När ska jag få tur?


ÅÅH, IG i svenska B.. värdelös tjej

Fan. jag kan inte! jävla skit!

Det är söndag och jag mår bra

Hallåhallåå! Nu har jag vaknat och käkat frukost. Mys.

Gårdagen var bra, dock väldigt orolig då min plånbok försvann, så jag kunde aldrig slappna av, men som tur var låg den kvar hos min vän hanna, vilken lättnad!

Det började med att det var middag hemma hos hanna igår, där vi (jag) lagade maten, fläskfilé,potatisklyftor,bea och sallad, med mozzarella ofc!

Sedan var det iväg till årsta där det var festi, trevligt! men sen ville mina pluttisar att jag skulle komma ut till dom, (vart dom nu var..) så fick skjuts av leffe, snällt! Var mycket skoj, trevligt att träffa stina som jag inte gjort på 2 veckor! hon är väldigt bra. :)  jag fick skjuts tillbaka till stan igen av henne, det var också väldigt snällt! sparade pengar ;)

Nu ska jag ut i soolen för att bli lite brown, yehh.

Party för hela slanten

Tjaaooo bloggen!jag har inte skrivit på ett tag nu märkerjag, men så kan det gå. Ikväll är det party för hela slanten eftersom det inte var så lyckat för mig igår då jag fick sprängade huvudvärk och åkte hem. Vet dock inte vart jag ska ikväll..
Men jag hänger nog med stadstjejerna ändå;) fast .. samtidigt vet ag inte.. vill ju träffa mina också:D och några till.. hmm, svårt.

Jag har ett tag till att välja men, det visar sig vart jag kommer, men jag är så grymt taggad och just nu lite flummis, jag måste fixa mig lite till nu, puss alla vackra i mitt liv,.

 

älskar denna flicka väldigt mycket


Jag älskar min familj helt sjukt mycket,.

Vi hejjar på samlaget och bolaget, vad hejar du på?

dagen har varit,. chill.. fick inte göra mycket på praktiken som vanligt, får se hur det slutar med den praktikplatsen..

Sen blev det att ta körkorts kort... great, hatar alla sånna där kort, man blir så fruktansvärt ful på alla, helt jävla galet. ser ut som en mupp. men visst, jag får väl göra det då. 

Jag såg även en pojke, som ville ha skägg.. så han hade målat med ni vet ögonbrynsfärg, på skinnet, där han inte hade nå fjun ens, stackars pojke. :) Det kommer! ville jag gå fram och säga till honom.

Sen träffade jag på sötsaken sofie, vi pratade en massa, kollade kläder och skor, nu vet jag vad hon vill ha för skor, och storlek! haha. Hon köpte lite smågrejer och så, men eftersom jag har 0 pengar på kortet så kunde jag icke köpa något, det får bli efter helgen när studiebidraget kommer!

Såg även en man som höll på att ramla på gatan, ni vet när vägen går upp lite, det såg så galet roligt ut att jag inte kunde hålla mig, började gapskratta och gick åt ett annat håll, stackars man, jag kände mig hemskt, men jag kan tyvärr inte hålla mig när det händer roliga saker, jag gillar att skratta helt enkelt. :)



21.43

Nyduschad och fräsch hannah är det som sitter framför datorn, men jääkla snyggt hår måste jag säga. blev så nöjd!
Jag har även planerat jobb för sommaren, gr8!

Nu skiter jag i lite grejer som suttit på min hjärna och spökat ett tag, släpper allt, im going wiild mohaha nej jag skojar. Jag är en förståndig kvinna. :)

seriöst nu så ska jag fixa en matlåda till imorgon och sedan hoppa i säng, gude så skönt!


i need to grow old with you

Just nu sitter jag och tänker, jag ska alldeles strax in i en skön dusch som ska göra mig fräsch igen, så ska jag testa nya håret med! det blir skojj!:D kommer tillbaka när jag har fixat de, blir jag nöjd.. kanske.. kanske inte... vem vet;) Medan jag duschar ska jag även tänka till hanna lite, eftersom hon har ett problem hon behöver hjälp med, såklart hjälper jag en vän i nööd :)

Ps.I love you

Helt otrolig film, äskar den! magaad, grinar lika mycket varje gång..

