valborg

Nu har jag gått upp tidigt för att göra mig i ordning för den stora dagen, som jag hoppas blir braa! Nu är jag dock väldigt trött, jag har ändå sovit en timme mer än vad jag brukar, men är man mig så blir man vääldigt trött vill jag lova.

Fan vilken sommarkänsla jag börjar få nu de senaste dagarna, väldigt nice ju! Jag och tova börjar fixa i ordning våra reserver, eller;)? Jag tycker det börjar bli dags nu!
Jag hoppas att det här är en dag som jag är söt på, det går i vågor, ibland mindre söt och ibland väldigt söt, hahaha! skojar. Klart jag alltid är söt liksom. hhaha

Jag är så trött nu att jasg inte ens vet vad jag skriver, men shit, nu har jag bara en timme på mig att, duscha, fixa håret,bestämma kläder OCH sminka mig, herre jisses.

Vi ses ikväll sötnooooos

böööh

mickan är så sjuukt tråkig, jag vill ut och leeeka men nej hon vill vara hemma, tönt det där. verkliugen, det tycker jag med. och nej jag har inte kommit på vad jag skulle skriva om valborg.

valborgen

tjooooooooooooooooooooooo............japp

jag kommer inte ihåg vad jag skulle skriva, skriver kanske sen när jag kommit på det.

handkräm,fräknar och fjortisar som stinker

Jag håller för tillfället på med mina händer, som under vintern blivit typ torra, känns inte riktigt bra, mina händer är liksom alltid annars bebis mjuka,men inte på knogarna nu typ, jag måste få ordning på det här!

Som er som känner mig vet ju ni att jag har fräknar, vilket några andra i klassen också har, jag tycker det är skitfint! så frågar jag min vän tobias idag, kolla på den här bilden och säg vad som är riktigt äckligt med denna bild. (jag syftade såklart på ögonbrynen som jag alltid gör..) svaret han ger då är, hon har fräknar..
Schysst liksom, haha det är våran käre vän tobbe det, men han är snäll egentligen, han har sina stunder:)

Jag har tänkt på massor av grejer när jag åker buss, det är kul, jag tänker alltid mycket när jag åker buss för det finns så mycket folk att kolla på, olika hela tiden, det är kul. Idag var det dock små fjortisar som stinker typ billig hora parfym, puuh va äckligt det lukta, jag fick ont i huvudet av lukten. Det är tur att jag har min musik att lyssna på så jag slipper höra deras fjortismusik som de spelar högt i hela bussen så alla störs.

Sen en annan sak jag tänkte på, vuxna, dom ändrar typ inte utseende någongång.. undra varför egentligen? de som har långt hår sätter aldrig upp det, utan har samma hårbant,hårnål, allt är likadant JÄMT. fattar inte, vet dom vad variation är eller? eller dom kanske inte känner att det är värt att variera sitt liv.. who knows.

Nu ska jag packa det sista i väskan, för imorgon ska jag visa 2D hur man gör gymnastik! :D <3

Godnatt

Sista träningen för sommaren, and im saad

Va ledsen jag blir att jag måste vänta en heel sommar för att träna älskade gymnastik igen, det suger balle. Min kropp älskar att inte träna då den är så skadad just nu, men det gör inte jag. Men det är lugnt, vi tjejer kommer träffas upp och kanske får ni se lite konster i stadsparken i sommar;)
även idag gick det toppen och jag gillar att ligga på topp, men nej då ska det vara slut nu, bajs på de.

Helgen orkar jag inte ens ta upp helt, så i fredags var jag hemma hos en kompis och mös, i lördags blev det röjj för hela slanten, och i söndags ville jag aldrig se en flaska igen. typ så.

Fan, på torsdag ska jag och linn ha lektion i skolan, gissa vad vi ska ha.. gymnstik såklart, linn hade inte direkt något val:)  Det ska bli kul att se vad jag kan lära mina tjejer och två killar för något på en dag:D!
Jävlar va fräsch jag är nu, helt nyduschad och, mmh i like!

Nu ska jag fixa håret, sen sleepa, laters!

jag älskar min syster


dålig bild, men jämfört med resten så var den här bra! om man säger så.

Fint

Nu mår jag bra igen. det gillas.

Nu är det så att jag inte direkt orkar skriva så mycket nu heller, även om jag mår bättre, för nu har jg bråttom för att jag håller på att kissa på mig, sen måste jag in i duschen, fixa flätor och seen kan jag sova, det gillar vi. jag med. hej!


