robin hoooood, eller var det batman?

Helgen har bestått av träning för hela slanten, galet skoj! Har dock väldigt ont i mina stackars benhinnor och mitt stackars ben,handleder och min nacke som jag lyckades göra illa på typ 10 min innan träning. kul. haha! Jag är bra, jag vet.
RG, det är så galet fint! shit va jag tycker om det, viga satan, nästan lite äckligt, men det blir fint i danserna. Mina barn ska dock bli AG gymnaster har jag bestämt:)))

Det är estetvecka nu, och show på onsdag, så ganska rörigt överallt just nu, och fortfarnade folk som inte kan danserna!! blir tokig fan. så tar it inte emot hjälp, så lalala kan ta sig. Gillar att stina lacka idag, det kändes bra och jag fick skratta.
Fixade även kläder idag, det kommer bli ganska, ja vad ska man säga,.avklätt på en dans, de andra är helt OK. eller något.

Fan va härligt, snön är påväg bort!!! vi såg gräs idag och blev överlyckliga, det kanske till och med blir en grön valborg??? hoppas!
Valborg kommer bli asbra, känenr på mig det.

Jag ska nu göra så att ... ehm.. gå ut på promenad kanske? med vem? na, jag skiter i det, ska få hjälp av mamma med en grej sen ska jag städa mitt så välstädade rum, great, eller inte. Varför skriver jag vad jag ska göra egentligen? inte för att ni vill veta egentligen. men stuff it.


Grattis världens bästa mamma!

Idag är det min kära mors födelsedag, det har vi "firat" eller hur man ska säga, med att åka till fyrishov hela familjen, ikväll ska det bli mycket god mat och tårta:D eftersom jag har så lite pengar just nu så får hon sin present när jag har fått in lite cash! jag känner mig som en dålig dotter som inte har gett henne något, även fast hon inte vill ha något som hon säger, men en stor kram fick hon!
planerna för kvällen är ännu osäkra, hoppas på något kul iallafall:)



Du är bäst, jag älskar dig mamma


spotify kan gå och dö

åååh, jag är trött,irriterad och har ont i magen, allt jag vill göra är att lyssna på en speciell låt som jag har blivit kär i, men nej det går inte för att spotify fuckar sig. lack blir jag.
Nu ska jag alltså vänta i 2 timmar på att få äta en liten stackars tablett för sista gången förhoppningsvis. Så jag är ännu mer trött för det, gooosh orkar inte! imorgon blir det fyrishov.. igen!


Jag måste

  • Sälja mopeden, någon som är intresserad?haha!
  • Jobba!!
  • Bli 18 och skaffa körkort!
  • Duscha
  • Bli helt bra
  • Spara pengarna jag får från jobbet till saker jag ska göra i sommar och resan efter 3an!
  • Duscha :)
  • Göra rester

i dont know what i was looking for

vart är söta,fina,underbara våren? kom nu snälla!

Jag gillar inte esteten längre, iallafall inte idag, jag var grymt sur och bitchig, men det var okej idag tyckte jag! jag hade liksom skäl. Man blir trött på lukten,tjatet,folk som inte gör det dom skulle gjort för läääängesen osvosv.
Plus att man känner sig sjukt galet jävla äckligt fet när man är i spegelsalen, så när man går ut därifrån så är man helt deppig:D

Jag hoppas som fan att valborg blir som vi tänkt, fika på det gröna gräset i stadsparken och middag och sen fiesta. Men är snön kvar, så vet jag inte vad jag ska ta mig till...
Hanna engblom kan ju höra av sig när hon läser det här, lever du?
Lyssnar på en sjukt fin låt för tillfället faktiskt!galet fin, och gissa varför jag tycker det? det är ju fiol i den..
En sak som jag stör mig helt sjukt mycket på. När bussarna är helt smockfulla på mornarna och jag är typ sista station, så är såklart i princip alla platser tagna, så sitter der egoistiska jävlar som skiter helt i att vissa får stå för att deras väska ska ligga där och de orkar inte hoppa in, så jävla less.
Men visst, jag måste erkänna, jag vill helst sitta själv på bussen med, men jag flyttar ju på väskan när någon kommer och vill sitta eller i till och med står! klart som fan, men nej vissa tänker verkligen inte.