Idag var jag typ sjuk. Vaknade och kände att halsen sved och huvudet var väldigt tungt.. det funkade inte riktigt för mig, sen har jag praktik, då blev jag genast sjukare. Så ingen praktik för mig idag inte. Jag har istället legat hemma i soffan hela dagen, halvsovit,kolllat på tv,film och lite sånt, chillat helt enkelt.

Imorgon måste jag pallra mig iväg till praktiken, ska lägga mig i tid ikväll så jag orkar upp! Efter den dagen ska jag på stan med min älskade vän sofie, har inte träffat henne på evigheter! Gud så ofräsch jag är just nu måste jag säga, håret uppsatt i ruffsig knut mitt på huvudet så man ser ut som lilla my, haft på mig min sov t-shirt hela dagen, med björn borg trosor och bara tofflor på fötterna, björn borg trosor måste jag bara säga är helt galet underbara, jag måste köpa flera par!:D otroligt skönt, men jag känner mig äcklig, inte snygg någonstans liksom, men vem bryr sig egentligen? haha.

jag klippte mig igår, och ni ska få se hur det blev till helgen när jag ska sminka mig igen, hehe. Jag blev nöjd iallafall!
Jag försöker planera lite sommar, vi åker nog till halmstad, satan jag blev pepp nu. :)


24 maj

Ibland är man bra dum alltså, jag gick upp 06.30 när jag måste åka hemifrån 9.30 (?!) undra vad jag tänkte med igårkväll egentligen. kul liksom, inte kunde jag somna om heller, jag är lite trött.

Men idag händer det mycket kuliga saker förstår ni., jag ska träffa upp min älskade vän hanna på station en stund, sen blir det att rusa iväg till frissan, ja jag ska klippa mig idag! jag är så happy! fint väder är det också så jag gillar detta.

Äntligen får jag lukta lite fint igen, och inte stinka kossa på bussen.. hehe jag vet ju vad folk tycker om det nu också...
Såhär var det, när jag hade jobbat i lördags, så slutade jag runt kvart i nio. bussen gick direkt så jag var tvungen att rusa, jag hann då inte kolla mig i spegeln innan jag sprang, och det hade hänt en liten olycka på dagen där, så jag hade fått bajs över hela mig,. höh! Det jag gjorde var att byta kläder bara, men ingen dusch hann jag ta, så jag hoppar på bussen, betalar och allt är frid och frjöd, jag hoppas för allt i världen att ingen ska känna lukten av mig. så sätter mig på första bästa plats så jag slipper gå förbi alla i bussen. Såklart var detta en buss som alla tar om man ska festa i staden, så ja, bussen var proppfull och det hördes från längre bak "WIIIIEEE" osvosv. Där satt jag, brevid mig satt det två unga killar.

När vi åkt kanske 2 min, säger de "men vafaan är det som luktar?! fyfaann, vad är det för något, det luktar... häst+skit+åh vafan allt möjligt!"
Då säger den andra, men det är inte så konstigt, det hoppade ju på folk från jälla. Det pinsamma var att jag var den ENDA som hoppade på från jälla.. KUL ! haha

nu ska jag fixa mig för skolan(?) frissan och träffa mina älsklingar i skolan:D


jaru, här har vi en trött tjej

Jag är väldigt trött och har tråkigt, så innan ps.I love you så har jag lite skojj, eller..;) 


3 frågor om förhållanden


är du singel? ja
tror du på kärlek vid första ögonkastet? öh..
är du kär just nu? nej


- 9 frågor om dig själv

fullständigt namn? - Hannah Margareta Vickers
när fyller du år? - 10/10
några piercingar? -  Nej, eller räknas öronen? hah
vilken årstid är bäst? - sommaren!
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Vakna av sig själv,gärna brevid någon, gå upp och göra sig fräsch. :)
vad tycker du mest om hos dig själv? - Personligheten
vad är du bra på? - Mycket!:D
vem älskar du mest på denna jorden - vet inte, jag älskar många iallafall. eller inte jättemånga, men mer än en liksom, om ni fattar. haha
sover du hellre själv än tillsammans med någon?- Sova med någon.



