om mig

Namn: Hannah Vickers 
Födelseplats: Uppsala
Bor: Vattholma
Ögonfärg: blå
Hårfärg: vet inte riktigt..
Skostorlek: 38
Civilstatus: singel
Höger eller vänsterhänt: högerhänt
Skor som du bar idag: inga alls,gick inte utanför dörren idag 
Rädsla: ensamhet
Första tanke när du vaknar: orkar inte. 
När somnar du: 22-23
Pepsi eller Coca Cola: cola
McDonalds eller Frasses: McDonalds
Vans eller Converse: converse
Lipton Ice Tea eller Nestea: inget
Choklad eller vaniljglass: vanilj
Svär du? ibland så 
Sjunger du? absolut,mycket vackert med! 
Duschar du varje dag? ja
Gillar du skolan? hatar plugget man får i skolan, men älskar folket man träffar där. 
Har du bra självförtroende? Nja
Kommer du överens med dina föräldrar? jadå



Har du under den senaste månaden..

Druckit alkohol? ja
Shoppat? nej
Ätit en hel ask müsli? nej. haha?
Ätit sushi? nej
Stått på scen? nej
Skejtat? nej
Bakat? faktiskt
Stulit? inte en chans 
Rakat dig? ja
Kysst någon? ja
Kramat någon? ja
Haft sex? nej


Har du någonsin..


Varit full? ja
Blivit kallad hora? ja
Blivit nerslagen? inte på riktigt :)
Busringt någon? haha ja
Gjort något som du ångrade? oh ja, mycket.
Fått IG i nått ämne eller på något prov? ja
Kastat en sten på nån ruta? inte med meningen..


I framtiden..


Namn på barn? vet inte
Hur vill du dö? vet inte, vill inte dö än. 
Vad vill du bli när du blir stor? djursjukskötare

Antal människor du skulle ge ditt liv för? inte många
Antal CD-skivor du äger? typ..2? hah
Antal piercings? öronen
Antal tatueringar? 0
Hur många gånger har du varit med i tidningen? jag vet inte
Vad ska du göra i sommar? Ta det lugnt,sola,bada,ha roligt. Kanske utlandsresa med brudarna? 
Vad ska du göra i vinter? Ingenting.
När tar du studenten? 2011!
Vad gör du efter gymnasiet? Flyttar
Ska du bo i Sverige när du börjar jobba? Nej, inte när jag jobbar på heltid 
Vad händer till helgen? Plugga
Vad vill du helst göra just nu? Åka bort 
Vill du ha pojk/flickvän? sjukt mycket 
Vad tittar du först på hos killar/tjejer? helheten, ögonen,leendet är viktigt 
Vilka av dina kompisar tror du kommer hitta en pojk/flickvän först? jag tippar,. mickan 
Vem är den perversaste person du känner? Hanna hydling :) 
Hur många gånger har du varit utomlands? Mååånga gånger.. kan inte ens räkna.


Sjukling :(

Jag måste säga att jag tycker sjukt synd om mig, men även stolt. Jag gick en hel dag i skolan, även fast jag hade 39 graders feber imorse, och nu har 38.8. Medalj? jag tycker. Bara för att jag hade ett prov som det gick skitdåligt på för er som vill veta, och matte.

Jag fattade äntligen en grej med matten!!!!!! det händer inte ofta vill jag säga.

Så nu sitter jag här, har jätteont i halsen, sjukt snorig, och feber :( När jag ska iväg i helgen och allt.. kult.

En puss till er som även fast jag är sjuk vill pussas :)

Quick & Chick

Hej!

Det var ett tag sen jag skrev här, men ser ni min kalender förstår ni varför jag inte skrivit. Hinner aldrig sitta vid datorn längre nu för tiden, antingen tränar jag, eller så pluggar jag. Hinner knappt umgås med folk! Hatar detta, hatar skolan mer än någonsin nu, jag tror inte man kan hata plugg så mycket som jag just nu. Bajs på allt.

