If everyone cared


Har så fruktansvärt tråkigt

Skriv det första du tänker på.

Grön: äpple
Sockervadd: grönalund
USA: skrik
Picasso: pinoccio haha 
Krulligt: hår
Frukt:   banan
Pyssel:  klister
Skräckfilm: djurkyrkogården
Betty Boop: BH
Kusin: modell
Paris Hilton: pengar 
Dricka: vatten
Jesus: moln
Doft: parfym
Julen: julklappar
Vass: kniv
Varmt: australien
Medeltiden: kläder
Pizza: fett
Döden: rädsla 
Blod:operation
Skönt: säng
Begravning: tårar
Gott: mat 
Bröllop: vitt
Kärlek: lycka
Mardröm: rädsla
Djur:katt
Härligt:sol  
Vinter: kyla 
Läskigt: mörker
Skolan: plugg 
Mamma: bäst 
Fest: roligt
Ont: blod
Roligt: skratt


äntligen fick jag tag på lena!

Hej! Jag fick äntligen tag på lena! Ja, katt tjejen som tar hand om katter! som förmodligen(?) kan ta inte våran med raskatten som vi helt plötsligt fått hem på våran tomt. Fan vad fint! tycker synd om lill killen :( han är så fiin!

Idag  fick vi göra, lite allt möjligt, ge sprutor bland annat! Hoppas på att få hitta på nytt imorgon igen! 
Läste sofies blogg nyss, jag blev så rörd, ett inlägg om en häst hon kände väldigt bra, som avled, så himla fint inlägg om det! jag blev tårögd för mig själv här haha.

läste även från hanna,tilda och emmas blogg! hehe jag läser några bloggar, ja;) där emma sa något jag håller med om till fullo!:

Dagens tanke: Varför ska vi tjejer behöva ha mens och alla besvär som följer med på köpet. Liksom vad är det för någon anledning att ha det redan. Man vill ju endå inte ha barn innan man är typ 23 iaf. Så varför behöva stå ut med skiten redan?????

mycket bra sagt emma.

Nu väntar sängen, puss och godnatt !


Hej och hå, nu kommer jag igång igen.. tror jag

Förlåtförlåtförlåtförlåt för dålig uppdatering! Har varit allmänt ganska off när det gäller att få tag på mig också. Men det har varit så mycket som hänt på senaste tiden, både bra och dåligt.

Nu kommer jag inte ens ihåg allt jag gjort sen jag slutade blogga, men det är en hel del!

Jag har praktik just nu i alla fall, har det på hellströms veterinärklinik, superbra! Jätteroligt är det, får göra mer än vad jag någonsin gjort på någon praktik! Jag har även bestämt mig att det är de jag vill jobba med, inte för att jag inte visste det redan eftersom jag vetat det sen jag var typ 5;) men tänkte att ni kanske ville veta! hihi

Hanna har även fyllt år, hon fyllde i söndags, så ja nu är det bara jag och emma kvar,. orkar inte vänta längree! Ge mig 10 oktober nu! sen kan det bli sommar :) 

Bugg står även på schemat! Linn,jag och johanna och niklas ska börja! fast, vi behöver två killar till,. hoppas vi hittar några som vill dansa med någon av oss! hehe


Spöregn

Hallå där! Jag har typ jätteont i fötterna nu efter jobbet, och skorna har gått sönder.. fan då. Men jobbet gick fint iaf!

Det regnade ju inte lite idag, uppsala fick en hel del vatten på sig idag, även mickan och hannah som var på stan ;) Köpte ännu mer parfymer idag också! Jag är glad flicka, blev väldigt glad när jag såg att en parfym jag köpte på ullared kostade mycketmycketmycket mer i vanlig affär! helt sjukt glad över det. så fick jag med mig min älskling med :D

                                       


Här har ni några bilder från lite vad jag har gjort ;D (klicka på dom för att se större.)



Jack, vart är du??

Sitter och funderar hur jag ska göra med min tv som just nu fuckar sig galet mycket och säger att den ska ha något äckligt kort som den redan har i sig, fan alltså.

Har precis pratat med min fina hanna som är i sverige nu! hon kommer hem om ungefär tre timmar, yay! har verkligen saknat pluttisen!
Imorgon blir det jobb, mickan kanske hänkar, då blir jag happy girl, måste ju visa alla mina fina kossor! höhö-

Min vecka dårå.

I söndags åkte jag iväg till falkenberg med mina fina familj, bilresan ner var mycket seg men det ordnade sig när vi fick oss ett skratt på mc donalds, min familj kan alltså! jävlar va coola vi är.
Väl framme ordnar vi upp en massa i husvagnen som vi hyrde en vecka, sen ner och badaaa!

dagen efter bestod av att bada,bada,sola,sola och bada lite till, helt underbart att bada i havet! Jag är en havstjej, helt klart.

Sen var det falkenberg för fulla muggar! trevlig stad måste jag säga, älskar dialekten! Sen bada en massa.
Sista dagen för mig var onsdagen. Den var sjukt fin! Solade och bada hela dagen, sen blev det ullared för fulla muggar! måste säga att jag hatar folk där haha dom går in i en och puttas, inte min grej alls. Men fick med mig några parfymer och lite små grejs! det behövdes.

Sen fick jag åka tåg hem själv för att jag skulle jobba i helgen, lite pinsamheter på tåget, då jag spillde mat,sås på killen brevid, stackarn.

jag måste se om jag kan fixa tvn nu, den cpar nu.

smart

Ibland undrar jag hur smart jag är när jag står och kollar på en larv för att se vad det är för konstig sak som sitter på hallonbusken, när det är ett hallon, det märke jag sen.. :)

Det händer väldigt mycket just nu, hinner knappt ta hand om mig själv. Tar hand om hus,katter,kaniner,fiskar,blommor, jadu allt möjligt.

Jag uppdaterar vad jag gjort de senaste dagarna på västkusten,här hemma och på jobbet. 

ojsan nu kokar riset över. måste kila!

SO LONG FUCKERS

Nu drar jag till göteborg i en vecka.. eller ah nästan:) kommer hem på torsdag, hanna hydling, när du ser det här har jag säkert ringt dig :) eller kanske inte, men måste prata med dig innan torsdag iafl.

ha det så tråkigt här hemma!


PUSSSSSSS

RSS 2.0