- 10 frågor om idag




vad har du gjort? - Jobbat typ
har du varit glad idag? - Alltid glad!
har du varit ledsen idag? -  nope
har du gjort något bra idag? - Japp
vad ska du göra nu? - Kolllla på film:)
har du gjort något dåligt idag? - Ja
vad har du ätit/druckit idag? - Banan,macka,potatis,grillat kött,mjölk och vatten
har du duschat idag? - Yeah
är du trött nu? - Väldigt
vad händer imorrn? - Ska klippa mig, sen ska jag träffa mina älsklingar!
har du varit i skolan idag? - inte i skolan, men på skolan;)

- Annat


Hur mår du just nu? - Väldigt bra!
Har du piercat dig? - Nejs
Är du hungrig nu? - Nej, proppmätt är jag.
Vad är klockan nu just nu? - 16.20
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - Facebook,mailen

- Telefon/ Mobil



Vem ringde dig senast? - Fredrik



Vem ringde du senast? - Hanna
Vem sms:a till dig senast? - Niklas
Vem sms:a du till senast? - Niklas

- Musik
Gillar du punk? - Nej.
Gillar du musik? -  Älskar musik
Vilket är ditt favoritband? - Har inget
Vad gillar du för musik? - Jag är blandning av allt så att säga haha



Duschar du varje dag? - Ja



- Kärlek
Är du kär just nu? - nej
Har du kysst någon idag? - nej
Har du ett förhållande? -  nej
Är du romantisk? - ööh, ibland kanske.. eller? ha ha
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - verkligen inte
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - ja
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Det visar sig
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - nej
Vem sov du senast bredvid? - Inatt sov jag brevid eller under och på, täcket och kudden;)
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - -
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? -jaru,typ 24-25 kanske? jag vet inte.
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - nej
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - Det varierar, haha.


sur hannah

Jag är sur, jag fick betala 48 jävla kronor för att komma hem från jälla till hem till mig, vilket annars bara skulle kosta 24. Vet ni varför? jo därför min lapp som jag hade sparat för att visa upp för andra busschaffisen, flög med vinden UNDER bussen, det var 1 min innan min buss skulle gå, så jag fick betala en ny biljett-24 kr. Så alltså, lilla färden på 10-15 min från Jälla till stan, kostade 24kr. sur är jag nu. Men inge depp för de!

Måste bara säga, ursäkta alla som satt på bussarna 811 och 823 som fick känna den ... illaluktande, lukten av mig,. hehe .

Jag kom nästan precis hem , och måste typ sova nu, eftersom det är uppgång 04.00 imorgon för ännu en dag med jobb.

Godnatt.

:(

Hatar min mage, någon som vill byta?

Proppmätta är vi allihopa, allihopa, du med, jag med

Ja, det är faktiskt sant. Det visste ni kanske inte om mig;) men nu vet ni, jag är faktiskt fruktansvärt mörkrädd., kan få som panik attacker liksom, jag tror att någon ska mörda mig(detta är när jag är ensam i huseet på kvällen eller om alla i familjen gått och lagt sig och ajg är den enda vaken.) Sen när jag trar ner rullgardinen tror jag att det ska stå en man och skjuta mig från vägen, fast jag undviker fönster, då det kan vara en hängd man som är där, eller någon som kollar på mig utanför. Haha det är helt sjukt, och "vilken jävla tönt" tänker ni, men det får ni isåfall tycka, det här är jag. :)

Gårkvällen var mycket lyckad, men kan den bli annat än när man är med dom bästa? njaaaa... ;) Vi åt väldigt mycket god mat, proppmätta var vi allihopa, Sedan hade vi allmänt mys ute med dom söta myggorna, jag blev dessutom biten i ändan! när jag skulle kissa, dom jävlarna får en överallt hahah.