Nu hittade jag ett program jag vill se! Förlossningskliniken! hihi


älskart!



Träningen blev inställd ikväll så jag fick släcka törsten med hjälp av youtube klipp, jag som ville träna:(

23 mars

Crazy bananas vad tiden går snabbt, men inte försvinner snön för de.. nej det kommer mer! fan för de alltså.

I lördags var det ju födelsedagsfirande för caroline och anna i fina kårsta. Älskar huset tjugo miljoner gånger om! kvällen var mycket trevlig med mycket nytt stockholmsfolk, dock blev jag off i slutet som jag alltid blir, och då är jag ganska kort mot vissa som jag tycker aldrig fattar att jag inte vill, woops. Men då lär dom sig att sluta liksom. jag är sån.
Sov i 3 timmar, det var inte nice! Men väldigt trevligt att träffa dom söta tvillingarna igen! saknat anna som fan alltså. Det var ju dåligt att man inte kan lita på folk som man bjuder hem till sig med, så en säng,en förstärkare är pajjade och annas mobil är snodd. det är ju mindre bra. Annars var det trevligt!

Söndagen bestod av att åka hem till vattis igen, chilla,chilla, äta, chilla, kolla på tv och sen kolla på lejonkungen 2 gånger, älskar den filmen. Helt klart bästa disneyfilmen!:D
Somnade sött klockan 22.00.

Igår var jag på intervju dårå, haha jag blev nervös, och det gick inte så jävla bra:D hahah! jag gjorde bort mig lite och kom på viktiga grejer som jag skulle sagt tidigare än jag gjorde, men skitsamma jag är ju mig själv iafl. hihi.

Idag var det ju tråkiga lektioner i skolan, men slutade halv 12 så det var ju sjukligt bra faktiskt! I helgen fyller min älskade mamma år, då tror jag hon planerat att göra något med familjen? mys ju! Jag hoppas på att få träffa lite annat folk den helgen med, men det hinner jag!:)

Nu ska ni få höra en sjukt skön låt, love it!

Jack johnson-Taylor


nu drar jag

ciao bitches!


solsidan, överskattat

Nu har jag sett det, det var inte så jävla bra som alla säger. det var riktig svensk humor.. jag gillar inte.

Jag håller mig till andra roliga program som ballar av stål,parlamentet och sånna. nu får jag äntligen äta frukost! efter en timmes väntan på att penicillinen ska verka ordentligt. Great!Nu går jag ner och käkar då,baiiiii

Dagen då jag ska iväg till 08-land

Idag ska jag iväg då, och har jag sovit gott? inte riktigt, telefonen ringde som vanligt och jag kunde inte somna om.
Gårkvällen var mysig, jag kollade på tv med storasyster och båda vi somnade i soffan, det var lyckat! Men vi hade mysigt när vi väl var vakna iafl, kollade på.. vad hette det, något roligt program.

Och jag skulle ju kolla på solsidan för första gången, eftersom jag hört att det är jätteroligt, men jag sov ju då.. så tänkte kolla på tv4play nu istället, får se hur bra det är.. eller om det är dålig svensk humor. haha
återkommer när jag sett det!


FAN

det är inte så bra nu, men kan tyvärr inte berätta vad det handlar om, det handlar om mig, allt är cp med min kropp. fan tarej kroppen! haha
Imorgon kommer bli toppen, saknar flickan så enormt mycket och det ska bli trevligt att träfffa lite nytt folk också.
Idag hade vi en dubbellektion arbetsmiljö och säkerhet, det suuger! På lucnhen var jag på elevhemmet och spelade guitarhero och det är nu konstaterat, jag är inte bra på det. Jag brukade vara bra faktiskt, men inte längre, jag är inte bra längre. Det suger ju lite eftersom man blir lite sur, eller jag kanske är för tävlingsinriktad som vanligt.

