Mår inte så toppen

Inte kul att vara sjuk! Iofs har jag bara liiiite feber,hosta och ont i halsen, men ändå. Förkylningar suger fett om man säger så.
Vill göra något ikväll även om jag är sjuk, är så grymt uttråkad av att bara ligga och kolla på tv..
så, någon som vill göra något en liten stund ikväll?:) Jag vet vad jag vill göra iaf:)

Nästan alla mina polers va på halloween fest igår.. förutom jag eftersom jag skulle jobba imorse + att jag va sjuk, inte så toppen. Jag tror att dom hade skit kul, kul för dom säger jag, för jag hade sjukt kul när jag låg hemma och va sjuk och sen jobbade fast jag egentligen inte borde och gick upp 4 på morgonen! Men alltså, jag gillar sånt:) haha naat! Kollade på tv tidigare idag, det va ett sjukt program på, människor som svettas mycket. HAHA! fan va kul, men synd om dom:O jag tror inte jag skulle klara av att svettas som en grode hela tiden, fatta jobbigt!

Tur har jag som inte svettas så mycket iaf:)

Nej nu ska jag ta en alvedon till:)

PUSS


Nu mår man liiite bättre iaf,tack gud!

Gud har inte varit på min sida varken idag eller igår märker jag, men vafan så kan livet vara ibland. visst det suger, men jag gör det bästa av det bara!
Just nu mår jag ganska bra, iofs har jag tagit en alvedon, men jag har bestämt mig för att jag ska jobba imorn iallafall eftersom det är röd dag vilket betyder mer OB. Me like, och jag är ganska beroende av pengar då jag ska samla in till antingen en ny mobil eller mycket nya kläder! (man borde väl samla till resan, men jag vill spendera lite också)

Nu är jag också anmäld till juf festen, kommer komma sjukt mycket folk denna fest, över 100 vad jag hört? så det blir nog kul, då 2D röjjer bäst på fest!<3

HARE BÄST ALLA

Det är kul att bli förkyld,NAAT

Det är ju jättekul att man blir förkyld satan nu alltså, feber och djup hosta, usch. Jag orkar knappt göra något alls, så jag ligger i soffan och kollar på samma film hela tiden.. typ 3:e gången jag kollar på samma film nu eftersom jag inte orkar hämta en annan film, tur att den är bra säger jag bara. Även om den börjar bli lite tråkig nu. äta orkar jag inte heller, åt nästan inget igår och har inte ätit mycket alls idag, det är inte bra, men jag orkar verkligen inte äta.

Hoppas jag mår bättre ikväll, annars kan jag inte jobba imorgon bitti, SUCK.

hoppas ni mår bättre än vad jag gör just nu:)

Puss på er

Detta va ju kul

Blir ensam kväll för mig då man inte vet alls hur man kommer ut till vendel, inte så värst kul att vara ensam, men vad gör man. jag har ju iaf leo och mona-lisa:)

Gårdagen blev lyckat till viss del, somnade typ 3 och sov till 9, helt okej tid tyckte jag, dock inte mickan och hanna som blev lite sura närjag väkte dom:D

Nu ska här kollas film!


CYA

Kär.

Jag gillart! Det blev inge åland då hanni ska ha middag för oss tjejer,sen blir det utgång! hade varit kul att hänga med till åland, speciellt när jag fick med, men det gick ju inte att lösa kvällen då så det får bli någon annan gång.
Va hos hanna på tjejkväll igår, mycket skitsnack och skvaller blev det framför DH. Jag gillart! bara vi som kan göra sånna mysiga grejer. Vi har alltid så jäkla kul tillsammans, våran humor tillsammans blir sjuk:D Jag och mickan såg ett stjärnfall med, så underbart när det är stjärnklart, det är så fridfullt och vackert, man kan ligga i gräset och bara kolla upp hur länge som helst,för det är så mysigt.
Okej,sjuk i huvudet är hon den där hannah, tänker ni:) och visst så kan man ju också se det. haha!

Vissa tycker att det är lite skumt att bli kär i kläder.. men inte jag, jag blir det ganska ofta som väldigt många tjejer.
Hittade den mest underbaraste klänningen på Holmlunds idag när jag va på stan med mämi:) älskar den! 600 kr kostar den, ska jag köpa?

 

KYSS


Vad ska man göra?

Ska man med till åland eller inte? det är frågan. Ska prata med mammsen och mina kära vänner, men just nu är jag förvirrad.