Nu ska jag käka lite frukost som jag inte alls känner för eftersom magen jämt är knasig. Sen ska jag sola lite, innan jag måste åka iväg och jobbish!;)


sova?

Kom precis hem från en toppenkväll med tjejerna, vi åt gott och levde loppen lite, sen blev alla lite småtrötta så vi la oss och kollade på, the ugly truth, satans vad bra den var, väldigt värt att se den må jag säga!:)

Nu måste jag sova, trött tjej som sitter bakom datorskärmen och skriver detta inlägg? oja.
Godnatt

Happyyy

Nu går jag till simone, hoppas ni också får en roligkväll, det kommer iallafalll jag få, med bästa tjejerna i världen <3


21 maj

Hej hallådär!

Idag är jag mycket piggare, både i magen, och i hjärnan eftersom jag inte varit vaken så mycket inatt pga magen. jag gillar min medicin! :)

Nu har jag precis kommit hem från praktiken, fick sluta lite tidigare, men det var det värt, för det kom polacker typ som skulle byta dörr, så jag fick sitta kvar eftersom min handledare var tvungen att åka, inte helt fel då dom hade bar överkropp, unga var dom med, hehehe dreggel.

På tåget hem träffade jag på tova, hon möttes av en väldigt skabbig tjej dock, jag tycker synd om henne och alla andra som måste se mig såhär. Men nu är jag fresh igen, ska fixa mig för kvällens middag hos simone. Jag ska vara fin!



Godnatt världen

Nu ska stackars lilla jag med ont i magen sova:( tycker faktiskt väldigt synd om mig, men snart blir det väl bättre när jag får mer medicin, godnatt alla underbara<3

I'd rather be with you

 



skabbig tjej och magsår

Detta är min dag kortfattat. Har varit skabbig i princip hela dagen, eftersom jag vaknade 10min innan bussen gick, de va ba och slänga sig upp ur sängen, UPP OCH IVÄG!
Vid bussen träffade jag på jossan som jag inte träffat på ett tag, så snackade lite med henne, hon har det tydligen jättedåligt på hennes praktikplats, jag är verkligen glad att jag har fått det bättre!

Idag fick jag raka ännu en hund, och sedan klippa den , fasen så kul. Jag har även pratat en del med min handledare som nu verkar gilla mig.. det är ju fint! haha

   

Första bilden är på hunden som bet mig.. hehe. Andra var på första hunden jag klippte helt själv idag!:D sen den andra hjälpte jag till med;)

Jag tycker jag är duktig iallafall:) hihi!


Rivsår och bettsår?

Dåså, då har man blivit riven ett antal gånger, har rivsår över hela kroppen tror jag fan. Sen bitmärken på händer från en rädd liten hund som jag just nu inte kan stava namnet på och att kolla upp det på google finns inte just nu. haha! men en liten sak ni vet, med små söta öron som sticker ut.

Tack vare den lilla filuren har jag dessutom, förutom rivsår och bettsår, väldigt fint utslag på halsen, då den kramade om mig som en galning, när den hade hund shampoo på sig, då är jag allergisk mot parfymer, det passar ju fint!. kul.
Men med lite hydrokortison lär det bli bra, eller något starkare kanske;)
Man blir ju så satans torr om händerna när man jobbar där :O helt sjukt ju!