Fick höra en del roliga saker idag med, det var kul, jag skrattade en del, jag gillar att folk tror de är med än vad dom är, det är så patetiskt:D hihi
Jag ramlade även idag, på isen, det gjorde väldigt ont, men eftersom man hade bråttom till bussen och inte ville vara med om gårdagens äventyr runt överallt i uppsala så var det bara att bita ihop och fortsätta, även om det gjorde sjukt jävla ont eftersom jag tog emot hela kroppsvikten med armbågen i hårt is. Väl på bussen som jag ändå var nära på att missa, så kunde jag kolla hur det såg ut och tycka mer synd om mig. Det hade blivit ett jack från gruset i isen, så det blödde, det gick alltså igenom en tjock vinterjacka och en tröja, men inget syntes på jackan eller något utan det bara åkte igenom och gjorde ett hack, helt sjukt. Nu har jag väldigt ont och har gått på ipren hela dagen. Kan inte något mer hända mig när jag redan är påväg? jag menar, jag har ju bara, magkatarr,benhinneinflammation, sträckt ljumske, dåliga handleder och ont i ryggen. Men ont i ryggen gillar jag att ha ibland, okej det låter cp, men man får ju massage! det är galet nice

Ikväll ska inte jag inte träffa en enda människa utan min familj, jag ska vara hemma och mysa med familjen. Det gillar jag väl, men skulle hellre mysa med någon speciell.

Nu går jag ner, det är väl lets dance typ senare eller?

CRAZY BANANAS!


det luktar..gammal citron

jag tycker det är grymt äckligt med sådana människor som inte borstar tänderna och har dålig andedräkt. det är ett av det äckligaste jag vet. Idag blev jag omringad av en äcklig raggare som satt brevid mig på bussen, och fyfan jag fick kväljningar flera gånger och kunde knappt andas. Jag fick lukta innanför min jacka eftersom jag luktade parfym, så lite bättre blev det av de, annars hade jag spytt, helt ärligt. vidrigt!

Efter skolan åkte jag till gränby där jag köpte skinnjacka, väldigt snygg! kanske kommer bild någongång. Jag har även förstört min stol, har jag berättat det? jag lyckas med det mesta verkar det som. samma problem ikväll förresten, om håret, ska jag tvätta det ikväll eller ska jag ha äckligt hår imrgon?
nej det ska ajg inte, jag tvättar ikväll, great!
jag känner att jag disskuterar väldigt ofta med mig själv, typ på bloggen eller med någon på msn, den hinner liksom aldrig svara innan jag bestämt mig, det är lite jag.

Lars winnerbäck är så jävla bra, helt jävla galet sjukt bra är han.

Jag längtar till valborg förresten, det kommer bli toppen!

lite bilder från förra året kommer här dårå..


eller.. det blev en bild! hehe


hon är vacker



älskar dig michaela

Mansarmar, eller tova vad säger du?

Tova säger typ ja.
Var på stan idag med tjejerna, dom är allt roliga, och såklart gklömde linn sin väska på donken... bra linn! vi ringer upp henne så snabbt vi ser det, men tror ni inte att hon pratar med hugo dårå? jo det gör hon. haha hon är allt gulli den där linn ekberg.
Var som sagt på stan idag och jag skulle köpa foundation och en ny jacka! Jag har ju till och med hittat en jag ska köpa, men alla var slut:O helt jävla galet sjukt, från fredag eftermiddag till tisdag eftermiddag så har de tagit slut, och det var ju mågna där liksom, men imorgon ska jag till gränby efter jag gymmat med sofie, vi är duktiga, absolut!:) Jag måste ju plugga med. jag får inte glömma!

Jag skippar tränignen ikväll, även om jag vill va med på den eftersom jag älskar det, men jag får ju så jäkla ont när jag gör det, så det känns bäst att vila en dag innan jag kör igång igen.
Ikväll ska jag ringa älskade anniii som jag saknar som fan! Vi brukar ju vara bra att prata i telefon, så det kan ju ta 2 timmar kanske(a) hehe! Sen ska jag ringa sofie med, eller hon skulle ringa mig.
Nu springer jag iväg och hämtar telefonen, och ja, jag springer. hejdoooooooo

chock of my life

detta är inte okej. NU blir det ändring på saker, jag ska köra på hårt, och jag ska lyckas. Önska mig lycka till.

