trötttrötttrött

Rubriken säger allt. Har pluggat hela kvällen typ, så har sprängande huvudvärk!
Dagen började med att jag och min kära syster åkte in till staden för att shoppa lite, då jag fick min lön denna månad!! lycklig är jag för det!
Jag köpte en väska eftersom jag hade sönder min förra veckan..hehe duktigt hannah! ohyes
Jag ska även köpa ett par skor som jag hittade på sko punkten(jag som lovade mig själv att aldrig köpa skor där mer) Det gick ju som det gick, så jag ska köpa dom imorgon med.

Men sen kommer stora nyheten! Jag hittade min bebis på holmlunds idaaaag! Och den va på rea nu, så jag hoppas hon är kvar imorgon bitti då det bara fanns 1 L och 1 S kvar... och jag ska ha min S! så jag springer in på holmlunds och hoppas för allt i världen att den hänger kvar imorgon! jag ska bara ha den!

Sen åkte vi till nyby där min söta gammelmormor bor, hon är coolaste gammelmormorn man kan ha alltså, jag gillar henne grymt mycket!

Sedan åkte jag,mämi och mina två yngre systrar till stan igen för att se på fyrverkerierna som UNT har varje år vid botaniska trädgården. Det va väldigt fint, dunkade i hela kroppen när det small till!
Mycket häftigt.



Nu ska jag typ plugga lite till och sen soooofa!

Godnatt<3

Allt är bra nu

Jag har nu nästan packat upp mina två stora väskor som jag hade med till anna, ganska nöjd faktiskt! men jag har en känsla av att väskorna kommer ligga kvar i mitt rum ett tag..

Jag gjorde en hel del på praktiken, kul!

Lite av det jag gjorde :

Klippa kosvansar
Mocka
Va med under en kalvning
Rykta hästar
Brunstkontroll
Dräktighetskontroll
Flytta kalvar och kossor
Mjölka
Tvätta väggar

jaa, typ sånt.. man kommer ju aldrig ihåg vad man gjort efteråt, haha

Men det va en kul vecka, jag fick umgås med anna också som va ett tag sedan, har verkligen saknat den tjejen!
Vi gick även på New moon och jag kan säga att den va så jävla BRAA!
Vi såg den på Rigoletto i stockholm, det va coolt för en uppsalabo kan jag säga! haha

Väl hemma åt jag lite snabbt sen gick jag till Hanna som skulle ha kvällsmys med massa tjejer, trevligt, men jag somnade såklart i soffan, väldigt typiskt mig, men jag hade faktiskt varit vaken sedan 04.30! Haha vem bryr sig tänker ni, men dom som gillar att läsa om mitt liv kanske tycker det är intressant,  haha!

Nu ska jag dunka musik och plugga på mitt rum!

PUSS PÅ ALLA HAPPYFACES!

Hej.

Nu har jag kommit hem från en vecka hos familjen Lindgren, väldigt trevliga dom där! Men nu har jag ett problem.. jag har varit vaken i 20 timmar nu, kanske borde sova? Jo jag tror det, godnatt

lustikurre

Ligger nu i annas (och min) säng och bara chillar, är ganska trött eftersom jag gick upp 04.30 för att mjölka... Det är skönt att inte vara i skolan måste jag säga, skönt att komma bort från allt liksom. Men snart är jag tillbaka, jag saknar ju alla underbara människorna i skolan!

Har jag berättat om kalven som är 6 veckor för tidigt född? den är i allafall huur söt som helst! det är sjukt, jag är kär!
Sen har jag fått två favoritkor som är jätte keliga, 23 och 46. Mysiga kor det där!
Man tänker ju att det kan vara någon rolig att prata med på msn, men neje, inte en enda!

Sen kommer jag säkert, eller väldigt säkert få en blåtira eftersom jag är så smidig och dunkar till en järngrej så den flyger tillbaka på mig, precis över ögat..smidigt Hannah, jag vet!

Ååh! Nu fick jag skitont i magen också,  usch!

Är orolig för hanna som blev opererad igår, kanske ska ringa henne nu? Ja det låter som en bra idé

CIAO

Hos familjen Lindgren

Nu är jag framme hos familjen lindgren och det är toppen här! Roligt att få träffa Anna igen! Men såklart blir man jäkligt trött av att jobba hela dagarna samtidigt som man ska plugga när man kommer tillbaka till huset. gaah!

Idag har jag varit med under brunstkontroll, dräcktighetskontroll, matat kalvar och flytta kalvar och klippt alla kor, haha!

Nej nu ska jag visa anna lite bra musik här!


Skriver kanske imorn eller något.


PUSS

Off

Nu packar jag till veckan på backa gård i kårsta. Det ska bli kul, men samtidigt kommer jag sakna allt här. Jag har ju liksom allt här, dator,mitt rum, min säng,min familj och mina vänner.

