nice

vaknade idag.. klockan 06.00 som vanligt när klockan ringer, jag gick ner beredd på att göra mig klar till skolan, när jag gick ner kände jag bara.. neej jag orkar inte gå till skolan, jag stannar hemma och pluggar ist.
Och det gjorde jag:) super trevligt;) jag hann faktist plugga mycke idag:)
Jag har faktist inte gjort något annat än att plugga idag, så tvärr har jag inget annat att berätta för er, kära folk:P
så nu ska jag fortsätta plugga!

Hejsvejs!

26 Maj

Det är den 26 maj nu,, jaa inte långt kvar innan skiten är slut.. men ändå så jävla mycket plugg att det känns som att det är en evighet kvar!
Jag blir så trött och jag är så less just nu, orkar inte mer! fattar dom aldrig det? Jävla idioter asså, speciellt totto den störda bög jäveln!!!
Igår va jag på Övningskörs kurs, den va grymt tråkig och jag var så hungrig under hela kursen att jag trodde jag skulle dö, haha! tillslut fick man i sig en sallad mamma köpt till båda oss:)
och såklart så ska det alltid finnas en familj eller mamma som JÄMT ska kunna allt.. men det gör dom inte, så tror ni inte att hon och ungen börjar tjafsa imot läraren? joo! jag ville bara gå och ge henne en bitch slap!:P haha!
vilka jävla idioter det finns alltså!
skoldagen va helt okej, åkte in till skolan vanlig tid 08.20 fast jag började inte förrän 10.05, jag åkte in tidigt för jag ville vara duktig och plugga i skolan eftersom jag visste att jag inte skulle göra det hemma, så jag åkte dit, och det blev ju inget plugg..-.-
för trevliga 1C are kom ut från matte lektionen och va sociala med mig:) hehe kanske inte som planerat men så blev det:)
Så just nu sitter jag här, är hungrig, försöker plugga och lyssnar på beyoncé-halo. Bra låt!
Funderar också starkt på att stanna hemma imorn, MÅSTE plugga!
Jag förstår inte hur alla lärare tänker.. eftersom att dom ger så här mycket för oss elever att göra, blir vi stressade och hinner inte med så vi måste skolka för att komma ikapp och kunna få bra betyg ¨på proven, men lär sig alltså inte något alls eftersom man stressar för att hinna göra provet,( en vecka senare har man glömt det man hade prov i..) Och allt detta skolk gör att man inte är i skolan utan hemma och pluggar ist.
Ska det verkligen vara såhär? att man inte har tid att gå i skolan för att man har massor av plugg att hinna med som man inte hinner göra om man går i skolan?
Det är fel tycker jag och är riktigt sur över detta!
Aja, det är som det är, och på FREDAG SMÄLER DET!!:D

pussss!

Inge vidare..

Hejsan allihopa!
Den här dagen har varit piss, hela dagen(nästan) från att jag kom hem till nu och säkert senare också.
Gårdagen var vääldigt trevlig då det var fest hos emma, först hade vi kul bara vi tjejer, sen kom ett helt gäng så vi blev väl typ 25-30 pers tillslut:P haha, inte planerat men det blev riktigt roligt faktist, blev lite less på en viss person men så äre alltid.
Så skulle vi rida idag, det gick väldigt bra förutom att Stina ramla av och det såg faktist riktigt hemskt ut men hon va okej:) Vi fick slänga oss på moppen för att hinnna med bussen som gick uppe vid en väg lite längre upp, det gick bra och vi missade inga bussar.
Väl hemma packade jag upp alla mina grejer, och satte mig vid datorn eftersom jag är väldigt trött från gårdagen.
Då ska jag ladda över bilderna på datorn som togs igår, och då ser jag att kameran är sönder!!
Glaset är sprucket och jag vet inte vad jag ska göra..:O
mamma och pappa kommer döda mig eftersom kameran inte är så gammal, men det gick väldigt bra faktist. dom va inte arga ett dugg så nu är jag mycket lättad.
Nu sitter man här och mår allmänt piss och känner för att sova i 20 timmar!
Jag går nog och lägger mig tidigt ikväll så jag orkar ta mig upp imorn, annars funderar jag på att ta en dag hemma:) men vi får se hur det blir med det.

Puss och kram på er!

No stress

Idag har varit en riktigt bra dag faktist, förutom alla tankar om att jag inte har fått nått sommarjobb och inte kommer tjäna pengar på två månader!! Jag är riktigt orolig fan, så om det är någon som vet nått jobb så säg till!:D
Jag åkte in till stan med mor,far och syster idag, vi va inne på jysk för att kolla på dynor till utemöblerna och sen gick jag och mamma in på plantagen och köpte lite blommor:P tihihi
Jag gillar blommor, det är fint och några luktar riktigt gott ! haha
Sen åkte vi hem igen, och så vare mys med bästaste<3 kollade på Wedding wars, den va rätt bra faktist ;)
Åt riktigt god mat till middag idag, såklart grillade pappa så underbart gott kött !<3
Och nu sitter man här, mätt som en plätt och målar naglarna;D borde plugga, men jag orkar inte, jag är så jävla skol trött nu så jag tror jag dör!
Men jag ska plugga snart, jag lovar!!

Nej nu ska jag fortsätta måla naglarna;)

pussss!

Bara för att vi är bäst!


Långhelg !

Idag har varit en riktigt nice dag faktist, gick till sjukgymnasten imorse för att få fler övningar för mitt ben som har fått en muskelbristning:/
Så jag missade hela första lektionen för det, och det gillade jag!;) sen var det väldigt chill på resten av lektionerna, vi satt vid datorn efter fikat och sen gjorde vi inget på andra lektionerna:P så det va riktigt trevligt!!
På bussen hem träffade jag på becca, som jag inte har så mycket kontakt med nu för tiden, så det va trevligt att prata lite med henne.
Jag har ingen aning om vad jag ska göra ikväll dock, men det blir lugnt hoppas jag:)

pusss!

Precis skaffat blogg..

Hej allihopa!

Nu har även jag skaffat blogg, det känns... bra antar jag:P haha;)
Mamma vill ju att jag ska skriva mer så jag kan få bättre betyg i svenska, så då tänkte jag att det va en väldigt bra idé att skaffa blogg.
Haha jag kommer nog inte skriva så ofta, men jag ska försöka! haha;)
Eftersom jag är ny här så vet jag inte hur man fixar sin blogg eller hur man göra något alls här,( jag har redan skrivigt det här inlägget tre gånger så) så om det är nån som kan styla min blogg, så gärna för mig:D säg till bara;)

Ha det bra !

puss o kram

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0