Nu går jag till bussen.

Älskar dig, Hanna carina Engblom



Du är så jävla bäst, helt underbar, ingen är som du, ingen kan vara lika snäll och omtänksam som du är. Jag önskar jag var som dig. Du är helt sjukt duktig på innebandy och fotboll, dock gillar jag inte fotboll, men du är bra ändå. Ingen kan visa känslor som du kan, du kommer hitta världens finaste kille eftersom att du är världens finaste tjej. Du är den klumpigaste jag känner, men det är så sjukt roligt så det finns inte, det är liksom du. Du har alltid något roligt att berätta så man skrattar så man nästan kissar på sig när man umgås med dig.

Det finns ingen som dig, du är unik och jag älskar dig

Två guld!!

Jag tävlade som sagt igår, inte jättemånga som visste det, eftersom jag inte vill att någon kollar på mig som jag känner, jag blir så himla nervös då:O helt sjukt faktiskt, jag får liksom press, man kan få kolla om jag inte vet om det och jag inte ser personen, då går det fint!
Det blev som sagt 2 guld. 2/2 möjliga medaljer, så vi vann hela skiten! jag gillar väldigt mycket faktiskt.
Det gick väldigt bra för mig, jag gillar mina tävlingsnerver, blir extra pepp och gör oftast skitbra ifrån mig. Min grupp är bäst!

Efter tävlingen kollade vi på melodifestivalen hemma hos simone. Jag måste bara säga att ola har blivit sjukt ful med sin nya frissyr, herregud alltså, tycker han själv att det är snyggt eller? Förut var han söt, men inte alls längre, usch. sen har vi, Eric saade, ojoj, sofie, dreggelskålen kom fram! Men Anna som vann, jag tyckte låten var väldigt tråkig, väldigt tråkigt. Timoteij skulle vunnit! jag hejjade på dom iafl!:)

Vet ni vad jag ska göra nu? jag ska sätta upp håret, sminka mig snyggt, åka till stan, men jag ska ju inte gå naken..så kläder ska jag sätta på mig med!

Baiiii

bli väckt mitt i natten är inte nice vill jag lova

Hejhoppsnopp. Inatt får jag inte ett, inte två, inte tre,inte fyra utan 6 samtal från en viss person som bor i dejefors numera, INTE nice.
Jag som ska iväg idag, hoppas det går bra vilket det inte kommer eftersom jag har ont i min mage dårå. Min mage,min mage, jag har gjort en fin sång om den faktiskt, jag kom på den i pappas verkstad igår när jag letade efter sånadär verktyg så jag kunde göra ikea skiten. Det gick ju åt helvete. Hela dagen igår var ett helvete, det börjar med att jag blir arg på robban för att han dömmer mig, hur han tror jag är, eller som han säger, han VET att jag är så.. okej, vilket jävla cp, JA! Tål inte människan,han är cp i huvudet, jag blir fan arg när jag tänker på honom. Så kommer jag hem, försöker mig på det där ikea skrivbordet, igen. Inte fan gick det, så jag blev sur, bytte om och iväg på träning, då jag nästan missade bussen med, väl framme på träningen gick det också åt helvete, jävla skit dag! Nu har jag precis duschat, tagit av mig alla smycken jag har på mig, bytt om, snart ska jag sminka mig fint och sätta upp håret slickat i hög toffs. Jag ska sedan käka lite, och sedan ska jag iväg.inga kommentarer faktiskt. jag har bestämt mig för att inte vara med på trampetten. Nu ska jag leta upp min medicin som jag fortfarande inte tagit! fan alltså.

Kungen

Jag känner att det är dags för en riktigt skön person att skriva i denna blogg, just därför är det denna otroliga person som sitter framför skärmen och låter fingarna flöda i dessa fylletider när Hannah sover på tangentbordet. Denna härliga person brukar i vissa sammanhang bli kallad Mr.Roos men även Carl Fredrik Egil Roos och visst låter det som ett otroligt skönt namn? Jo det är för att jag är kung.

