Längtan

Hallå där!
Sitter och känner mig rätt nördig med dator i knät samtidigt som jag kollar på tv.. men så kan det vara! Väntar på att klockan ska slå 11 så jag kan ut och sola i en timme innan det blir fix för jobb.. Svårt att få bränna när man jobbar varje dag måste jag säga.. Idag jobbar jag 13-21, ser inte fram emot det efter gårdagen fan.. haha.
Förövrigt går rätt mycket tid åt att planera till resan i vinter, men det kommer bli så sjukt kul! Kommer gå åt rätt mycket pengar då så måste ju jobba en hel del, så klaga kan jag ju samtidigt inte göra..
Midsommar har ju varit med, den spenderades ute i öre med mickan, och några till :) På midsommardagen kollade vi alla på dragkampen som vanligt och vattholma blev segrare som alltid. Grymt!
v29 är jag ledig förresten så om någon själ är ledig den veckan kan man ju höra av sig..... ;)
Puss!

Röstaa

Mina designade klänning på NELLY.COM

Rösta på min finfina klänning som jag designat på nelly.com! Jättefin.. haha, eller!? nja men jag hade tråkigt..så kul grej liksom. Puss och hej leverpastej!

I want everything..

Tjululu
Dålig uppdatering och så men jag ba kör! Väldigt mycket har hänt sen sist, typ JAG KLARADE F*CKING MATTE B!!!!! Sen tog jag STUDENTEN! Inte lite de inte, sen har jag även jobbat en hel del.

Kan börja med att säga, att klara matten var en av de skönaste grejerna jag gjort i hela mitt liv, vilken himla lättnad! Jag är så stolt, för jag kan. Sen studenten, det är nog tamefan bästa dagen i mitt liv, jag hade så himla roligt! Flaket var det bästa på hela dagen och det visade sig eftersom jag var hes till i onsdags, -Ja, jag skrek väldigt mycket.. Sen var det hem på mottagning med släkten, det var pinsamt, men fan, man tar ju bara studenten en gång i livet ;) Sen iväg till linn på förkrök innan flustret! Det var en väldigt bra dag, som sagt, bästa i mitt liv!
Sen började jag jobba på tisdagen efter, ja jag har fått jobb på ett ålderdomshem, Där har jag gått dubbelt med en ordinarie personal i ungefär en vecka. Men nu ska jag börja gå själv, det är kanske inte världens bästa jobb, men vad gör man inte för pengar?-Torkar bajs.
Jag har nu även bestämt att i vinter blir det Australien, kanske Kiwi också, man måste ju hem till sitt andra land ibland med ;) Det kommer bli dundeeer! Längtar som fan.
Fyfan vad vi är bra! <3

RSS 2.0