PUSS

Har man tråkigt så har man

Tovali säger:

nej asså det kommer fram men bilden är vit!

 

 Du slutade att dela foton

 

Hannah<3 säger:

jaha

men skitsamma då

msn fuckar också då

Tovali säger:

skulle du visa ditt hår elelr?

Hannah<3 säger:

mitt hår?

ditt hår ville jag se

Tovali säger:

ja trodde du skickade en bild

Hannah<3 säger:

jaha nej

alltså på face:

Tovali säger:

??

Hannah<3 säger:

FB!

ahhahaha

Tovali säger:

ja vad är det med FB?

Hannah<3 säger:

HAHA

alltså tova

driver du eller?!

Tovali säger:

min oboy incedent?

Hannah<3 säger:

haha min menar du?

Tovali säger:

nu vet jag inte vad du snackar om

Hannah<3 säger:

du nej?

jag märker de

t

fast för att vara helt ärlig förstår inte jag heller

Tovali säger:

nej ??

VAD vare med FB?

Hannah<3 säger:

det fuckar!

vad är det med ditt oboy?






Vi är så bäst tova, eller hur? :)))


oj

Hoppsan, jag som skulle städa, så gick det med det. fastnade i en massa andra personers bloggar som var väldigt roliga att läsa måste jag säga!
Min är tråkig och det måste jag göra något åt!
dagen har spenderats med hanni som kom hit, men sen dissade hon mig för sin pojkvän i.. vad det nu heter:) Känns som att hon försvinner mer och mer nu när hon skaffat pojkvän, men så får det inte bli bitch!:D <3
Jag har förövrigt väldigt tråkigt för tillfället, så jag måste väl städa för att göra något. Mamma kom precis upp til mitt rum och frågade om jag kanske ville vara med familjen och kolla på film/tv men jag känner inte fört;)

Clara, stackarn är riktigt sjuk, hostar och har feber, stackarn! jag hoppas bara inte jag blir sjuk denna vecka då det är lov.




Hejs

Bidrag till kvinnor?

Ja det tycker jag verkligen att vi ska få! Vi måste köpa underkläder.. kul liksom, och priserna bara går upp hela tiden, en bh kostar nu, om man köper i vanlig affär 149 kr. vad är det liksom? så måste man ju (iaf jag) köpa trosorna som går till.. det blir ju minst 200 kr vi måste ge ut för underkläder då vi inte valde att ha bröst själva?! det är ju samma sak med mens,vi måste köpa tamponger osv, hur kul är det?
Då är frågan. vad måste killar köpa? Jo kalsonger!

Bidrag till kvinnor please!

Choklad kan bli för mycket,visste ni det?

Det kan det verkligen, och om det är någon som förstår mig så är det fredrik! Det blir liksom föör mycket choklad, det är inte gott!
Gårkvällen  blev mysig, hade tänk gå ut, men vi pallade inte, alla va så sjukt trötta igår.. så vi gjorde myskväll av det hos våran kära vän mickan, Vi snackade en massa skit,skrattade,you name it, alla vi har så sjukt kul tillsammans! Sedan satte vi på Dagboken som jag somnade till på hannas axel, typiskt mig att somna:) Alltid när vi kollar på film somnar jag, sen vaknar jag upp av att alla grinar som fan, fattar inte grejen alltså:D haha

Nu ligger jag i sängen med datorn på magen och mona lisa vid fötterna, hon kurrar som fan kännner jag, haha! så mysig är hon:)
Sen ska jag in till stan till klockan 1 då jag ska träffa hanna på stan och vi ska köpa varsin BIG MAMA!
Nej nu ska jag ner och ta en långdusch.

juste, bara så ni vet är det vintertid nu.
Tänkte bara upplysa er om det då jag nyss fick reda på det:)))

LOVE

lycklig

Idag är jag otroligt lycklig, djurhuset gick väldigt snabbt då han hade många andra att prata med och skulle åka tidigt, så vi fick mycket gjort utan att få jätte ont i huvudet av hans prat:)
Farmen jälla gick inte alls bra då jag inte kunde koncentrera mig,suck, så det får bli på lovet, även om jag inte riktigt fattar vad man ska göra!:D haha det känns bra..

btw. nu har jag äntligen bestämt mig om kvällen, Jag drar på träningen! ohyes, så nu kommer alla ni som ska ut och supa bli tjocka, medan jag blir vältränad:))))) hihi