Allting som händer i Dejefors är ju otroligt mycket bättre än det som händer i Uppsala, vi är nog bättre på allt definitivt på att festa, helt galet vad vi är bäst. Det blir ju inte direkt sämre att Sannas mamma går på bussen i Forshaga utan allt blir underbart och min älskade Oskar Larsson strular upp henne på vägen hem från Karlstad. Det man måste märka är att denna Sanna har ingen av oss träffat men hon är ungefär lika gammal som oss och då kan man ju bara gissa på hur gammal hennes mamma är. Det är inte många platser på jorden som sånt kan hända men just här i det förskräckliga Värmland i denna äckliga lilla by som är kallad Deje händer sådana saker på löpande band. Jag ser så sjukt fram emot våren och värmen då man äntligen kan vara ute och dricka fina drycker. De som funderar på att flytta och gå på gymnasium borde verkligen ta den chansen för det är så sjukt jävla bäst.

Hannah Vickers tror att hon är något när man ringer henne klockan 3 på natten för att få henne lösenord till hennes blogg för att göra ett så otroligt onödigt inlägg för att man är så skönt full. Men hon är skön ändå och nu har hon även alla mina lösenord till allt men vem bryr sig egentligen bara man får göra ett inlägg i hennes blogg liksom.

Man brukar säga fint som snus men att dricka vin ur en ICA jordgubbssylt burk på en värmlandstrafik buss i forshaga är sjukt mycket finare än snus.


Musik! Det är något man behöver mer av i livet därför ska ni få sjukt sköna låtar
  1. HOFFMAESTRO – Seize The Day
  2. HOFFMAESTRO – Young Dad
  3. Manu Chao – Me gustas tu
  4. Hästpojken – Gitarrer & bas, trummor & hat
  5. Moto boy – Blue motorbike
  6. Macka B – Legalize The Herb
  7. Lars Winnerbäck – Ett sällsynt exemplar
  8. Lars Winnerbäck – Kedjebrev
  9. Lars Winnerbäck – Järnvägsspår
  10. Lars Winnerbäck – Jag får liksom ingen ordning
  11. The Teddybears – Get Mama A House
  12. Molly Sandén – Gabriellas sång
  13. Imogen Heap – Hide And Seek
  14. Eric Hutchinson – Rock & Roll
  15. Barlow – Perfect Wave
  16. K'naan – Take A Minute
  17. Band of Horses – The Funeral
  18. Band of Horses – The End's Not Near
  19. Why? – These Few Presidents
  20. Gentleman – Superior
  21. Moto boy – Young love
  22. Peter Gabriel – The Book Of Love
  23. Johnossi – Family Values
  24. 2Pac – Ghetto Gospel - (Explicit)
  25. Fort Minor – High Road - Sessions @ AOL
  26. Paloma Faith – New York - Radio Edit


Jag känner att jag vill avsluta med lite bilder. Here ya are bitches.


Oskars mage, Vi älskar den för alltid. Oskar Larsson <3



Peace out! /Kungen Roos!

SPFG 2 <3<3


Hannah tänker..

Nu har jag ett problem, jag tvättade håret imorse, och det känns som att det kommer bli smutsigt till imorgon, men jag kan ju inte tvätta det ikväll, eftersom jag gjorde det imorse och imorgon bitti hinner jag inte för jag har fullspäckat schema på morgonen, så, hur gör jag? hrmm..

Idag har varit en kul och mycket jobbig dag, först, svenska med mina älsklingar, sen djurhuset med robban...från klockan halv ett till fyra har han pratat NON STOP med mig, eller jag har inte pratat, han pratade bara. Svarade jag? knappt, men jag känner mig dum om jag inte svarar, så jag gjorde lite mummel. Men sen när jag kom hem och fick reda på att detta är min sista djurhusvecka föralltid! då blev jag så glaaaaad!:D

Nu sitter jag här, har städat mitt rum, imorgon, eller på lördag någongång ska jag försöka mig på ikea bordet igen.. jag är så bra på ikea grejer känner jag. Så lyckas hannah vickers ha sönder sin stol med, hur fan gör jag det? bra fråga där!