Nykterist ska jag bli

Jag mår dåligt. det är det enda jag kan säga. Gårdagen var bra! men slutade mindre bra, sofie du betyder mycket för mig, kom ihåg det (:
Jag återkommer när jag mår bättre, nu ska jag lägga mig en stund.

C15

Nu ska jag snart iväg och lyssna på prat i 4 timmar, det suger ganska hårt men det är okej i slutändan om jag klarar det fruktansvärda provet som vi kommer ha snart. Det är ett 5 cm tjockt papperbunt som vi ska kunna allt om. Det är ju kul, men ja det är det ibland. Jag ve inte riktigt jag kanske borde hjälpa hanna nu för hon sitter och skriver om marsvin som jag egentligen borde hjälpa henne med.

Idag är det fint väder, tobbe tycker det är töntigt att jag skriver om vädret, men det tycker inte jag , jag tycker det är ascoolt! det tycker linnea med! så de så, din tönt tobbe!

Nu står han och spänner sig och tror att han är cool. men det är han nte, han vill bli biff, tror ni han kommer lyckas? det tror inte jag. baii
johanna tjatar


.

En dag kommer du vakna upp och inse hur mycket du älskade henne
och hon kommer vakna upp bredvid killen som redan visste det.

Det här var ju extra trevligt med snö.

 och hanna :)
Hanna är tönt som skriver om sig själv i min blogg, men visst om hon tycker det är så spännande så visst. Idag när jag vaknade var det fucking snö på marken, hur kul är det på en skala! det är ju 22 april, och niklas födelsedag btw. Hatar sveriges väder! damp, sen går det åt helvete för mig på kompletteringen, som vanligt då, med alla mina rester, även om jag gjort klart två och fått tillbaka en, bra där hannah. Nu ska jag gå till mina otroligt underbara vänner, som just nu slutar.

sjuk

Vaknade imorse klockan 05.51 som vanligt, och ja, den där minuten är viktig! Jag mådde verkligen piss då, halsen bara värkte och sved, svullen som fan var jag med. Satan att jag ska bli sjuk nu när allt var så bra. Men som tur är, mår jag mycket bättre nu! Så ska in och sola ändå med sofie, känner att jag är så blek och det håller hon med om.

Så in till stan idag, ska träffa tjejerna innan sen drar jag och sofie iväg och solar. det blir great!


Häärligt!

Idag är en bra dag, som snart är över, men jävlar va allt har liksom flowat om ni förstår vad jag menar. Allt gick så jävla bra på träningen, kände mig verkligen på topp och det märktes! Får se hur det blir i höst..;) Skolan var ju som den alltid är, tråkig jävla skitställe, eller egentligen är det inte tråkigt eftersom man har alla underbara kompisar att leka med:D haha!

jag har kommit på en sak, stora bilar.. det är så jävla manligt! fast även låga såhär fixade lite sportigt, det är galet snyggt! Sen en sak till, röda bilar med snygga fälgar på, galet snyggt! Såg en stor röd bil idag, den hade flak ibak, ingen aning om vad det är för bil, det spelar ingen roll egentligen, jag vet bara att jag tyckte att den var jäävligt manlig. Dom är as svåra att komma in i men när man väl är där så går det fint att åka!:)
Sån bil tycker jag alla killar borde ha.

allt för mig. Godnatti


stackars mage

Jag har så fruktansvärt ont i magen just nu att jag vill bort bortbortbortbort och inte komma tillbaka förrän den är bra igen, nivet när man har så ont att man tror man kommer dö, så ont har jag. Nej dom flesta förstår kanske inte, men jag har väldigt ont, jag hopppas jag inte blivit magsjuk.. det går tydligen mycket sånt just nu. bajs på allt just nu!