Det här är min och tovas kille, han är bra fin, han brås på mig så:D haha!
bild på honom kommer snart och bild på hela familjen!:D

PUSS


Energidödare

Jag skrev nyss ett helt inlägg, men sen såklart fuckar sig datorn totalt, lackar sönder fan! Så allt jag ville berätta får ni nu inte veta:)
Va på stan med Tova idag, eftersom jag glömde mina vantar på bussen förra veckan så har mina händer frusit sönder, dom blir ju som sagt flera olika färger när dom är kalla, lite komiskt:D men jag köpte nya vantar och då fanns det ju mössa som passade till, så då va jag ju tvungen att köpa den med såklart! haha så kan det gå när hannah handlar. Visar dom senare för jag orkar inte ladda upp bilderna nu:)))

Alltså, jag orkar inte med dig, du drar all min energi ur min kropp,orkar inte höra din röst mer, varför ska du vara så jobbig, glad att det bara är en dag kvar för denna termin, jag tål dig inte.

Nu har jag fått problem och jag behöver er hjälp:D Vad ska jag göra imorn?

1.Träna i C-hallen.
2.Gå på fest.

LÖVE


Bilder från Järvzoooooo





Järvzoo och the famous BOLLNÄS!

Härlig svengelska där! Åkte till järvsö med djurklassen och va på järvzoo, det va kul men kallt satan! Mina händer va blåa,orange prickiga,lila.. ja alla färger, dom har sån rolig färgblandning när dom blir iskalla, lite roligt är det:D Snö va det där uppe såklart, vart fan bor hanna alltså... haha! På hemvägen åt vi på MAX, sedan var det jobbiga 3,5 timmar i bussen, sova va det jag ville göra,vilket jag gjorde en stund sista biten, annars va det totalt omöjligt då vissa satt och sjöng till en dålig låt och tröck på min stol! gaah, fan jag fick damp men orkade inte säga något då jag bara sov 5.5 timmar inatt.
Nu ska jag hoppa in i duschen efter Grey's!


KISSES

Det kan dugga ibland också

Dugg=halvt regn=inte bra för håret! Det resulterade till att mitt hår blev skyjävla platt och lockigt idag! inte nog med att jag inte orkade föna det igår kväll när det tvättades.. så det blev värre..
Ikväll är det gymnastik! gud va jag längtar! Så efter det måste jag föna håret efter duschen också och det måste jag orka med, även om jag kommer hem  ca. 22.30! Menmen det får bli som det blir, måste packa lite ikväll också, för imorgon ska djurklassen och vi nv/djur till Järvzoo i järvsö! hoppas det blir skojj!
Och vill ni veta en till sak.. I söndags bestämde jag mig att jag skulle vara nyttig, det har funkat väldigt bra faktiskt! Sa nej till kaka både igår och idag! WOW. Haha

Nu ska jag käka så det hinner smälta innan jag åker iväg på träningen:)

PUSS PÅ ER!

PS. Jag saknar redan sofie som åkte till USA idaag!:(

jaså, du säger det?

Duktigt hannah, jag har djurhusvecka denna vecka så jag tyckte jag va så duktig som kom på det igår kväll, det ända jag inte kommit på va att man skulle börja med genomgång klockan 10. Medan jag trodde vi började 12.30 som vanligt. Smiidigt känner jag. Men Robban va lite ledsen så det gick rätt bra ändå och jag behövde inte gå idag:)
Stress hem som vanligt till småbarnen som väntar i idrottshallen, sen kommer vi till denna dumma unge som går i gruppen, hon rivs,slåss,puttas,nyps! allt gör hon!
Idag ville hon sitta i knäet på mig, sen nöp hon mig as hårt på benet, jag röck till och frågade varför hon gjorde så osv.. lite arg va jag. Då kommer svaret: " Jag får göra såhär på mamma när jag vill, och jag får göra vad jag vill!"
Då nästan exploderade jag, berättade att hon inte skulle göra något sånt här på varken oss ledare eller barnen som går i gruppen igen. Då va jag väldigt suur kan jag säga.
Hur kan man vilja ha en unge som gör sånt på en? det ä väldigt fascinerande.
Nu sitter man här, borde plugga lite, men jag gör det imorn eller något, eller nej det gör jag inte, jag gör det... ja, jag gör det när jag kan helt enkelt:D haha!