Det jag fick göra idag, var samma skit saker som tidigare dagar, men idag fick jag även raka en pudel! wiiie
Äntligen något nytt, men jag var vädligt dålig måste jag erkänna, blev lite kortare hår på vissa "spots" hehe vågade inte riktigt säga till praktikvärden att jag gjorde för kort, men det får dom väl se själva, jag frågade om hjälp och gick på toa, sen drog jag hem, det känns bra att jag lämnade dom där med den hunden, jag tycker synd om ägarna. Shit va jag snackar skit, hahah men jag måste fan prata ut med någon, juste jag skulle ringa anna, det måste jag nog göra nu. chiiao

Hoppas!

Nu ska jag fixa lite kläder som jag ska ha imrogon och så, sen ska jag sova! Nu har graderna i mitt rum sänkts till 23 iaf, bättre än 29 som det var för några timmar sen! haha

Jag hoppas nu för allt i världen! hopppas med mig.

Godnatt alla sötisar<3

Andra dagen på praktik, my god.

Okej, andra dagen avklarad, fortsätter det såhär så kommer jag ha långa dagar framför mig, i 4 veckor, kill me. Men jag hoppas som aldrig förr att det blir lika dåligt imorgon som det har varit de två första dagarna, för då ringer jag skolan och ser om jag inte kan vara i djurhuset på skolan istället! snälla, det måste vara lika dåligt imorgon! Annars dör jag seriöst, haha.

Det är det jag gjort idag, i 8 timmar har jag, suttit,suttit,suttit, badat en hund, suttit, suttit, dagit bort hår från solsbebenen, suttit,smsat i personalrummet i kanske sammalagt 2 timmar., kollat in i en vägg. typ så ser mina dagar ut. SUG.

lite bilder från dagen.

       

 

Den vita pudeln är kajsa, den stora hunden som jag inte vet vad det är för ras.. hhöhö heter gandalf! sen katten vet jag inte, hehe, men klicka på bilderna för att se dom större, för er som inte visste det;)


Första dagen på praktiken, sug

Första dagen på praktiken var idag, den började såklart med att jag försov mig och kom försent, bra hannah. Sen det jag får göra, som är så otroligt kul är att städa,sitta,bada några hundar,sitta,torka av hyllor, sitta,sitta och sitta. Hela underbara dagen, jätteroligt! Vill att de här 4 veckorna ska gå dundersnabbt så jag slipper skiten sen och får gå på sommarlov.

För er som inte fattade senaste inlägget så var det inte jag som skrev det, haha många som missuppfattade det. Det var trepkow, inte jag.
Helgen har varit super, med både tjejmiddag och krök med trevliga människor!:) Bilder från tjejmiddagen kommer senare, när jag fått dem från mickan, som för någon konstig anledning inte är på msn.. hmm?

Jag är lite piggare idag än vad jag var igår, kanske förståeligt, men jag var bra jävla seg imorse när jag hade bråttom, fattar inte att jag inte kom senare än vad jag gjorde faktiskt. haha.

Jag har också bestämt mig för att köra a la natural på praktiken, det är liksom inte värt att få sminket nerblött av hundar som skakar sig. Vem bryr sig tänker ni, och det är sant egentligen, men ville bara varna folk som kanske stöter på mig, att det inte kommer vara en vacker syn. :)
Nu ska jag lägga fram kläder till morgondagen, yaya.

Tjeenee

niklas vet inte vad han ska skriva. så nu vill jag att trepkow skriver. och detta skriver jag, idag har vi tagit det lugnt och krökat lite med trevligt folk, det har varit från båtar till parasoll d.v.s det mesta vi har snackat om. För ett tag sedan så var vi ute och lämna iväg lite människor, tråkigt att säga adjö :'( haha, just nu8 så håller vi på att laga lite fylle käka så här dags på natten. blir bra resultat på detta men nu ska jag sova puss o hej leverpastej.

Sommarvärme

Det är just nu 24 grader i skuggan och solen skiner! Heelt underbart sommarväder vi har nu. Jag har legat ute och solat sen 11 imorse, så jag tror jag kommer vara kräfta ikväll... duh..