Bussen hem från skolan va bäst med sofie! jävlar, jag skrattar helt sjukt mycket med mina bästaste tjejer, och tobbe! Älskar dom typerna!

Blev en sväng ner på stan med irving också! vi var så nyttiga när vi gick in på landings och åt massa gotti, hihi! Jag köpte skor, och LÖKAR! Det viktigaste av allt glömde jag IGEN, medicinen såklart. bra hannah! nu måste jag in igen imorgon, men jag får sällis av sofie när vi ska kolla efter jacka så det blir fint ändå de!
Nu har jag målat naglarna fin peach färg eftersom jag tycker att det nästan är vår snart:D hihi nu ska jag soviii

Glad dag, men pinsam under en liten tid

Morgonen började med att jag gick upp,fixade mig lite, sen åkte jag in till Hanna som var ledig idag, så vi skulle umgås lite, jag tog såklart hand om hennes blommor det första jag gör, eftersom alla hennes bara dör! blommdödare, hon kallas blomman, men är hon verkligen värd det när hon dödar hennes art då? hmm.. Mycket trevligt att träffa henne och bara prata som vi är vääldigt bra på att göra.

Tog a la bus till staden där vi gick en stund, jag letade efter skor,jacka och smycken idag, men inte hittade jag något heller, nej.
Jag håller för tillfället på att söka jobb överallt, ganska roligt, har sökt många tycker jag, något måste man ju få, så bra som jag är? hahaha skämt.

Jag var till doktorn idag med, nu fick jag det bevisat, jag har magkatarr. Som jag trodde. Jag får inte anstränga mig så mycket så att jag blir stressad har jag fått berättat för mig, jag ska äta medicin. Jag har tydligen nå mer fel på magen, jag skulle aldrig sagt den där delen.. haha PINSAMT.

Men så kan det vara, jag älskar mitt liv ändå

Hannah gilla very mycket

Jag har under en liten del av kvällen kollat på grejer jag ska köpa, jag älskar, hihi!
NU måste jag fan springa till duschen!


Estetshowen närmar sig

Vecka 13 är det estetshow i skolan och jag ska vara med som dansare, ska dansa 3 danser, det ska bli.. kul men jag hoppas vi fixar andra, mer täckande kläder till en dans då jag inte vill flasha mig inför hela skolan. Sedan är det stress hem från skolan som vanligt för att sedan träna småtjejerna, det var roligt idag faktiskt, väldigt lata tränare idag som hellre ville roa sig själva med rolig dans till black or white, kul!

Imorgon ska jag äntligen, äntligen, äntligen ÄNTLIGEN till doktorn!! fan va glad jag är, jag får äntligen veta vad det är för fel på mig, haha det låter sick, men det är sanning. Imorgon har jag min sista traktorkörning lektion, hoppas som fan att jag blir klar med allt så jag inte får ig i kursen! Men allan är cool, så det går nog bra ändå.hihi! 

Nu ska jag springa in i duschen och sen fixa håret, men måste skynda mig, sängen kallar!

IKA? nej IKEA!

Vi var på IKEA idag! jag,mami och papi, det var mycket trevligt eftersom jag fick lite grejer till mitt rum, nu ska här möbleras om! hihi! Jag fick ett nytt skrivbord.. eller inte skrivbord direkt, databord? något sånt. Och en spegel, sen ska jag få en stol med=) så nu ryker den stora mysiga fotöljen, men den tar så stor plats och är jobbig.
Jag tror mitt rum kommer bli riktigt nice, man kan shoppa på Ikea med sina föräldrar vill jag lova.
Nu är det ju Gossip girl, har verkligen saknat det! jäklar vad bra det är alltså.

Imorgon ska jag äntligen till doktorn, äntligen kanske jag blir bra i magen, jag hoppas som fan.