PUSSEN


hahaha


Kallt men friskt

Även då jag inte gillar hösten alls så har det varit en fin höst dag idag:)
Åkte till stan med mämi och päpi och clarisen tidigare idag, då vi åkte till bauhause(stava) för att låna något som jag inte vet vad det är, vi skulle även till ikea vad jag trodde, men icke för då skulle pappa inte hinna göra nå jobb hemma,och mamma inte hinna vara ute i trädgården.. vilket resulterade i att vi åkte hem och då kom den lilla söta frågan av mamma;
"Du skulle inte vilja hjälpa mig i trädgården idag?" och såg lite söt ut... okejdå sa jag så det har jag också gjort, duktig som jag är:)))

Gick på promis med simone nyss, pratade en massa och så har vi kommit fram till att hanna som ska flytta till stan inte kommer kunna gå så fina promenader som vi i vattis kan! HAH!
Nu ska jag se om jag kan värma öronen lite då dom gör jätte ont för att det blåste så mycket ute.. haha

byyyee!


Skulle jag göra så? Nej.

Nej det skulle jag inte:)
jag har funderat.. jag tror att jag kanske vill klippa mig kortare.. på längden alltså, vad tycker ni om det? sen vet jag inte om jag vil ha sne lugg, passar jag ens i det?
Va på ärentuna idag, saknar fan den skolan alltså, såg ingen av min gamla lärare men det va sjukt mycket folk där så det kanske inte va så konstigt. Det har verkligen blivigt en fjortis skola, det finns tyvärr bara fjortisar där.
Va på sommaren med göran igår, det va mys! sen åkte vi hem och så snackade jag med massa hela kvällen, trevlig kväll det där:)

Mickan, hon är en trevlig krabat, vi sitter och diggar musik då jag blir akut trött och lägger mig i sängen, hon skrattar och kollar tillbaka på datorn, då hoppade jag upp ur sängen och ville baka kokosbollar!
Vi gjorde det och dom blev skitfina(såklart eftersom jag rullade dem..) haha:D

Ser ni! mina fingrar som rullar!

Det där kallar jag FINA kokosbollar!


Alanis Morissette-So unsexy


Life's a bitch

Extremt trött på allt nu. Är 17 nu, ett år kvar till 18, 2 år kvar till 19 och det är då det händer, jag drar! Kollade nyss på sommarbilder, man gick i linne och t-shirt på kvällen, så underbart! vill bara tillbaka till sommarn, hur ska jag orka vintern utan Aus? det är en bra fråga. ska prata med pappsen lite till och hoppas att vi kan åka i December iår,HOPPASHOPPAS! men vi får se hur det blir med det då pappa vill åka i feb och då kan jag inte pga skolan.F*CK säger jag bara.
Vi får se, men life's a bitch sometimes:)
Missade 16.00 bussen, så gick med kerstin ett tag på stan o snackade massa skit och sen köpte vi godis! fandå jag som skulle vara nyttig! får bli nästa måndag istället:D haha. Men det är alltid lika trevligt att snacka med den härliga pricken!
Nu ska jag lyssna lite mer på Alanis, hon är så sjukt bra, helt stört:)

KISSES

.

Nej nu kände jag att senaste inlägget blev lite deppigt, och det är inte likt mig! haha så här kommer en så kallad fin bild på mig och hannerpower 2 !:D HAHAH




palla

Jag vill härifrån, jag vill flytta, ner till det underbara Australien.NU TACK. vill det galet mycket just nu då jag är trött på allt men framför allt killar! jag förstår verkligen inte hur ni tänker och det gör mig förvirrad. Varför kan ni inte bara vara enkla som vi tjejer liksom?!:) mycket lättare så.
Dagen har inte varit så spännande, hade svenska idag med ölmagen, jag gillar honom inte då han alltid är på mig för vad jag än gör.
Allt känns så svårt här, vill bara bort och börja om.

Vinter?