Jag vilar kroppen nu i några minuter, den kommer inte må så bra sen annars :) haha
kvällen är fortfarande oplanerad, vi får se hur det blir helt enkelt, men jag gillar spontana dagar och kvällar.
Nu ska jag ut och hoppa lite så man får lite träning med (:


Nu kör vi tjejer!

Nu är jag äntligen klar efter vääldigt lång tid, men har man beslutsångest så har man!;) tur att man har en lars som hjälper till! tackarrr, han är faktiskt ganska bra på att ge råd ändå.. det kan man inte tro, men jo det är sant. hahah skoja, han är bra på't.

Man ser dock inte vad jag har på mig, men det blir bilder om ikväll kan jag lova, det kommer bli bäst tjejer!


pusssssss

Fräsch tjej nr 1

Jag kommer precis från ett "pass" från studsmattan. haha, det är så sjuukt jobbigt ska ni veta! Jag kommer på nya roliga konster varje dag, det är jättekul, man glömmer i alla fall inte bort gymnastiken under sommaren nu. Men jag måste säga att jag är väldigt äcklig just nu, jag har sport bh och shorts och jag svettas som ett jävla djur. Jag är fuktig på kroppen och blöt på vissa andra ställen som tjejer brukar veta.. hehe jag måste duscha.

Jag har även övningskört idag, det gick fiint! Min syster tycker att det är roligt att jag blir jättearg på alla som kör om mig, haha! En vanlig dag när jag övningskör kan det låta såhär. "jamen kör om då jävla idiot! ja, jag hoppas polisen står där borta så du får böter din fule fan. ja jävligt ful var du, jävla cp."

Men det är bara jag helt enkelt, folk ska inte köra om mig eftersom jag kör så bra:))


Jag ska snart börja fixa mig för kvällen, det blir mysig tjejmiddag (?) hos min kära vän. Det kommer bli dunder tjejer! som alllltid. haha
Kommer ett till inlägg innan jag drar iväg med. seeya så länge

Idag är det den 13 maj

Kom precis hem från gränby där jag kollat efter kläder, som jag nämnde i förra inlägget finns det inga snygga kläder i hela uppsala stad. Men idag, idag hittade jag massa snyggt! tror ni inte allt snyggt var i antingen xs,m,l eller xl? JO, då blir ganska så jävla sur, varför ska alltid min storlek vara borta:( jag fick åka hem med nothing med mig.

Igår hade jag en mysig hemmakväll med mig själv. Jag lekte först med mina undebara tjejer! Sen ville jag kolla på barnfilmer, men det fick jag göra själv. Barnfilmer blev det inte  heller, jag hittade titanic som jag älskar, men, jag råder er att inte kolla på den själv. man känner sig otroligt ensam och så när man ser hur romantiskt jack och rose har det. ååh, jag blev depp för att jag låg själv i sängen och kollade på den, så jag gick ner till min kära familj och kollade på tv istället, inte för att det höll så länge, eftersom jag somnade i soffan efter kanske 2 min. haha, såå jag.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, mickan kanske kommer och leker en stund?:) ikväll vill jag mysa till 100% :)

pusssssss


avslutningsfest tonight

Ultuna, där befann jag mig större delen av dagen, på djursjukhuset. Det var kul att se hur det såg ut faktiskt, fick lite VIP visning också eftersom våran lärare johanna jobbat/jobbar(?) där.  Det var en bra dag, sista dagen på djursjukvårdskursen, sen har jag bara två lektioner imorogn, jag gillar det här .

Det finns tamefan inga kläder i uppsala stad. Jag har gått två eller tre gånger på två veckor, letat i alla möjliga affärer, finna inget alls, jag blir ledsen:( 

Fasen va fint väder det har varit idag, hoppas det håller i sig forever! jag kom precis på att jag missat varje program av det här .. vad det nu hette,.. ehm.. dating in the dark! Jag hade ju velat sett det, men naj inte hannah, inte hannah vickers. Tycker det är roligt att jag stavade fel på mitt namn som jag skulle skriva på bordet också, skrev hannah vickrs. smart tjej.