Saknar min syster med, som alltid såklart hah. Inte nog med det, jag har gjort mig illa igår på träningen med, stukade foten .. såklart samma som jag stukade i somras som inte hade gått över ännu, så det har blivit värre.

Inte nog med det, idag vaknade jag av världens magvärk, trodde jag skulle avlida, seriöst. så blev hemma idag med, när vi skulle gå till moskén, jag vill ju se hur det funkar där!

Åh vad jag älskar mitt liv just nu. Visst verkar det underbart?

I helgen händer något roligt dock, vi ska åka iväg och tävla i värnersborg, hur nu det stavas. Eller kommer något hända där med?

Vem vet,ingen vet.

Peace


Världens finaste syster



älskar dig,


Vinterland

Vi bor i ett vinterlaaand!

Det är så roligt, i stan kan det vara typ, slaskigt, sen när man svänger in till vattis så bah, jaha här var det kallt och till och med snö på träden! vi är som en liten inbuktnad.. om ni förstår.. inte för att det var slaskigt idag, men jag tänkte på det för några dagar sen ;D hah

Idag hade vi svenska nationella prov,. jag kan säga det igen, jag hatar svenska :) Vet inte om jag missuppfattade uppgiften .. :S aja det får vi la se!

Just för tillfället har jag ganska så ont i magen, hatar magont.. kan det vara godiset jag åt idag? hmm... dags att bli nyttig kanske?;)

Jag får se till att träna bort allt ikväll på träningen helt enkelt:) Alltså så har jag jätteont när jag skriver.. för att jag är "skinnlös" om man nu kan säga så.. på långfingret! Helt stört ont gör det, nu är det inte så illa som det låter. Men det är liksom.. ja jag vet inte.

Måste bara punktera hur skönt det är att sova på bussar, iaf vila!

MUMSIPUMSI

Utvilad är jag :)

Mer utvilad tjej får man nog leta efter;) har sovit 12 timmar de senaste två dygnen.. otroligt skönt! Kommer dock inte ihåg vad jag drömde inatt.. jag som hade sån underbar dröm i lördags natt. :)

Hatar när man  har världens bästa dröm, så vaknar man.. det sämsta som finns verkligen.

Snart ska jag iväg till skolan och hälsa på mina och hannas små grisar;D Lite otaggad eftersom det snöar så mycket, men det ska nog gå fint att komma dit ändå ;)

Sen ikväll blir det träning igen, jag som rev upp min streckning i armen igår på träningen.. blir så less! kan den inte bara dra åt h*lvete! Samma med muskelbristningen i benet.. bajs!

Jag får försöka ta det extra lugnt ikväll igen då.

Nej nu åker jag till skolan, sen hem för att äta snabbt, sen iväg på träning :)!

Pussar


Söndagar suger alltid? eller gör de?

Hallå i stugan!

Jag har inte hunnit fatta att det egentligen är söndag.. fyfan, hatar söndagar på riktigt, jag skojar inte. Fast dom blir ju lite bättre när man också kommer på att man är ledig imorgon :D

Idag har jag kört total slapp dag, eftersom jag var ute och sprang igår med.. Körde dubbelfilm ! Pearl harbour och sen djävulen bär prada. Herregud vad jag älskar filmer när killarna är så underbara att man faller på knä! Finns det sånna i denna värld eller finns det bara i filmer?!! hallå, komsikomsi sånna killar som är sånna som i pearl harbour. Tvivlar på att ni iaf inte finns i uppsala trakterna.. eller? maybe, fast..ibland undrar man ju.

funderar hur jag ska göra med studentmössa alltså...

fudnerar också på vad jag ska göra nu.. funderar på wanted som går på trean.. men den verkar lite läskig:P hur gör jag? det är en mycket bra fråga som ingen vet just nu.

Hejs!


Jag vill bara vara med dig

okej, vart ska jag då börja.

Igår var en dålig dag. Helt klart. Likaså torsdagen sög så sjukt mycket. Men man gjorde det bästa av det.. Hade matte omprov som gick så fruktansvärt dåligt att jag var nära påa tt börja gråta medan jag skrev skiten.