 

Det där är jag just nu, fast lite fulare kanske, måste säga att det är en väldigt fint pimpad bild av mig. great hannah! nu ska jag gå och hoppas att jaginte för framför eva och adam.


det kallas plugg

Det är vad man får roa sig med idag, kul ju. eller inte. Har lyckats samla på mig massa rester med, det är illa, men jag klarar det.
Nu måste jag få reda på vad kalvningsintervall är..

chiiiilll

Oj, det var ett bra tag sen jag skrev här, folk blir irriterade så nu är jag tvungen att uppdatera. haha!
Jag har lovat att Daniel blom ska vara med i min blogg, eftersom han var så himmlans snäll och hjälpte mig med att ta bort det äckliga viruset jag hade på min dator, så det äntligen borta tack vare hans hjälp! mycket snällt danne!!:D
Fredagskvällen spenderades i c-hallen som vanligt, men eftersom min kropp är cp i huvudet kunde jag inte göra något jag ville:'( jag fick göra styrka i 45 min, vilket resulterade i 140 situps,65 armhävningar, 60 upphopp, 50 rygglyft. Styrka är så himmla skönt! jag gillart!
Efter den kvällen var jag så grymt missnöjd eftersom mina benhinnor, muskelbristning,sträckt ljumske och handleder tvingar mig att sitta still, eller göra bara styrka, jag lackar typ.
Det var ju uppvisning igår och tror ni det gick bra eller? nej inte ett jävla skit bra gick det! Ont som fan i benhinnorna och fick aslite sats så man fick ingen kraft alls. SUG!
Efter det åkte vi till min älskade gammelmormor som fyller 19 idag! nej jag bara skoja, 90 fyller hon! :D hon är bäst.

Juste jag glömde, i fredags fyllde johanna 18 år och det firades på lördagen, först hos henne i runsa,upplands väsby. Sedan vidare i uppsala på vip. jag gillart, grym kväll tjejer, det måste vi göra om!
Nu ska jag åka med mickan och kolla på deras urgulliga svarta kattungar som dom fick typ någongång:D hejjjj

Damp!

Nu är det så att min kära, underbart fula äckliga jävla cp dator har fått virus, och det värsta är att det är mitt fel. Åhhh jag dampar, man försöker få hjälp från skiten som man ska få hjälp av men nej, tror ni att man fattar ett skit vad allt är eller, det står fel och man fattar nada. Ni fattar inte vad jag skriver nu så jag borde sluta, men jag är arg just nu. Samtidigt som man lackar för detta, får man virus skit som jag måste klicka bort hela tiden, och så skickar den vidare massa virus på facebook, kul liksom, då får jag skäll av dom som får det, men jag inte kan hjälpa det, jag försöker ju faktiskt ta bort det för fullt men det funkar ju inte! Nu fattar ni verkligen ingenting men jag är sur:( Inte nog med det, jag måste stanna hemma från två lektioner imorgon för att hinna ringa support så jag kan fixa skiten imorgon, faan jävla skit.

Nu ska jag gå och storgråta i min säng eller något! haha


förresten! så får man inte ens springa idag eftersom det börjar regna på en gång, jag gillar inte det här. fan

detta kallas rubrik

Detta ska jag och johanna skicka in till jonas, som sedan ska stå i NVs blogg på¨jallaskolan.


Hej!

 

Jag heter Hannah och jag skriver detta blogg inlägg med Johanna. Vi är väldigt snälla och roliga flickor, men vi har ju våra sidor. Haha

Nej vi bara skojar lite, Jällagymnasiet är skitbra, det är jättehärlig stämning, kan dock lukta illa ibland, men det gillar vi! Skolans mat är den bästa maten i Uppsala stad, bland skolor såklart.

Man får mycket gemenskap eftersom alla har samma intressen, man umgås också väldigt mycket med alla, oberoende årskurs och klass.

Nu ska vi inte skriva så mycket att ni ska välja jälla så mycket så vi struntar i det ett tag. Men det vi säger i detta inlägg är faktiskt bra.

Datorerna på skolan är otroligt sega och det är sämst, men det får man väl leva med.  Nu ska vi ut och kolla på fåglar med en väldigt bra lärare, som även är liten och inte har en tumme, skitbäst, BERNDT!

SO LONG FUCKEERSS


blindskrift är coolt

precis klivigt ur duschen, jag älskar känslan av att vara ren, det gör nog de flesta tänker ni, men jag ville bara säga att jag älskar det ändå:)

Efter skolan gick jag och några fina flickor på stan, vi tittade i affärer som jag tittat i ganska många gånger denna vecka känns det som, inte så kul. Sedan är hanna så snäll att hon bjuder mig på middag, väldigt snällt hanna, heart?

