Dagan man måste bestämma sig på.

nu ska jag in till stan, kanske biblioteket.. måste hitta en bok.. (detta är inte frivilligt!) Då skulle det aldrig hända hah. Annars kanske jag sktier i det och försöker ändå. Jag ska lämna in ett skolarbete alltså. För jag kommer inte ihåg början förstår ni..

Om jag har tur hittar jag något på gränby först, har jag lust åker jag och kikar innebandy med hanna och jannica. Men det är itne alls säkert eftersom jag itne vet om jag ska äta hemma ikväll eller inte med tanke på att mina kära underbara vänner vill ut på krogen, jag är inte taggad, men kul att träffa dom så kanske åker ändå:) fast då tänker jag vara helt nykter! Jag känner mig nyttig:)

Hajdoo


7,0

Nu har jag inte skrivit på länge insåg jag imorse.. Inte bra av mig!

Julafton var mycket mysig, den spenderades hemma med fin familj, fick väldigt fina julklappar med!;) Jag är nöjd. Sen har jag mest chillat och så;) Igår träffade jag hanna och emma på stan, vi trängdes med allt annat folk på mellandagsrean. Måste säga lika som hanna, ganska besviken på rean, fanns inte mycket alls!
Men jag fick med mig lite smink och underkläder hem iaf:)

På kvällen åkte jag till gävle, och vidare till tovalii där hanna(hydling) också befann sig. Jättemysigt hade vi, badade tunna, jätteskönt. Tjänade även 10 kr! Det är otroligt hur lite(?) man måste göra för att tjäna pengar alltså;)

I väntan på tåget hem var jag väldigt rädd dock, haha var nära att jag ringde mamma eller någon, jag var heeelt själv när jag väntade på tåget, det var verkligen en mordplats typ, jag var ganska så rädd hah.

Idag skulle jag fika med anna egentligen, men hon verkar vara okontaktbar så det blir nog inget, synd!

Kanske våldgästar hanni ikväll;) eftersom hon inte har någon mobil.. '

saknar mickan med, hon är uppe i hassela och härjar!


Dan före dopparedan

Hallåhallåhallå!

Dagen innan julaftorn är det nu och idag har jag haft fullt upp med jobb. Jag hade riktig ångest över jobbet igår eftersom jag visste att jag skulle frysa arslet av mig. Men mamma fixade så jag höll mig varm.. till en början iaf. Nejmen hon lyckades ganska bra faktiskt, jag såg ut som en michelingubbe, ändå frös jag om fötter,händer(!)och ansikte.

Förutom att det var svinkallt och jag gjorde massa skitgöra idag var det bra, pengar är ju alltid pengar. Ska ansöka lite andra jobb hade jag tänkt..
Jag har faktiskt tänkt ut ett ställe där jag skulle kunna tänka mig jobba efter studenten, hemlis men:) Åh jag ser verkligen fram emot efter studenten, när allt börjar.. typ. Jag fortsätter planera som jag gjort sen jag var mycket liten flicka,hihi.

Från att byta från en sak till en annan. Jag har nu inhandlat alla julklappar! applåder till mig:)
Jag är verkligen usel på att handla presenter till folk, så jag tycker verkligen att det är bra gjort av mig att jag kom på massa.

Nyår vet jag inte nhur det ser ut ännu, har massor att tänka på till det. Men klänning har jag redan, jättefin är den:) Nej nu ska jag ner och vara mer med min familj, bäst är dom.:)

och jag har världens finaste systrar,

 -Sommar 2010


 -December 2010
 
-Sommar 09

så himla fina, Älskar er.


Im back

Tjoo bloggen, nu är jag tillbaka tror jag. Har inte haft något att skriva på senaste tiden så därför har det blivit tomt, sen när jag väl fick lust att skriva funkade inte blogg.se (?) men nu så!

Fyfan jag hade en sjukt läskig dröm inatt igen, närjag vaknade av den så skakade jag, jag var räddd.hah ska inte berätta hela  drömmen här dock, då tycker ni att jag är helknas.

Det är jul snart och jag har nästan köpt alla julklappar.. hatar det för att jag är så extremt dålig på det! Själv önskar jag mig en hel del grejer har jag kommit på, eftersom min dator har lagt ner nu med, så jag måste investera i en ny sådan med. Funderar på en acer.. kanske. sen ska jag ta körkort någongång i mitt liv, när ja inte har så mycket plugg att göra, som jag även har gott om nu under jullovet.

MUMS på mitt underbara skol liv:) längtar till efter skolan slutat och jag flyttar och kan börja jobba med det jag verkligen vill jobba med,djur.

Hade massor av mys i helgen, i fredags var jag hem till mickan och vi (hon) kollade på harry potter eftersom jag somnade direkt.. sa knasiga grejer medan jag sov och fick ryck ni vet:) Det är väl härligt att kolla på film med mig :D hah

I lördags var tjejerna hem till simone, vi mös,kollade på film osv, vi är kanske inte dom smartaste inom action filmer, isak och viktor fick berätta varför dom gjorde vissa grejer under hela filmen, smarta tjejer det här!