På kvällen var det juf-fest i ramsta, hade sjukt bråttom att fixa sig, så jag såg ut som att någon hade skitit på mig. Det är ju alltid lika roligt....

Men min mamma var så otroligt söt och kom och hämtade mig så jag fick skjuts hela vägen hem till dörren, älskar henne <3 :)

Dagen var alltså mindre bra, men roligt att träffa folk man inte sett på länge. :)


Saknar det så sjukt mycket, det finns inte ord

As sure as i am

Jag mår så bra idag!  jävlans alltså! Idag är en sån här, älska livet dag.

Dagen började med sovmorgon, lunch på skolan sen beställde vi studentmössor.. herreguud vad mycket det finns att välja bland! Helt sinnes! Jag tog dock bara en mössa, vill ju göra annat med mina pengar med hehe;) Jag har stora planer planerade. Mössan gick tillslut på 750 kr, vilket är dyrt tycker jag, kan dom inte tänka på att vi är fattiga studenter? hah

Aja, man tar bara studenten en gång!

Sen hade vi nationella prov i svenska, muntliga delen dårå, jag vet inte vad jag fick ännu, tänkte gå och kolla det, men ingen i klassrummet(mina underbara vänner) Fick under VG iaf ;) jävlar vad vi är duktiga!

Sen hade jag träääääning, det gick fruktansvärt bra, älskar gymnastik så jävla hårt. helt stört. kan man gilla något så mycket som gymnastik? inte jag iaf.

Pusss på alla underbara,fina,söta,snygga,snälla, ja underbara människor i mitt liv <3

lägg av bara..

Hallådär!

Dagen har varit väldigt vit.. ogillar snö så himlans mycket så det finns itne! Kom försent till skolan efter att återigen drömt att jag ätit frukost så kunde ligga kvar i sängen en stund till, vaknar då en kvart tills bussen ska gå då jag märker att jag har ju inte alls ätit frukost .. -.- dum hjärna jag har ibland!

Kommer försent till vad heter dom.. budda? aja en budhist som skulle prata med oss om hans tro, det var jättetråkigt. Men kunde inte direkt sluta ögonen eftersom jag kom försent..

Vägen hem vart bra jävla krånglig.. Kaos i stan, och bussar som krockat hejvilt.. helt galet. Sen tog det 45 min hem till mig när det vanligtvis tar 15, bara för att en person körde 40km/h på en 90km/h väg.. damp. haha

Skolkatalogen kom idag förresten! väldigt tråkigt att kolla i den faktiskt.. finns ju inga äldre;)

nu mer plugg:(


FÖRLÅT :D

Förlåt hanna, jag glömde nämna dig ;) hanna var jättegullig och kom till krogen och gjorde mig sällskap på fredagen :D hihi
PUSS PÅ DIG FINA VÄN!

Freeeefalling!

oh herregud vilken helg jag haft! Fullt ös medvetslös helt klart!

I fredags chillade jag hela dagen, tänkte att jag kunde väl ändå få en lovdag detta lov? Så chillade först ett bra tag, sen in till stan för att fixa present till emma som vi skulle till på lördagen. det blev väldigt fina smycken enligt mig(a) jag suger på att köpa presenter, för ajg vill ha det själv istället, jättejobbigt! haha.

På kvällen blev det förkrök med fredrik och en massa andra killar i stan, lite ensamt att vara ensam tjej med dom, men det gick fint ändå:)! Sen blev det taxi in till stan och krogen. Kul kväll. Dock mådde man inge vidare på lördag morgon.

Gick promenad med mamma igår på dagen, helt underbart väder ju! Jättemysigt. På kvällen bar det av till tierp och firande av min kära vän emma som nyss fyllt 18! Jag har lite bilder, men orkar inte fixa allt det där nu så ni får vänta lite bara eller kolla på fb ;)

Sen blev det massa strul med bussar och hela allt, trodde vi skulle missa listan på bj, men vi klarade oss ;) Jag måste säga , jag gillar inte bj alltså.. kan det vara för att jag var nästan nykter? nej jag tror inte det, för innan har jag inte tyckt jättebra om den ändå så. ledsen birger jarl.