Klippa kor är en sak jag ska få göra, Anna sa att det va tråkigt, men vafan skitsamma, jag KÖR!

Det snackas om New moon på måndag kväll med så det ska bli myyyys.

Nej nu måste jag verkligen packa! jag skriver senare om jag hinner!

KISSES

Då va det avklarat.

Tävling har nu varit och det gick okej. Väldigt besviken på mig själv,för jag vet att jag kunde göra så himla mycket bättre, men det var ju ändå helt okej placering. Väldigt stolt över mina kära vänner som va grymt dyktiga idag också! Vi är helt enkelt bäst.

Ikväll blir det bara att slappa hemma med familjen vilket jag inte gjort på suuuper länge! För imorgon åker jag till Anna där jag ska ha praktik i en vecka, så jag kommer sakna nästan alla, men hoppas på att få träffa lite nytt folk från stockholm, haha!

Jag orkar fan inte ha ont i kroppen, nu kan det sluta tycker jag, ikväll får man väl massage (again) (A)




Nu ska här tjockas pizza!

CIAO


kul jul

ååh jag orkar inget längre, ingen glöd på mig fan, galet skoltrött,förkyld,stressad,ont överallt, det är cp med andra ord. Fick dock sluta tidigare idag, den satt fint! Va med min favorit tjej på stan idag med, köpte en ny halsduk och smink! Wiihoo! Nu behöver jag bara hitta två par skor..

När jag och hanni va inne på hm hände något väldigt roligt.. haha! det var en person jag verkligen inte ville träffa som va där inne.... sen fick jag ögonkontakt med den, men då kunde jag inte hålla mig så jag började skratta.. så började hanna skratta med.. stackarn säger jag bara. hahah
ni fattar nog nada men skitsamma






nu ska jag plugga mera.....

PUSS

.

med ömma händer,onda handleder,fucking ont i muskelbristningen i benet,rivsår under armen,shampoonerat öga och fuckat hår går jag nu och lägger mig. Det kommer bli en bra dag imorgon känner jag..


cp

allt är cp nu känner jag, jag är helt off vilket inte alls är bra. Jag måste koncentrera mig på mig själv och skita i vad alla andra vill att jag ska göra.

JUF va sjukt jävla bra som alltid, 2D ägde alla helt enkelt. Kvällen slutade dock mindre bra med allt som hände alla. haha

De få dagarna som varit i skolan har varit cp, helt cp alltihop. så vad jag kan säga? mitt liv är cp just nu and i just need to deel with it.

IMORN GÄLLER DET

Då jävlar! fyfan va kul vi ska ha, 2D kommer äga alla, så är det bara, deal with it!
Dagen började som vanligt med min morgonsprint till bussen, sedan är det ju fredag 13 idag.. Det märktes!
Jag fick fucking jävla dåligt betyg på farmen jälla, sen skulle jag ha djurhantering med robban, tror ni det gick bra eller?! nej

Sen va vi lite med 3c som lekte med en mus(?) haha! dom är bra roliga.
Sedan åkte jag till staden med mna kära vänner, jag har nu hittat allt till min skitsnygga outfit som jag ska ha imorn! så himla nöjd faktiskt!

Imorn ska vi till sofie innan för att lämna av massa grejer och sedan fixa osss!!

LÄNGTAR!

PUSS

Nu måste jag tänka lite..

Det snurrar ganska mycket i mitt huvud just nu, vet inte vad jag ska tro eller göra, jag är orolig.
På lördag är det fest, det ser jag verkligen fram emot, då jag ska gå med världens bästa! På kvällen ska jag förmodligen sova hos sofie, det är väldigt typsikt att alla ska ha fest och middagar den 14/11 tycker jag. Bajs på det.

Dagen har varit bra, finns vissa i skolan som jag stör mig på så sjukt mycket, och dom fattar inte att ingen gillar dom. Det är jäkligt kul, hån.

Inget speciellt hände direkt tror ja, vi va till affären som hjälper oss med att sy och fixa våra UF företag grejs, det ska bli.. kul eller något.

Sen hade vi lantbruksdjur..det gick mindre bra.. jag och emma gjorde inte mycket då vissa och en viss störde oss heeela tiden. kanske vårat eget fel lite men vadå.