I söndags bakade jag saffranskakor till gymnastik avslutningen som skulle vara hemma hos emma. Innan det var det träning, lärde oss en ny grejs, saxhopp bak(??) helkonstigt kändes det. Men det ska vara med i nya friståendet så det är väl bara att vänja sig. Sen åkte vi som sagt hem till emma, som nu är väldigt tjock om magen, bebisen kommer snaaart!:D jättemysigt var det iafl, åt massa gott fika och hade julklapps byte, jag fick ett spel som jag nuinte vet vad det heter:O

Ehm.. när man kastar tärningar ni vet..? aja hah kommer väl på det någongång.

Idag ska jag köpa de sista julklapparna med mamma,sen typ plugga :(

Nu blev det ett långt inlägg, men trots allt långt uppehåll;)

Kisses

Migrän

Dåså, nu har jag varit med om min första migrän, det var helt fruktansvärt, har aldrig varit med om sådan huvudvärk förut, på bussen hem från träningen trodde jag att jag skulle spy, det tog ett bra tag innan jag var bra igen. Och ja, jag tränade med den huvudvärken..duktig tjej?;)

träningen var trots allt väldigt rolig trots huvudvärken!

Jobbig dag med jobbigt prov och jobbiga lektioner, gjorde klart sista resten i svenska B med! Fyfan vad skönt!! Ledig imorgon också,då ska jag ... läsa. kult

Nu är det anitngen desperate housewives eller house.. vad ska man kolla på då.. ååh ibland hatar jag att vara våg..


Rekord!

Jag har slagit ett nytt sovrekord gott folk..! 12.30(!!!!!!!) jag fick världens chock och trodde inte mina ögon, slänger mig ut ur sängen, och ner för att fräscha till mig,man måste ju komma ikapp den tiden man missat;) jag som hade tänkt gå på stan lite tidigt på morgonen sådär.. icke sa nicke.

Blev julmarknad i vattis med mamma och clara, jättemysigt!

Jag var ju ute med mickan igår, vi hade det jättemysigt! Massa prat kom vi igenom:) Terassen är nya favoritstället;)!

Nu ska jag plugga.. eftersom jag har prov på tisdag om islam,judendomen och kristendomen.kult.

Måste köpa ny dator med.. väldigt roligt!

Nu åker jag!

ses i dimman, snygging! pusss!


Alla passar inte i mittbena..

Nej alla gör inte det, så bara för att vissa har det nu så betyder inte det att alla passar i det, så ja. Välj det som passar bäst på dig helt enkelt!

Behövde bara säga det;) Har precis kollat klart på kung fu panda med familjen, jättemysigt! Jag älskar filmen, den är jätterolig:D och clara har humor märkte jag.

Nu ska man hitta ork att fräscha till sig lite, för ikväll ska jag och mickan ut :) ska bli mycket trevligt, skriver innan jag åker,

puss på alla fina


Bombombom

Tjenare alla fina!

Ledsen för dålig uppdatering men så är det när man har allt för mycket att göra tyvärr. Jag är ganska så jättenyvaken just nu och orkar inte prata med någon riktigt än så skriver av mig lite på bloggen istället;) hah

Veckan har typ varit jättejobbig och jag har inte kunnat träna något pga den äckliga förkylningen som hållt i sig i evigheter..! Men nu är det typ över snart :) Ska bli skönt att kunna bara vara utan att känna sig förkyld alls..

Sen får man ju inte glömma allt plugg jag har.. Jag som trodde denna linje skulle bli lätt.. ?! Inte en chans..Det är ju tur att man har världens bästa klass så man inte vill byta till samma linje men annan klass alltså, men jobbigt äre! ;) Nu fattar säkert ingen men aja.

Jag måste bara säga att största DISSEN av mig just nu är folk som ringer mitt i natten... vad är problemet, jag sover okej? herreguud.. Jag gillar inte att bli väckt mitt i natten av någon som är full och vill prata tyvärr, är det en "emergency" så att säga, är det en helt annan grej.:)

Förresten, mitt projektarbete med grisen går inge vidare.. Den vill inte lära sig något alls..den är dum:( Hannas gris bara lär sig mer och mer saker hela tiden, min står still.. Jag tvivlar på att jag kommer lyckas med henne alltså, fan för projektarbete.

Idag ska jag plugga, kanske åka in en megasnabbis till stan , sen ska jag städa och sätta upp min stjärna i fönstret:D (jag har inte satt upp den ännu för mitt rum är ett bombnedslag och jag måste tvätta fönstret innan jag sätter upp stjärnan säger mamma  haha)

Shit hittade massa härliga bilder på min dator! På mig och emelie när vi nördar oss.. dom var mindre fina kanske men härliga ändå! Sen massa från sommaren och ååh helt underbart.

Nu ska jag städa sen plugga! KUL liv jag har.



Typ lagom brun :o?

RSS 2.0