Men jag är glad ändå :D nu ska jag faktiskt plugga lite sen iväg till gammelmormor och sedan träna!

En blöt pusss!


Sjukt varmt=kallt?

Nu är jag riktigt utvilad igen. Två dagars jobb sliter alltså! Och mina händer ser ut som skit.. sår överallt i princip! Man får inte fina händer av att jobba med djur och inte heller knän, blåslagna är båda två haha!

Har ni tänkt på att sjukt varmt vatten i duschen kan kännas kallt:O alltså typ iskallt verkligen. Tänk på det, jag kom på det igår hah.

Pratade med älskade syster igår igen, åh vad jag saknar henne, hennes skratt, hela hon!:( Vi pratade på ett bra tag iaf så det kändes bra iaf:) syd afrika är tydligen jättehäftigt, jag måste dit tydligen ;)

Nu ska jag fixa mig lite, ska ner på stan och fixa lite !

Pussen


,

Åh vad jag saknar hur allt var, önskar man kunde gå tillbaka och fixa så man inte var så dum i huvudet. Fan

Det är nog bra om vi drar nu

Tjatjaao!

har precis ätit supergod mat som mamma lagade till oss :D sen har jag myst med linn idag, vi lagade finfin lunch, linn och hannah special ;) Men blev gott faktiskt! Sen kollade vi på tv och snackade, eller ah, tv gick och vi pratade om allt mellan himmel och jord.. hah.
Vissa av våra konversationer är ju lite speciella, ingen är som oss.. skulle någon höra oss blir vi klassade som sjuka i huvudet, inte lätt att vara sig själv helt enkelt;)

Sitter nu och pluggar.. roligt lov jag får. Ska skriva en jävla uppsats till muntliga nationella som vi ska ha direkt efter lovet.. bajs på det! 5 min ska man prata med, ojoj.. får ta tag i mina naturliga egenskaper då ju;D

De nästkommande dagarna ska jag väl inte göra dom absolut roligaste grejerna kanske.. jobbar imorgon och torsdag, 8-17, så har kommit fram till att jag inte hinner till träningen imorgon :( sug att man inte har körkort.. ÄN! Sen ska jag träffa fredrik på fredag och vad jag fattade på honom fest i örsundsbro(?) kanske inte , men träffas ska vi iaf.

Och på lördag!! Då är det min vän emma som ska firas för nu är hon också 18!! :D fan va underbart! ska på middag hemma hos henne sen åker vi antingen till gävle eller uppsala och krogen!;) Blir finfint ju!

Bra vecka, trots plugg och jobb framför mig.


Ps. Jag har fått några kommentarer att folk vill att jag lägger upp lite fler bilder på bloggen, så ska försöka med det ;)


PUSSSISSAR

Förstår inte ..

Alltså jag förstår mig inte riktigt på blogg.se längre... eller så är det att dom har bytt så mycket och jag inte hängt med, men jag förstår ingenting fan:s

Gick upp vid halv sju imorse, duktigt av mig, pratade med syster alldeles för länge, men vi har ju inte pratat på en månad nu så det behövdes, hon har det bra och det har hänt en hel del ;) Man ska tydligen åka till både åka till syd afrika, och australien, för det finns sjukt mycket snygga killar, fast australien visste jag ju redan att det fanns många där;)
Bara så ni vet tjejer;)

Sen åkte jag in till stan vid halv 8 för att åka till sjukhuset, svårt att hitta fan! Men jag hittade fram till dit jag skulle och åkte tillbaka hem efter besöket.

Nu har jag fått sjukt ont i huvudet( fråga mig inte varför) Jag som tänkte göra svenska muntliga nationella .. jag får försöka ändå!

Medan jag tänkte lite så är jag sjukt taggad på studenten! Studentkryssningen bokad och mössprovning är 10 november, Det ska bli så jävla underbart att äntligen sluta skolan!!

Måste bara fixa betygen nu.. ;) nää svenskan vare nu.. hejj

RSS 2.0