Jag har haft två dagar nu som har varit väldigt deppiga eller vad man ska säga, inte depp, nu låter det som att jag är emo eller något, men så är det inte, utan jag har saknat sommaren så sjukt mycket! Härliga sommarkvällar på gräsö,i göteborg, fina soliga sommardagar på stranden när man känner hur solen bara bränner överallt, jag vill känna mig bränd, vara lite rödrosig om kinderna och axlarna, jag vill ha höga kjolar med bara linnen och shorts och ibland bara bikini när det är som varmast. Nu kan äckliga snön försvinna snabbt så sommaren kan börja någongång, jag saknar som fan! Ta mig dit NU SNÄLLA


jag tål dig inte människa

fattar inte hur man kan vara så osäker,självisk och idiotisk som du är. Vad är ditt problem? Fattar verkligen inte, lev ditt eget liv och sluta kommentera andras. Du är inget för mig längre.

oj va fel det kan bli

Skicka fel sms, det kan bli så jättejätte fel. Snälla, missuppfatta inte det jag skrev, innan du vet vem det egentligen var om och till.

Gårdagen var väldigt trevlig måste jag säga! God mat,mycket skratt och ja, mycket skratt! påvägen hem med buss 804 kom jag på att jag skulle behöva vänta på min buss hem sen, det känndes otroligt jobbigt så jag blev förfrågad att sova över hos en kompis eftersom jag ändå skulle till stan idag, men det gick ju inte, jag hade inga grejer med mig, och jag vill inte gå runt och se ut som skit när jag ska till gammelmormor och så, sen ville jag inte sova i en gästsäng, min säng är bäst! så nej jag åkte hem, väntan på bussen var inte så hemsk eftersom jag fick sällis med johanna och tobbe som skulle till sitt tåg som gick efter min buss.

Väl hemma, skickar jag det där smset till väldigt fel person som kommer missuppfatta det, jag vet att det kommer det.FAN!

Idag ska jag nog träffa hanna någongång, kanske åka till gammelmormor och kanske göra något annat?
Nu ska jag typ dö lite mer för jag nog har förstört något, haha


Jag vill gå hem med dig

Dagen har varit bra! Jävlar vad jag älskar mina underbara vänner! Dagen började med att jag och stina satte oss och gjorde foderstater.. det gick ju inte så jävla bra, fast när andreas kom och hjälpte, då jävlar! tack för hjälpen du! Betygsnack blev det med, och jag är nöjd med mitt betyg faktiskt! Träningsvärk har man idag också, in tha back! helt sjukt, men jag är inte van att simma 1000m! det är inte lite jocke! Mycket som fan tycker jag, det kanske inte låter mycket, men jävlar, man blir trött, eller så är det för att jag har kondition 0.

Jag och hydling borde verkligen inte gå på stan tillsammans, ingen fantasi överhuvudtaget! hahah helt sjukt! Mötte upp fredrik med, men inte fick vi mer fantasi med ännu en person med oss, nej det gick inte bra. Vi gick på stan i 4 timmar och tillslut hittade vi saker. Såklart klubba och kockosboll från affären jag inte vet vad den heter! mummms!
Blev väldigt ändrade planer för kvällen, tänkte då att hanna kunde komma och mysa hos mig och sen sova över, men hon var ju såklart på innebandy så kunde inte komma förrän sent, så nu sitter jag här, är inte på så bra humör för min mage fuckar ur totalt, och fredrik försöker pigga upp mig med roliga filmer, men det är inte mycket som går nu märker jag.

Så jag ska fortsätta vara på dåligt humör, kanske gå ner till mammsen och pappsen och kolla på något tråkigt? nej jag stännar nog här, eller går och sover kanske? kanske det. 
Jag läntar iallafall till morgondagen i Enköping hos bästaste stina som fyller 18!
 

Hanna skriver

Tänk att en person kan göra en så glad!

Hannah du är bäst!


Toppen snoppen

Dagen har varit bra för min kropp, eller för fettets del iaf, sen sträckte jag min ljumske.. damp kropp jag har då, allt är fel på min kropp känner jag nu, magkatarr, sträckt ljumske, muskelbristning i benet, förstörda handleder och benhinneinflammation. Det är ju alltid lika kul. Nej inte alls, vet inte vad som händer med allt just nu, allt är knas.
Jag längtar faktiskt till lördag, det ska bli jätte mysigt! Jag måste hitta något att ha på mig bara, jag vill vara fin! hihi, för er som inte märkt det så gillar jag att klä upp mig, tummen upp på att klä upp sig!
Idag kom syster och pappa hem från Australien och Nya zeeland där de varit 3 veckor nu. Det har varit väldigt tomt utan dom, jag har verkligen saknat dom. Fick en bikini och ett par korta shorts från syster min, supersnäll är hon!