Aja, jag ska sova nu

godnatt


R.I.P Erik

Dagen började väldigt bra, jobbade en massa med valp arbetet, dock gick det inge bra liksom allt annat i skolan just nu, men jag försökte i allafall!
Sedan hade vi djursjukvård, precis innan den lektionen gick jag och emma förbi traktor olyckan som hände i fredags, knäppte kort och sa " gud vilken tur att han klarade sig, han hade änglavakt, för nu är han ju på bättringsvägen"
Sen gick vi till lektionen, när vi ska gå upp till skolan till fikat så ser vi att dokken och dator erik(?) heter han väl? hissade upp flaggan på halvstång.
Då insåg jag, det va något som gått snett med erik.
Vi fick sedan reda på, när vi frågade en veterinär som stod precis vid flaggan vad som hänt, då berättade hon att erik avlidit inatt.

Mycket hemskt, jag har tänkt på det sen dess. Stämningen i skolan va hemskt, jag har nästan aldrig varit med om något värre. Jag klarade inte av att vara där, sedan blev alla ledsna så vi åkte hem.

Jag och emma gick och åt på max efter för att fetta oss lite och prata om vad som hänt. Vi kände oss lagom tjocka då.
Men jag ska iväg på träning snart, så då jävlar ska allt det bort!

Saknar att se erik i den gula traktorn när han körde förbi och alltid log och vinkade.

R.I.P ERIK

The F-word

Det är allt jag kan säga. som jag nämnde i tidigare inlägg va allt bra utom plugget som går åt helvete, och jag menar det, jag hade prov förra veckan som jag inte visste, samma sak händer idag! blir galen på min själv, jag borde använda mig kalender mer flititgt men det gör jag icke, har liksom inte kommit igång med det än. 
Jag hade i allafall prov i ekologi idag, och såklart gick det åt helvete eftersom jag inte hade pluggat och det är inte direkt mitt favoritämne.. så ja.

Jag ska sova snart, eller ja, snarare nu.

SÅ GODNATT ! <3

Livet är inte alltid lätt, men just nu känns det så

Det händer mycket i mitt liv just nu, kul tycker jag eftersom jag är en rastlös kvinna. Tävling snart,skolan går iofs inte så bra, har pengar! och jag har bästa vännerna någonsin och bästa klassen, min familj är bäst,. ja det bara fortsätter, allt är så bra helt enkelt.

Mamma vill att hela familjen tar svininfluensan sprutan(säger man så?) men jag vet inte om jag vill faktiskt! alla får ju sjukt ont i armen och vissa får feber, det låter inte kul så jag är lite tveksam!
iofs har jag nog inget val om resten av familjen ska göra det...

Idag har jag haft fullt upp, plockat en massa syrenkvistar då vi och våran granne bestämde oss för att klippa ner syrenhäcken som går mellan våra tomter så att den kan börja om och bli en fin syren!
Sedan åt vi mat snabbt för att sedan åka till stan, och vem körde om inte jag:))) väldigt duktig är jag.. inte för att skryta men..:) Nu kom vi precis hem, vi åkte till IKEA där det inte hittades något till mig, men en massa andra grejer, sen el giganten för att hämta min systers dator som varit borta ett långt tag nu sedan hem igen!

Ikväll blir det nog så att jag ska träffa dom bästa som finns! Vi ska kolla på alla underbara program som går på tv alla söndagar.

Tv stunden börjar redan klockan 18.05 !

Kanal 5 : 18.05 - One tree hill
Kanal 5 : 19.00 - Gossip girl
TV 3 : 19.00 - Top model 12
TV3 : 20.00 - Ensam mamma söker

Som ni ser krockar vissa program, men då spelar man in och klickar över till andra programmet i reklamen!
Man måste vara smart som mig vet ni.

PUSS


förkyld igen..?hmm

jag har blivit snuvig, ganska jobbigt, men som tur är tror jag att det är kvarlevor från förra förkylningen!:D har inte skrivit i bloggen på några dagar nu, men jag har haft fullt upp med en uppsats som va typ 50% av hela betyget i den kursen, så jag kände att det va viktigt att det blev bra, inte för att det blev det kanske, men man kan väl hoppas!

Gårdagen blev inte som planerad direkt, först fanns det inte plats i bilen till festen, sen 10 min innan jag va tvungen att gå säger jessica att dom fixat det, då va det bara att tagga till !
Under kvällen va det dock någon som snodde jessicas plånbok:( fattar inte hur folk kan göra så mot en annan person?! hoppas allt det går bra jessica!

Känner mig lite seg idag.. ska köra till gimo och bada med mamma idag tror ja, det brukar hjälpa!:) Nu måste vi in till stan en snabbis, sen får vi se vad som händer ikväll, vill gå på bio eftersom jag fick en bio biljett från statistiska centralbyrån eftersom jag svarade på massa frågor typ. haha! det enda jag visste va att man fick en bio biljett, då körde jag på fan!:D

Så nu har man den där biljetten men ingen bio... hmm.. det här måste lösas!

Nu ska jag och mamma in till stan en snabbis.