Nu laggar min dator och jag måste sova,så godnatt alla söta <3


in schooooool

Vi sitter här och gör något, inte vet jag vad egentligen, eller om jag tänker efter så vet jag, vi gör ett arbete om marsviner och jag ska kolla upp när man ska kastrera hanar och honor. Det är ju kul, eller inte. Nu hittade hanna lite om det. bra.

Nu ska vi fortsätta kolla på fula bilder på oss:)

Vår,kära,underbara,söta vår

Fan va jag älskar våren , eller jag älskar sommaren, våren är bara väldigt bra. Vintern den.. skitsamma.

Idag har jag haft en skimysig dag! Jag träffade upp stina på stan vid 1 tiden, jag har saknat den flickan. Vi pratade massor, gick i masssa affärer, köpte grejer, ja ni vet sånt man gör när man går på stan liksom;) När vi var färdiga med allt vi skulle köpa gick vi och satte oss vid ån och pratade ännu mer, det var myys!

Jag skyndade mig hem för att sedan bege mig till småbarnen som väntade på att bli roade.

Påvägen hem hade jag ju tänkt att ta 3 km rundan (springandes såklart..) Men mina benhinnor klarar inte det, jävla skitkropp jag har, så jag får gå hem istället, utan att ha sprungit något:( Jag måste bli bra NU, Fan
Oj, klockan är 9!:O

sista helgen, påsklovet 2010

Ja, vad ska man säga.
Lördagen var spårad som fan, vi skakade rumpa, skrattade non stop, och gjorde en massa galenskaper. Älskar att kolla på videosar som man gjort under kvällens gång, dagen efter såklart, allt blir så jävla kul, vi är bara för bra, ingen kan vara lika underbara som oss, älskar det!

Kvällen började hos hanna där det blev lite förkrök, sedan vidare till martin, hans lägenhet, jävlar du, den var fin, haha! toaletten var spännande med all dess hightech grejer överallt. kranen framförallt.
sen blev kvällen bara bättre och bättre, sen begav vi oss in till centrum där vi fortsatte ha galet roligt!

Har även kommit på att Max suger balle! För 14kr får man skitlite pommes! helt galet.
Nog om den kvällen.

Söndagen var sköööön! Med lång sovmorgon, god frukost och fint väder! Jag kolllade även på förhäxad som jag inte sett på flera år, älskar det programmet! hihi! Somnade till det en liten stund, sen drog jag ut och solade lite, för att sedan försöka lära clara cykla utan stödhjul, hon har ju fyllt stor flicka precis, 5år.. så hon vill kunna cykla själv nu säger hon. hehe

Nu är det måndag, och jag är så gaaaaalet mycket ledig! Asskönt, så jag ska träffa stina på staden så ska vi vandra där en stund, blir trevligt! har inte träffat henne på en vecka nu så jag längtar! :)

Jag måste nog börja fixa mig nu, åker om en timme ju.. hehe

Taggaråååååå!

Nu jävlar kör vi tjejer!


Clara fyllde 5 år igår

Nu ska jag skriva i dåtid, okej.

Igår då, clara fyllde 5 år, på dagen började vi med att börja baka tårtan , som skulle bli en prinsess tårta, okej tänker ni, en prinsess tårta, inget speciellt med det, men det är faktiskt speciellt eftersom det var en klänning! okej, svårt att förklara.
Jag och mamma fixade denna tårta hela dagen, vilket resulterade i väldigt ömma händer, men fin blev den!
På kvällen kom släkten, vi åt galet god mat! pratade och ja, det var ganska tråkigt men.
Fick även massa kort från morbror min, ett kort på alla vi fyra systrar på, såklart blev jag ful som stryk och förstör hela kortet, kul liksom, när det äntligen är ett kort på alla oss så blir jag så.. Eftersom alla andra i familjen tyckte det var skitfint så ska dom sätta upp kortet .. great...

Dom åkte hem runt nio på kvällen och då blev det batman för hela slanten, kollade en stund med familjen , men sen somnade jag i soffan så jag gick och la mig, hade en väldigt fin dröm inatt, andra natten i rad, jag drömmde ungefär lika dröm igår.. jag gillar det tusen gånger!!:D

Idag vet jag inte vad dagen bjuder på, hoppas på att göra något ikväll, men dagen, den är osäker ännu.
Nu måste jag duscha, känner mig äckelipäckeli!