Nästa vecka har jag djurhusvecka... inte ett dugg kul, jag hatar verkligen dom där veckorna, jag borde inte träffa någon på flera veckor så öronen är utvilade när man kommer dit. Jag gillar dagens busschaufför, han gjorde som jag sa, tutade på människor som sprang ut framför bussen vid station, skitkul! lite mer positiv efter dagens händelse iallafall, igår var det ju en äcklig gubbe som kör buss, han har kört förut när jag åkte med, som började säga massa saker till mig, och kollade på mig mer än han kollade på vägen, han körde igår igen! det första människan gör är att vinka när jag kommer in i bussen och ba HEEEJ, hur är det? jag ba, eh, bra. han ba, ska du till skolan eller? jag ba, eh, ja. så gick jag, men usch alltså! fan va äckliga vissa är.

Som alltid gör jag bort mig varje dag, igår bjöd jag på en slide på stationen när jag väntade på bussen som aldrig kom, perrongen,pärrongen , hur det nu stavas. Var full med folk och där stod jag och halkade utan att ens röra mig, haha måste ha sett galet roligt ut, men jag skrattade såklart, även om jag var själv. När jag kollar upp på lägenheterna mitt emot så byter dom fönster där, så dom ser såklart hela händelsen, och är vikta av skratt, det var ju alltid kul att bli utskrattad, men jag tog det som det var och skrattade tillbaka, jag menar, men måste ju bjuda lite på sig själv;)

Nu får jag ont i benet så ska göra mina övningar nu!

påväg till skolan..check!

Nu är jag snart påväg till skolan, eller jag fixar mig just för tillfället, sitter här med bh och trosor bara, så jag fryser! Men jag har ju detta problem att jag aldrig vet vad jag ska ha på mig för kläder.. sjuukt jobbigt och jag har inget att ha på mig! Förövrigt undrar jag hur tovisen mår idag.. stackarn! det blir hårda nätter på elevhemmet,oja.

Så, vad ska jag ha på mig?! ååh va jobbigt, så har jag ingen att fråga, great! Men hannah vickers fixar det här, klart jag gör.
Kommer nog en bild på hur det blev med kläder sen! hihi

Jag saknar min Hanna engblom idag, känner att jag måste prata med henne så förvänta dig ett samtal ikväll hanni!
Imorse kollade jag på What happens in vegas, och jävlar, den är bra! haha det var längesen jag skrattade så mycket till en film måste jag säga.
Nu blir jag allmänt irriterad på att jag inte hittar någon bra musik att spela medan jag sminkar mig. suck!

Nytränad, mätt och snart nyduschad!

Nu är jag helt nytränad och mätt efter hönökaka och kaviar<33 love it! träningen gick fint faktiskt eftersom vi tränar till en tävling som är någon gång.
Jag har kommit på en sak, jag stavar inte så jävla bra... även om jag blivit bättre efter fredriks hjälp, men ändå, ni får liksom ta det bara:D Jag skriver som jag skriver helt enkelt.

Vi sålde ju kakor idag vid skolan,.. man tjänade kanske 50 kr? haha, aja bättre än inget iafl.. jag gjorde kolakakor och dom blev jättegoda faktiskt!:D

Imorgon börjar vi 8.20... NEJ DET GÖR VI INTE ALLS! jag börjar halv ett imrogon och jävlar va glad jag blev nu! haha shit jag är happyface!
Då behöver jag inte stressa med något ikväll, fasen va skönt!
Jag har bestämt mig om en sak iallafall, hanna hydling är bra klok hon! tack för hjälpen gumman!

men jag är fortfarande så glad över imrogon!! hahaah
nu ska jag fixa lite, sen sooova!

RSS 2.0