CIAO

MAT!

mat och något varmt att dricka är allt jag vill ha just nu! återkommer när jag har fått det och är på bättre humör!


nu vet jag inte riktigt

Jag vet inte riktigt helt å hålllet vad jag ska skriva om i uppsatsen.. men nästan! nej nu ljuger jag. jag vet inte alls insåg jag nu.
Bitch uppsats alltså! jag måste prata med tova imorn!
För att göra allt bättre så har mitt msn acc sluta funka.. hmm.. kan det bero på viruset? maybe.
Lackar iaf, eftersom jag har alla mina kontakter där.... håller på och se om jag kanske måste göra en ny, det blir då inte så roligt men vad gör man. Jag funderar på något som typ hannahvickers @hot.. men.. tror ni inte då att det är upptaget? jo förstås.
Skolan va helt otroligt tråkigt idag, va helt själv på alla lektioner idag då emma är på praktik.. inte så kul kanske.

Imorgon har vi svenska med IT... suck! jag saknar verkligen lotta!

Nu måste jag verkligen försöka plugga lite till....... får se hur det går..

Kisses

no one's laughing at god

Nu har jag pluggat lite, fyfan säger jag bara. fattar ju ingenting? blääääää
Jag är ganska less på att alla kallar mig blond, till och med mamma?! man ba, TACK! Hela familjen skrattade åt mig när mamma sa det igår.. känns kul att dom stöttar mig. visst, hon sa det på ett skämt sätt, men ändå!
Hon säger att jag har fått det från henne, för att hon är exakt likadan säger hon, hon förstår inte grejer direkt osv.. som att det vore som en sjukdom liksom?!
Helgen blir nice, för då blir det partayyyy! Jag känner för att släppa loss nu tjejer, eftersom jag va sjuk sista helgen på lovet!
Min spellista på spotify är på topp som alltid, men speciellt nu, jag gillar det. haha! jag har en del låtar nu, så det är väldigt jobbigt att hitta en speciell låt nu..

Skolan va ju inte speciellt spännande.. som vanligt.. förutom att man får träffa alla underbara människor som går där! <3 speciellt 2D som förövrigt är bäst! Dom får en verkligen på bra humör, man har alltid så sjukt kul med er, även om man har en skit dag så får ni en att skratta och bli glad. älskar er!<3

Nu måste jag fortsätta plugga!

BTW. Här är de utlovade familjebilderna!

  






Puss på er!


Skola nudå

Nu måste jag skynda mig, bussen går om 10 min och jag är inte ens klar än.. så varför sitter jag här? Ja, det kan man undra.. ha!
Måste plugga efter skolan idag så att träna småbarnen blir det inte, ska sms frida senare om det, och hoppas det inte blir för mycket strul om det.
Nej nu måste jag verkligen kila! Skriver nog ett till inlägg när jag kommer hem.

Heppåre!

Jag tänkte..

Sen tänkte jag lite till.. Sen nu tänkte jag att ni kanske ville se lite bilder från Hannis födelsedagsmiddag:)

 

 

 

   

 

 

 

 


här ska det stå en rubrik..

Mår för första gången på 4(?) dagar bra! febern är borta tror jag, så nu är det bara hosta och hals ont kvar, men det är små grejer, och dessutom har jag köpt STREPSILS! det är mycket bättre än vanliga halstabletter tycker jag!
Vill bara göra en sak, tänker på det hela tiden..det är galet. Jag vill,vill,vill!
mitt liv har varit väldigt tråkigt under 4 dagar då jag varit sjuk, det är faktsikt synd om mig så tråkigt liv jag har då, ligger bara hela dagarna då man inte orkar göra något alls, vilket liv alltså.. HAHA

Men nu börjar jag bli på G igen, det gillar jag! Så idag ska jag övningsköra, som jag också gjorde igår, fyfan va bra jag har blivigt! Jag kommer bli kung på vägarna när jag skaffar körkort,trust me! Även om jag svär lite då och då när det är idioter på vägarna (a)

Imorgon börjar skolan igen, bajs. Jag vill vara ledig för alltid! pallar inte med skolan, har ju inte kunnat plugga ett skit detta lov heller, så duktig är jag.

Emelie drar ju till Australien i september tror jag det va..:( inte så kul! Hon kan ju stanna tills min 18-års dag tycker jag iaf:) Men icke.
Hon vill bo tillsammans med mig, att vi delar på en lägenhet där nere när jag också flyttar, låter som en toppen idé tycker jag!
Alltid bra att bo med någon som man bott med hela livet, man kan bråka, men det spelar ingen roll liksom eftersom man alltid kommer älska sin syster.
Så det läggs in i planerna!

Måste ner och duscha nu, kanske skriver något senare!:D

CIAO


RSS 2.0