Vårskrik

Hanna hydling är bra gullig hon, hon och hennes familj har som trend att vårskrika, ni vet som i ronja rövardotter, hahaha så roligt! Känner jag för att göra någongång.. kanske:) haha

Idag måste jag bara meddela att jag numera är legetimerad att ge injektioner till djur!!:D jag klarade det jättesvåra provet, och nu får jag legetimationen! helt jätteglad faktiskt.

Jag är nu klar med alla mina rester, förutom svenskan då:D haha men det tar jag på praktiken som jag ska ha nu 4 veckor framöver.. på fluff fabriken....-.- kul..

Sen har jag blivit kändis med.. hahah eller inte, men jag är med i gf uppsalaflickornas tidning! hihi
 


Första bilden är på moi, andra är på mina helt underbara gymnastikflickor!

Söndag och trött

Idag är man då lite trött efter helgens bravader. mycket roligt varje gång:) även bussresorna hem är kul. eller ibland förresten, igår somnade jag på bussen och ni vet sånt där ryck man kan få ibland.. eller ja, typ precis innan man somnar, så rycker man till, jag gör det ganska ofta, och denna gång på bussen. Så benet flyger upp, på sätet framför... det var ju en kant, mitt smalben fick ont, och jag fick chock av att vakna av det må jag säga.

Dagen har bestått av plugg för min del, jag måste bara klara det där jävla c15 provet så jag kan lämna den skiten någongång.
Sen går jag inte i skolan nå mer från onsdag, för jag går på praktik! det kommer suga. Jag saknar ju jord killarna, har ju inte träffat dom på as länge, jag vill skratta lite! haha inte för att jag inte gör det annars.... hehe

jag är så trött att jag kan skriva något riktigt onödigt just nu, så jag ska nog lägga ner bara:D

Nu ska jag ner och fixa mig för säng, för ikväll ska jag sova som ett sött litet lamm!


pussss


Godmorgoon!

Nu är jag uppe med tuppen..igen.
Hanna är jobbig och har tagit allt täckee, jag får liksom på halva rumpan.. inte speciellt kul. hanna tycker jag ska ringa bris, hon är rikitigt tjurskallig, jag är happy som vanligt, jag har liksom till och med bjudit henne på godis.. rättare sagt choklad och hon nekade, då är det något fel. haha

Jag har fått en del otroligt fina bilder från g¨rårdagen och morgonen på den härlig personen som ligger brevid mig och tar allt täcke.

Nu har hon kissat på sig kanske..eller?

två personer är besatta av mig tror ja..

jag gillar dom två personerna som kollat min blogg inatt, men wow, vem är innne på datorn såhär sent egentligen, jo jag i och för sig.

Kvällen hr varit toppen och nu måste jag sova bort lite..

pussss på alla söta hanna hölsae

det är vår i vädret... säger man så?

Nu är det vår på riktigt! Det är lite varmt och lite kallt, blåser lite, och är vindstilla.
Idag hade vi våran sista lektion i C15 (C23?) och vårat första och sista prov i arbetsmiljö och säkerhet, äntligen klar med den skiten! Nu återstår bara ett slutprov i C15 kursen som jag hopppas på allt att jag klarar, annars vet jag inte vad jag gör.

Ikväll blir det festligheter med tjejerna, förhoppningsvis mickan med?!!
Vet inte om jag kanske sover i stan, eller om jag åker hem, hmm... vad ska jag göra, det vet man aldrig. inte jag heller.
Nu måste jag fixa mig baii

GRATTIS STINA TILL KÖRKORT

Stina klarade uppkörningen idag! jävlar va glad jag är för hennes skull! Jag och hanna protesterade att vi skulle med och köpa glass till henne på max på lunchen, såklart gjorde vi det, vem kan motstå glass liksom?
Bilen var ju helt sjukt snygg faktiskt, man kände sig tuff när man satt i den, vi stylade lite när vi hoppade ut ur bilen, nivet sådär movie stars likt, kan ni tänka er, det blev stenhett!

