hannah vickers fattar nada.. again

Jaha, ojsan, det var ett tag sedan jag skrev här, det märks! dom kan ju inte ändra på blogg sidan sådär, fattar ju ingenting! shit alltså, men det gick bra, tur att jag är så smart.

Jag är ledsen att jag inte skrivit på en vecka typ, men jag har haft mycket för mig, bra att folk påminner mig varje dag att jag inte har uppdaterat, det hjälper.. ibland.
Nudå, en snabbspolning av min vecka på jälla och lite överallt.

Tisdag: Kommer jag nästan inte ihåg så mycket från dagen, den va chill va jag kommer ihåg med traktor på morgonen! struntade dock i träningen på kvällen för jag hade ont i magen och frös jättejätte mycket, dålig anledning har jag hört från alla möjliga håll, men jag frös faktiskt!
 
Onsdag:
Det var den där onsdagen ja, den va .. vad hade jag ens för lektioner? jadu, bra fråga, synd att jag inte vet det själv heller, eller jo juste, det va då sofie skulle hem till mig men vi sket i det för att det va snöoväder och hon inte kunde komma hem. Vi gick på stan ett tag dock, det va skit trevligt! Tova,sofie och johanna, väldigt roliga tjejer, man skrattar mycket när man är med dom, undrar om det kan bero på att dom är så roliga? troligtvis.
Sedan vare hem och plugga satan igen. jag hänger efter som fan nu, och det suger appung.

Torsdag: Då vare upp och göra sig i ordning för skridskor på studenternas.. det bli väl helt okej kul tänkte jag, dagen började med att jag var i tid till bussen, men bussen va 40 min sen. det känns ju alltid lika kul att stå och vänta i kallt väder och vänta på en buss som aldrig kommer, dessutom skulle man åka sådana där grejer på is, som ni förstår va jag grymt kall och gick som en anka när jag väl kom fram till studenternas. Då skulle dom där skridskorna på, kallt,kallt och återigen KALLT. jag åkte i max 15 min, sedan ledsnade jag och tog av mig dem och gick och hämtade fika med johanna och linnisen. hon hade inte heller haft någon vidare lyckad morgon.
Vi stack tidigare därifrån och gick och käkade på subway, trevligt! Sedan skulle man tillbaka till skolan och ha lektion, det är ju alltid lika kul när man är skabbig som jag vet inte vad. fyysatan. allt detta resulterade i en gnällig Hannah vickers, ville knappt vara nära mig själv just då.

Fredag: Hade en okej dag i skolan, med mycket snack och redovisning. Efter skolan åkte jag hem en snabbis för att sedan åka till J för kvällen. Jag skulle då ta en buss hemifrån som ska gå 17.07, då stod jag där, och jag stod där.. tjugo över började jag undra vart den va någonstans.. men jag stod kvar i hopp på att den skulle komma, men nej den kom aldrig, bussen efter det skulle gå 37 över fem, då tänkte jag , den tar jag, tror ni inte den inte heller kommer då eller? ganska så lack och frussen va man då. Jag ringde hem och så sa mammsen att hon kunde sljutsa mig till station, vilket var toppen då jag frös otroligt mycket då! Då kommer den, en timme senare, INTE okej ul, INTE OKEJ.
När jag väl sitter på bussen känner jag inte mina fötter, och eftersom de redan var förfrusna från dagen innan då vi åkte skridskor var det värre nu, helt galet, jag har aldrig varit med om något liknande som detta, jag blev typ rädd. Men jag masserade dom hela bussresan. Väl framme hos J åt vi god middag med en liten del av hans familj, trevligt! Vi åkte en sväng och träffade lite personer och hade det allmänt trevligt, vi åkte tillbaka hem till honom där vi kollade på film till sent, det va myys! men ett hett tips, se inte varannan vecka, den sög
 
Lördag:
 jag vaknade upp och såg ut som något väldigt äckligt, jag blev äcklad av mig själv, jag tycker synd om alla som såg mig då, det var tragiskt. Jag kom hem och så blev det duschen direkt, va till och med tvungen att sminka mig så att jag kände mig liite snygg igen, det blev bra! Otroligt trött va jag dock, blev hemmakväll med min familj, som är rolig satan. Somnade halv 11 på kvällen och sov tolv timmar! duktigt hannah!

Idag: Har jag varit hemma, hjälpt skogh med klädval inför kvällen, snackat skit med mina otroligt underhållande vänner och städat. Plugga ska jag göra typ nu..... tror ni det blir så?.. vi får la se

     

 


now, fyrishooov?

its fyrishov boys and girls. soon. very soon.

Dansaaaade i skolan idag, fasen va kul det är alltså, vissa rörelser kan se lite porriga ut iofs och när vi ska ha kläderna som dom tycker så kommer det bli ännu porrigare, men 2D gillar porrigt, right? nejdå, nu skojar jag bara, vi är mest pryda på skolan.

Sen har det blivit lite ändringar i planeringen med småtjejerna 2 veckor framöver, då frida är borta, synd att det just är nu känner jag, med tanke på allt plugg jag har just nu, men vad gör man.
Jag vill klippa mig igen, ska nog göra det tror jag, eller har jag pengar, nej det har jag inte egentligen, får se hur det blir med det där. Måste ju spara till sommarn med, då väääldigt mycket ska göras. P&L, Dalarna, halmstad(?), gräsööö ett antal gånger osvosv.

Jag är faktiskt ruskigt nöjd med mitt rum, jag slängde ut en hel kartong med skit som jag inte använder, slänge 3 påsar och en maassssa papper där det stod en killes namn på som jag va helt sjukligt kär i, i typ 6-8? jävlardu, jag va kär, det vill jag lova. haha!
Men efter sisådär 5 timmar är all(nästan all) skit borta, som sofie sa, man kan göra så flera gånger med sånt man inte använder, man får alltid ihop så sjukt mycket, och det stämmer verkligen.