   


Ibland gillar jag sånna här

DIN FÖRSTA:
51. Operation: Har inte hänt
52. Piercing: öronen när jag var 6
53. Tatueringen: Kommer kanske;) 
54. Bästa vän: Det måste vara lawand 
55. Sporten du spelade: Spelade? nejru, gymnastik för hela slanten!
56. Husdjur: Katten pelle som försvann sen :s 
57. Vaccination du minns: Sprutan i femman, jag och julia som var sjuka när den skulle tas egentligen, fick ta den senare än alla andra,
58. Konsert: hmm
59. Förälskelse: Haha det var nog jesper
60. Alkohol du drack: Vitt vin tror ja


JUST NU:

61. Äter du: Ingenting alls
62. Dricker du: Nada
63. Är du på väg att: Dra upp rullgardinen;) 
64. Lyssnar du på: Musik som alltid, just nu Minority-green day
65. Väntar du på: Att jag ska orka gå och duscha..


DIN FRAMTID:
66. Vill du ha barn: Jaa det vill jag, jag vill ha en två pojkar och en flicka, flickan ska bli elit gymnast och pojkarna ska bli coola, snygga surfare, japp, där har vi de!
67. Vill du gifta dig: Japp
68. Karriär i åtanke: Djursjuksköterska, eftersom veterinär blev omöjligt när jag var nära att få ig i matte...heh


VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?

69. Läppar eller ögon: vadå välja?!
70. Kramar eller pussar: Pussar(a) fast kramar är ju mysigt med..
71. Kortare eller längre: längre helt klart!
72. Yngre eller äldre: Äldre
73. Romantisk eller spontan: Spontan men gör det på ett romantiskt sätt, det är så fint!:D
74. Snygg mage eller snygga armar: Ojoj,. svårt där, men måste nog säga snygga vältränade armar, även om en snygg mage ligger bra till hos mig:) 
75. Tatueringar eller piercingar: tatueringar
76. Känslig eller inte: Man ska vara man!
77. Ragg eller förhållande: Vill testa förhållande, men jag vet inte, det beror på.
78. Bråkstake eller tveksam: Tveksam isf, bråkstakar är otroligt töntigt.


Nu åker jag

Jag åker till stan nu, tror inte jag sover där, så i will be back!

laters

Mickan var på strålande prutthumör en dag när hon var liten.. oookeeej..

Rubriker är ibland svåra att komma på fan. Det blev så. så blev det. japp, så blev de.

Just nu tänker jag på mycket, fick ett mail från Peab om sommarjobb, jag har fått ett problem. Dom vill ha jobbare antingen period 1, det är v.25,26,27 eller period 2, v.32,33,34 . Det är inte bra, första perioden är ju p&l.. och andra perioden har skolan börjat, det hade ju inte varit något problem om jag inte hade praktik just då. fan säger jag bara, hur gör jag nu? Bra fråga.

Idag åker min kära vän michaela till egypten och ska vara där en vecka, fysatan så skönt för henne! Så jag var där igår och bara chillade gärnet, vi kollade i hennes gamla dagböcker från när hon var liten, galet va kul det var. Hon var på strålande prutthumör en dag eftersom hon var gasig tydligen, hon skrev massa grejer om oss som vänner, vad vi pratade om, vem hon var kär i osvosvosv. Sen hittade vi bilder på oss i våran fjortis period, inte okej alltså! hahah! men det roligaste var ju att läsa dagböckerna måste jag säga, jag tror jag har någon dagbok någonstans också.. måste hitta den!

Idag kommer hanna hem från sälen med! äntligen kommer en kompis hem iafl! Har varit så ensam de senaste dagarna, har bara varit hemma, haha känner mig som en mobbad tjej,;)

Ska åka till gränby snart med päronen, ska kolla på mobil igen och förmodligen köpa en, om det nu finns någon som passar mig. Längtar verkligen efter en ny telefon alltså, ska fan slänga min så fort jag får en ny, hatar den!
Nu ska jag klä på mig, när jag kommer hem så ska jag fräscha till mig, orkar inte nu. Så håll er borta från gränby gott folk!



