Matematik B

Hela mitt liv går nu ut på att plugga matte in i det sista, ska skriva slutprov imorgon, klarar jag det så får jag äntligen mitt G i Matte B. Hur glad blir jag inte då?! dessutom får jag mina betyg på studenten då, satsar allt nu! studenten närmar sig med stormsteg och jag blir bara mer och mer nervös för hur allt kommer bli, det jag vet än så länge är att jag kommer grina,vara glad,förhoppningsvis få lite fint i studentpresent och så :) Men vetifan, vill gå om sista året i skolan, kommer sakna alla mina så grymt mycket. Kommer jag träffa några från skolan mer? vem vet egentligen, man säger alltid att man ska göra det, men det kan ju bli hur som helst.. det är läskigt.
Aja, tillbaka till matteplugg.
Gud vilket tråkigt inlägg haha,
Puss och hej

Vi lever!

Yess, vi lever, ingen "jordens undergång" igår iafl! Tur det ;) Har pluggat matte hela helgen.. från halv 11 på morgonen till typ.. ah sent, tidigast 6 på kvällen.. tråkigT! Vad gör man inte för att få G i matte B? Man måste ju försöka i alla fall! Ska ha min sista redovisning imorgon med, nervös ändå! För jag kan knappt det jag ska prata om och bryr mig inte direkt om det heller, så det gör de hela lite svårare! Men jag kör där med ändå.

Igår fyllde Linns pojkvän hugo år så jag åkte in en sväng på kvällen! Kom hem runt halv 1 och ser att mamma bakat bröd, åh så gott det var! satans gott alltså. varför ville ni veta det? Det vill ni nog egengligen inte, men vafan ni får hörat!

Testade min studentmössa idag också.. fan den är så stoor, kan inte ens böja mig ner utan att den ramlar..vet inte vad jag ska ta mig till! Fast man kanske inte ska kunna böja sig ner? vad vet jag. På tisdag ska jag och mamma till stockholm stad iaf, för att leta studentklänning i panik.. Panik!

Men nu måste jag plugga lite mer matte.. och lyssna på musik.. och kolla på tv.. och träna redovisningen.. kul kväll ;)

Kyss och slick!


Yeah!

http://www.unt.se/sport/medaljregn-over-uppsalagymnaster-1343769.aspx

Vill bara påminna

Ta inget för givet.

If gymnastics were easy it would be called football

Tjohej!

dålig uppdatering igen,.. som jag sagt 100gånger om, jag har så mycket för mig och ja, typ. Nu har jag i alla fall återhämtat mig från min skiva som höll hus på Bj i torsdags. Jag var kissemiss! Jag hade rätt kul trots alla blåmärken och bulor som jag kommer ha ett tag.. Har till och med lyckats få ett blåmärke i handen?! Men mest ont nu gör nog svanskotan och näsan.

Kom hem från träning för inte så längesen, kul! Nu ska jag skriva en redovisning som jag ska ha nästa vecka.. så tråkigt.. Dessutom hatar min mage mig nu också, det gör det inte lättare!

Har bara några få bilder från skivan, men iaf lite innan!:)

 

Har ni sett så fin bild.. den här har jag tagit och är faktiskt rätt stolt över den hihi :)

Nu måste jag ju fortsätta med plugg.. hata.

Meen jag har ju en låt som är så himla fin.. ni som har spotify kan ju lyssna;) Chester See – You're Beautiful (Clean Version)

.

Bakom glädje och skratt kan döljas ett rått, hårt och känslolöst temperament. Men bakom sorgen finns ingenting annat än sorg.

MU!

Nämen tjaa!

Dålig uppdatering här! Dåligt av mig eftersom jag inte har några lektioner nu eller något men ah jag har haft mycket för mig! Typ, ja mycket.

Orkar ju liksom inte gå igenom allt jag gjort under tiden jag inte skrivit något här för då kommer ni nog aldrig sluta läsa för att det är så långt.

Var på första skivan igår iaf, och det var Ekebys, jätterolig kväll måste jag säga, sjukt värd fastän det var lite småjobbigt att gå upp imorse;)

Åkte till skolan idag för att skriva prov i matte B , kändes skitdåligt i början för jag tänkte att jag gjort fel på allt.. och så var det ju verkligen inte! Fick 2 fel på provet så jag är störtnöjd! Kämpar in i det sista med den där matten nu alltså!

Köpte biljetter till min skiva idag med, blev eftersläpp för mig, av några anledningar. Men det känns bra, vet dock inte vad jag ska vara för något, det är tema: Barnfilmer så jag måste fundera ut något klyftigt! hihi:)

Nej nu ska jag ta en långt baaad!


en bild från igår yao (vi var barn som skulle på barnkalas.....om det syns ;) haha ).


RSS 2.0