad! Kommer bli grymt tjejer!

Nu ska jag gå ner och fixa mig lite, sen prata mobiler med päronen.

Skolavslutning

Hallåådär. Nu sitter jag i skolan och väntar på mina kära vänner som borde ploppa upp när som helst nu. jag fick skjuts,eller ah, jag körde.. haha. Så jag är här tidigt i min skola som är så bra.

Nu ska jag sitta här och nörda lite innan dom kommer med min, som hanna säger. Oklickade klänning.

10 Maj, nej fan det är ju 10 JUNI

Tiden har gått så sjukt snabbt! Det var nyss vår, men nu är det sommar, äskar! Men eftersom det blivit sommar så har det även tillkommit myggor. inte lika älskar. jag har myggbett från topp till tå. äckliga djur.

Idag var sista dagen på praktiken, satan vad skönt! Imorgon har vi bara avslutning och efter det är det SOMMARLOV! galet efterlängtat!

Min mobil är döende ÄNTLIGEN. Vattenskadad,glapp i grejsen som man kopplar in den, stänger av sig själv, meddelanden försvinner, går inte att ladda över musik,bilder och sånt på datorn. Den är helt enkelt fuckad. fan va glad jag är. Något förslag på fin mobil?

Imorgon är det ju imorgon, har jag nog skrivit .. men ändå haha. blir nog väldigt sorgligt, men sen på kvällen blir det nog toppen! Blir först middag/förkrök/fix hos sofie, sen ska vi ut!

Men nu är det så att jag ska kanske gå från datorn ett tag. kanske? ah det ska jag.




Baii

GRATTIS FINA FLICKOR! <3

 

Sofie, jag ville jättttttegärna ladda upp den fina bilden från pizzerian i knutby, men du skulle döda mig då, haha. grattis mina flickor, ni betyder!


Hanna is in tha hoouuuse

Hanna är nu här..och Mickan.. och Hannah då. Men Hanna iaf. Hannah sprang nerför att ta disken nu klockan halv 12 hon blev så sugen sa hon. Hur man nu kan bli sugen på att diska på kvällen. Mickan laddar för att få hem men hon får inte då brottar jag ner henne.

Aja puss på er. Puss på Mickan. Puss på Hannah

 


det är över

Jag och mickan och senare simone med, hade liten deppkväll igår, det var värt. Alltid lika roligt med dig mickan , haha allt vi kommer på<3 Vi kollade på pearl harbour, älskar filmen! så romantisk. Man önskar att något sånt skulle kunna hända en själv, med så snygga killar och att dom är helt underbara, shit alltså, hahaha men man kan ju alltid drömma.

Ikväll kommer hanna och spenderar kvällen och natten i vattholma, mys! Vi ska grilla och prata massor, älskar hennes pepptalk haha!

Nu ska jag städa så man ens får plats i mitt rum, baii

  



Jag tycker fortfarande han är snyggast, grinar jämt lika mycket i slutet av filmen, satan va snygg du är människa!

som sagt, man kan väl drömma ;)

The botten is nådd

Det blev en utekväll igår med mickan,sofie och grabbarna, väldigt trevligt! Skakade mycket rhooomphaaa med tjejerna, det var askul!:) blir dock jävligt sur på äckliga killar som tar på ens röv hela jävla tiden, så jävla orespektlöst. cpn, typ 10 pers på en kväll, LÅT MIN RUMPA VARA FÖRFAN. Men vi hade kul ändå:))

Tog tjugo över två bussen hem , och jag måste säga att det var väldigt värt att ta den bussen nu på sommaren, så himla ljust på kvällarna nu ju!:) jag blev glad och inte alls trött. haha.

Älskar er tjejer!

 

Jag förtränger, låtsas det är bra, men kan inte glömma, glömmer aldrig. jag saknar.


VAD SKA JAG GÖRA

Holy bananas, jag är så sjukt stressad, hur ska jag göra ikväll? ska jag festa eller inte. det är frågan och jag har ingen aning, tänk om man åker in till stan och så visar det sig vara jättetråkigt, då åker man hem, helt ovärt. Men är det skitkul så kommer det vara värt det.. självklart.

Så, vad gör jag? det är de enda jag tänker på just nu, och lite annat:)!


Studenten

Hallåå, idag tar alla som är födda 1991 studenten. Det ska ju såklart firas! dock blir man sjukligt avundsjuk, jag blev lite deppig ett tag där, vill att ett år ska gå snabbt! jag orkar inte längre, vill bort, nej fan nästa år jävlar va röjj det blir då.

Lite bilder från förra årets student, då det var systers dag. Bara för att jag glömde ta kort idag... bra tjej jag vet.

Systrarna Vickers <3



fluga

my god, det är en fluga i mitt rum, så sjuukt äcklig, inte en vanlig utan ni vet en sån där grön.. genomskinlig sak, fyfan va äcklig den är. och inte klarar jag av att döda den heller, så jag står och skriker, äckliga jävla kryp till den istället, jag blir lugn ett tag sen iaf. :)

btw. kakan blev smaarrrrrrrig!

Andra Juni tvåtusentio

Helt underbar dag! Först vare chill hos robban till 10, då var det ju fika, så då gick vi ut för att sedan chilla ännu mer och då i solen, älska! Mina små fräknar på armarna börjar komma nu med, och mina fräknar på näsan blir ju såklart mycket starkare nu när det är sol..

Vi latchar mest runt i skolan nu, ingen är seriös, inte jag i vilket fall. Efter skolan missade jag bussen, och eftersom jag lovat att baka en morotskaka till imorgon var jag tvungen att köpa lite saker till det, martin, som missade sin buss, var snäll och hängde med mig till ica, trevlig grabb det där! Nu är kakan nästan klar, hanna kommer ju till skolan imorgon med, den är inte lika god som hennes .. men det är ju omöjligt att få den så.. haha.

PUSS på alla söta !


Se dig om

en bra dag idag. Praktiken på skolan flyter på och blir så mycket roligare när man har coffe på samma ställe. Brun blir man också, eftersom jag,coffe och robban har en tävling vem som kan bli brunast på tiden vi har praktik, såklart ska jag vinna! så ut varje rast och pressa:D haha fick en liten bränna idag, men den försvann sen.. kul.

Jag kissar nästan på mig varje dag när man är med coffe också, och det är utav skratt, igår hade vi sönder en lampa och nästan en pirras hjul.. ehöm.. vi har kul iafl!

Studenten på fredag också, fan så avundsjuk jag är, jag vill också vara 18, jag vill också ta studenten.

RSS 2.0