Förövrigt är jag dunder stressad så jag knappt kan tänka på annat, C15 tar livet av mig och resterna stryps jag av, sen dampar jag på busschaufförer som är cp i hela jävla fula huvudet dom har, speciellt den här killen, ung är han, jag ska inte uttrycka mig mo utseendet, men vilken dum jävel, han gillar inte mig, det märks så jävla tydligt, säger inte hej, kör iväg framför min näsa, cp kille.

Men ja, precis, exakt så, jag håller med totalt, jag vet inte vad jag skulle skriva längre. men här har ni en skitfin bild på körkortsbarnet och finfina bilen!

 

 

.

det är utsidan som ger insidan en chans,
men det är insidan som ger utsidan sin glans


4/5

Jag är glad, väldigt glad! jag gillar att vara glad, okej tänker ni. haha

Allmänt tråkig men rolig dag i skolan, fick spruta råttor, det är väl alltid kul? Sen brittas lektion.......... my god. somnade fint där på bänken som vanligt, drömde om något jag inte kommer ihåg med.

Efter skolan fick jag sällskap av hanna på bussen! äntligen, som jag längtat att få åka buss med dig hanna! hihi
Övningskört har jag även gjort idag, och nu ska jag iväg och kolla på söta kattisar! dom är typ 2.5 vecka nu? asmys!

pusss på de

yeeaah boy

Nu har jag varit duktig och hjälpt mamma med att klippa träden, satans va duktig jag är:) men jag skärde mig på trädet, haha jävla träd.

Tro det eller ej så är det väldigt kul, om man inte är själv då såklart.. jag känner mig duktig och mamma är glad att hon har en envis gymnast som dotter, som inte är rädd så gör det mesta, eftersom hon är höjdrädd och allt. haha! ja, det är bra att mamma gillar mig iallafall:P


men cp

Det går inte, nu blir jag less på skiten, jag lägger ner och går ut och solar istället!:)

man vill säga det igen, men naj

Nu har det varit ett tag sen man uppdaterade här, men det är såhär, jag har haft fullt ös heela helgen, det har varit valborg och massa annat skoj!

Valborg
Dagen började med härlig champagnefrukost hos cornelia, det skrattades mycket, och väldigt mycket mat gick åt.. hehe. Vi tog lite längre tid på oss att dra in till stan för att se forsränningen, så åkte inte in förrän halv 12, missade då såklart hela forsränningen, typ.
Träffade på massssor av vänner under dagen, love it! Det blev stadsparken en liten kortis, men drog rätt snabbt eftersom det sög där, vi drog vidare till ekonomikumparken , där var det ööös, vi stannade såklart där.

seeeeeen, åkte jag hem för att hämta lite mat till kvällen och lite sovgrejer,. Jag och mina andra helt fantastiska vänner åt denna goda mat, drack och hade det väldigt trevligt, jag träffade även kerstin, min gamla mattelärares son, haha! Jag har blivit kompis med en tillsyn ;) jag diggar faktiskt.
Kvällen bestod av fest, tills mina andra kompisar drog till något.. så jag var själv.. sen var jag inte själv längre, vi gick, och gick, och pratade, så gick vi lite till. Det var mys. Sov även i stan.

På lördagen var det ös igen, middag hos roligaste familjen, man skrattar som aldrig förr där, jag gillar starkt. Vi skulle in på fest i stan, men det blev lite ändrade planer, så vi drog på annan chillfest, som sedan blev vääldigt trevlig.

Söndagen var luugna pucken, film på kvällen, tåg och skjuts hem av tim och sofies mamma, snälllt!:)

Idag blir jag hemma har jag bestämt, sämst lektioner och jag försov mig, då bestämmer jag:) thihi

Nu blir det duscha, sola och plugg.

Pussss på alla söta saker

RSS 2.0