För längesen!


det var fint väder ett tag

Det var fint väder hela dagen typ, fast nu är det inte fint längre, jag tycker det ska hålla i sig hela dagar, och kvällar med!:)
Jag vaknade av att pappa och mamma skrek från hallen och frågade om jag skulle med in till stan, såklart med jättelång förvarning, jag springer ner, hade faktiskt tänkt duscha på morgonen men det hann jag ju inte, så fick åka in helt äcklig. Fick typ 5 min att fixa mig på, galet stress! Men vad gör man inte för att kolla på mobiler liksom, jag tror att det blir sony ericsson vivaz eller htc legend , det är dom det står mellan nu iafl.
Jag övningskörde igen, och denna gången backade jag inte in i grillen som jag gjorde sist, hehe!
Det gick bra faktiskt, sen har jag varit duktig och hjälpt pappi att byta däck på bilen, det gick ju bra typ! förutom att jag gjorde illa mig såklart, och blev helt svart på fingrarna:O

Imorgon har fredrik tvingat mig att följa med på stan, fast jag egentligen inte behöver något speciellt och inte heller har pengar att spendera på sånt som jag vill ha men egentligen inte ska köpa. Ska se hur vädret är då, jag kanske ska använda min fina skinnjacka igen? eller det kanske blir för kallt som sist..
Mitt hår är så jävla snyggt just nu, det är gaolet, rakt,volym så det skriker om det, och bara helt som jag vill ha det helt enkelt, hoppas det håller i sig!

jag har så grymt tråkigt just nu, typ ingen av mina kompisar är hemma och ja, jag har tråkigt:( jag ska gå och kolla på film nu tror jag, eva och adam kanske? haha



Life's great!

Just nu älskar jag bara livet! bra musik, älskade människor, inget att oroa sig över, allt är bäst!


vårmodeller, eller?

Påsk=mycket maat men ännu mer godis. Det summerar de senaste dagarna. Mår fan illa så fort jag tänker på mat eller godis, jag ska aldrig mer äta godis:)) Men såklart kommer jag det, säkert om några timmar bara.
Jag och hanna lekte modeller för en dag igår, galet roligt, vi har kommit på att göra det för varje säsong, det blir kul. Jag har så galet ont i benet! herreshit va ont jag har. bara jag sitter så värker det. jag kan inte göra något åt det, jävla kuk skit. ursäkta språket, men man blir lite lack när det skulle ta 3-8 veckor för det att gå över men nu har det gått över ett år och det gör lika jävla ont nu. På tisdag, då har jag och stina preliminärt bestämt att träffas! Hoppas det blir något då eftersom vi har bestämt att träffas på fritiden i år och dar.
jag måste nog städa mitt rum med,. hmm
sen vill jag träna med, ska nog göra det många gånger under lovet!nejfan jag måste nog klä på mig nu, vill inte sitta i natt t-shirt till 1 idag med ;D Vad ska jag ha för mobil btw, jag ska få en ny!:)


                

   
                              

Påsklooooooov

Äntligen är det påsklov, som jag längtat! I onsdags var det premiär för estetshowen, det gick bra faktiskt! Fast kvällsshowen var bättre än den tidiga för skolan vad jag hörde, men jag vet inte riktigt om jag håller med, var cool lugn när det var för föräldrarna fan, fick helt sjukt ont i benet efter all töjning till spagaten, borde ju egentligen inte töja så mycket eftersom jag har muskelbristningen där, men det blir bättre snart!
Igår var det show för boland, och jävlar va torra dom var, haha! Ingen blev direkt motiverad att göra showen eftersom vi inte fick några reaktioner.
Efter all showande så var det påskbord på skolan, och vi i 2D, lika cp som vanligt:D Man har så grymt kul med min klass! älskart!

Efter showen så fick vi se en film från innan på allihopa, gaaaalet roligt, skratta så jag fick tårar i ögonen och fick ont i magen. Inte så ovanligt för mig dock. Vi fick tårta sen med! inte för att den var jättegod iofs, men fin varen!
Skoghisen fyller ju 18 och det skulle ju firas såklart! middag och massa bus hemma hos henne vilket resulterade i att min mage är nu fullskriven av massa saker som inte går bort, ska nog skrubba mer idag! haha. Ni är sjuka tjejer, och tobbe!
Alice i underlandet såg vi på bio sen, väldigt bra film! Dock får jag ont i ögonen av 3D glasögonen och kallt är det alltid:O

Eftersom det var första april igår så blev jag lurad ett antal gånger eftersom jag är den mest lättlurade personen som finns, dom lurade mig att stina var gravid till exempel, fick lite panik men tog det lugnt, dom gillade min reaktion iaf, men det var inte kul! hah

Jag ska klippa mig typ snart, hur ska jag? blonda slingor också kanske?

RSS 2.0