Redan vinter? ehh nej, men man kan tro det! Vaknade imorse och drog upp rullgardinen, det va snö! usch! Varför ska sommarn vara över redan, känns mycket tråkigt. Dagen har varit väldigt tråkig då vi bara fick göra massa uppgifter, sista lektionen hade vi med britta, hur gullig som helst men också hur tråkig som helst! man somnar på lektionen, hon behöver inte ens börja så blir man trött.
Men som sagt, hon är otroligt gullig, så vi fick sluta 14.00 idag, då hann jag också med min buss som gick 15.00!yes!
Nu laddar jag bara för träningen ikväll!:D Taggad till tusen som vanligt då:)))

16 Avklarat

Sådär, nu är allt avklarat känns det som.. händer inge mer snart?! Jo, tänk för att det gör det. I helgen ska jag nog jobba, sen nästa vecka åker vi till järvzoo med klassen, Det blir nog toppen! HOPPAS JAG.
JAG ÄR INTE 16 LÄNGRE! känns skönt, men nu har jag ett helt år kvar till 18, det känns mindre bra. Jag hade en super födelsedag även om jag inte sov så mycket under natten till födelsedagen eftersom alla ringde och smsade heela tiden, men kul var det!:) 

Summering av helgen då:
FREDAG- Middag med några av mina alla kompisar på Amazing thai i kvarnen. Riktigt trevlig kväll måste jag säga! Man kommer att ha kul om man är med detta gäng, det är en sak som är säkert! Men envisa är dom prickarna:D jag hade sagt att dom inte skulle köpa något till mig, tror ni inte varenda en gör det då?
JOO, men det va roliga presenter alltihop:) TACK SÅ MYCKET!<3

LÖRDAG- Vaknade runt halv nio, spännande som det var gick jag ner, nästan ingen va vaken. kul kände jag.. så jag hoppade in i duschen, när jag väl kommer ut har alla i min härliga familj lagt upp alla presenter på bordet:D Jag fick då; Ljud anläggning,parfym,smink,kläder,skor,hårgrejer,presentkort,pengar... och små grejer såklart..jag tror det va allt..
Kvällen va värd!

SÖNDAG- Det blev en väääldigt lugn morgon.. senare på eftermiddagen kom släkten, det va trevligt:)
Då fick jag; Peak tröja,pengar,pengar,pengar och pengar:D haha
Bilder kommer nog kanske senare:) pallar inte nu;)

PUSSS PÅ ER

Träning snart ja.

Som sagt, träning snart, jag åker om en halvtimme typ, det ska bli kul! hoppas vi kommer in idag bara:) Dagen har varit helgalen på alla sätt och vis, vi har flummat som fan och inte jobbat ett skit, men sådana dagar får man ha ibland! det värsta är att vi har sådana dagar hela dagen varje dag! haha. På lördag is the BIG DAY och jag längtar! jag har önskat mig en jäkla massa grejer, inte dom billigaste heller! haha så vi får se vad jag får, jag har faktiskt ingen aning, jag brukar vara väldigt duktig på att lista ut och fatta vad jag får, men nu har jag ingen aning faktiskt.. På fredag blir det middag med tjejerna+tobbe såklart, efter det blir det fest. Lördagen kommer bestå av presenter och PARTAJJ såklart!:D
Längta
Nu ska jag byta om till tights och linne sen dra vidare till trääning!





Min älskling har ett hjärta av snö

Sitte och lyssnar på lasse.. det är mjukt för öronen and i like it! har ont i huvudet just nu så jag chillar medan jag stör mig som fan på de svenska hollywood fruarna..-.- get a life, alla fattar att ni bara använder männen ändå.
Hade prov i ekologi idag, knasade som fan. blir nog omprov på fredag, suck! för då ska vi uuuuut !:D<3
5 dagar, snart 4 dagar kvar!

Riktigt värd kväll!

Jag bestämde mig för att åka på den där festen ute i bälinge, som vi sen märkte låg ute i ingenstans, bälinge va det fan inte iaf, haha! kände mig helt lost, tur för oss fick vi skjuts hem till dörren av Hugo, väldigt snällt, tack!:) Kvällen va dunder! fyfan va kul vi hade, repris snarast?!

Lackar sönder nu

Det är inte sant! datorn är fuckad igenn! det betyder att alla mina bilder är borta..för ingenting! jävla F******! jag kommer vara lagom glad när jag åker dit med datorn på måndag känner jag:)
WATCH OUT ALINA SYSTEMS!


Eller?

Eller, det är mitt ord har jag märkt. Vet inte varför jag använder det så mycket, men jag gillart! Jag vet inte hur jag ska göra, hjälp mig någon..fest i bälinge med väldigt många från klassen, vill gå men det ligger 2 km utanför bälinge! gaah. får skjuts dit men vet inte om hemvägen. är det värt det liksom?

lyssna


RSS 2.0