Nu ska jag typ.. duscha.. eller så tar jag ett bad, me like bad. det gör jag.


PUSSEN

ohyes

Fan va bra jag mår idag, det här är verkligen min dag känner jag! vaknade av mig själv imorse och sov lääänge, vet inte hur länge, men lite längre än vanligen iaf!

Dagen började med en fin frulle som satt fint i magen, sen kommer man in i badrummet, ser sig i spegeln. det var inte riktigt lika fin syn kan jag berätta, men det gick att lösa med smink! så sminkad blev jag, även om det va en dag hemma bara, men det va skönt att känna sig liiite snygg iaf. haha! sen fick jag ju lite träning på andra sätt jag kan sminka mig på, me like! det blev sjuktligt snyggt, inte för att skryta, men det är sanning.

Precis nu kom jag på att jag ska göra en makeover i mitt rum, nytt! jävlar vad det kommer bli snyggt, allt gammalt som jag inte använder ska ut! vilket är ganska mycket då.. jag kommer få rymligare och snyggare rum då! Det kommer ta en jäkla tid dock, och jag kommer inte kunna kolla på något jag ska slänga ut eftersom jag inte kommer slänga det då.. jag har ju lite svårt för att slänga saker som ni som känner mig väl vet.. hehe!

Jag blev helt sjukt taggad på fest ikväll efter att ha pratat med sofie! nu jävlar ska jag festa satan! och en sak som är bra... jag är ju redan sminkad! wiihoo



Hare bäst sööötnötter


Känn er tvingade att läsa!


133 tonårsfrågor.

- Fyra frågor om förhållanden
är du singel? - ja
tror du på kärlek vid första ögonkastet ? - vet inte
hur många har du varit kär i? - hmm.. typ 1 på riktigt
är du kär just nu? - inte kär





- Tio frågor om dig själv
namn? - Hannah Vickers
när fyller du år? - 10 oktober
några piercingar? - öronen
vad har du på dig just nu? - mjukisbyxor och tjocktröja och mina underbara tofflor!
vilken årstid är bäst? - SOMMAREN
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? vakna upp brevid den man gillar och mysa
vad tycker du mest om hos dig själv? - personligheten kanske
vad är du bra på? - hmm.. jag är bra på sport!
vem älskar du mest på denna jorden - familjen och vännerna
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - tillsammans med någon


 

- 10 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? - Hanna engblom<3
vem är den roligaste av dina vänner? - Tova forsberg
vem är snyggast av dina vänner? - alla är snygga!
vem är mest partyprisse? - Linn ekberg
vem är den du helst har filmkväll med? - vännerna
vem av dina vänner är mest "evil"? - alla är änglar.... typ... ;)



- 10 Frågor om din familj
vem står dig närmast? - min syster emelie
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - jo
vem är farligast i din familj? - farligast? måste nog vara katten
vem ser roligast ut i din familj? - Pappa!
vem är coolast? - Jag såklart
har ni något husdjur? - jaaa, två katterrrrr!
vem har du mest gemensamt med? - syster
vem står för underhållningen? - pappa,emelie och jag
vem sover du oftast med? - ingen från familjen?
roligaste kvällen med familjen? - hmm..







10 frågor om idag
vad har du gjort? - pluggat i skolan
vad ska du göra nu? - Mamma ropade precis att det var mat
har du gjort något dåligt idag? - ehm, vet inte
vad har du ätit idag? - frukost,lunch i skolan och nu ska jag äta middag
har du duschat idag? - absolut!
är du trött nu? - ja
vad händer i morgon? - Vet inte vad jag gör ännu
går du i skolan? - ja
har du varit i skolan idag? - ja




- ANNAT
Hur mår du just nu? - okej
Har du piercat dig? - öron
Är du hungrig nu? - nä
Vad är klockan nu just nu? - 19.32
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - facebook och spotify





TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? - Marini
Vem ringde du senast? - Linn
Vem sms:a till dig senast? -Jocke 
Vem sms:a du till senast? - syster


 

- FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - nyss
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - nyss



- ÖVRIGT
Gillar du punk? - nej
Har du sminkat dig idag? - ja




MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? - ja
Vilket är ditt favoritband/artist? - blandat
Vad gillar du för musik? - mycket, men inte skrikmusik!




- KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? - ja
Har du fler än 3 jeans? - ja
Har du fler än 5 tröjor? -  jaa





- SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? - ja
Använder du wax? - nej
Använder du ögonskugga? - ibland
Använder du kajal? - ja
Använder du hårspray? - jaaa!
Använder du volymspray? - ja
Andänder du mousse? - ja
Använder du deodorant? - ja!
Använder du skinspray? - ibland
Använder du parfym? - Alltid!
Använder du läppglans/läppstift? - lypsyl!
Använder du brunkräm? - fountation, ja
Använder du rouge? - yess
Uppsatt hår eller hängande? - utsläppt eller lite uppsatt på sidorna
plattar/lockar du håret varje dag? - no
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - haha absolut! vem gör inte de liksom....?





KÄRLEK
Är du kär just nu? - inte kär
Har du kysst någon idag? - nej
Har du ett förhållande? - nej..
Är du romantisk? - Kan vara(a)
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - nejj
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - ehm..Adam
Hur länge höll det? - haha vet inte, va litenflicka
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - förhållande just nu
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - haha när jag va liten, ja
Vem sov du senast bredvid? - hanna
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? - nej
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? hmm..vet inte
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän?  no
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? aldrig
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - jadu, vet inte, haha


Vinterkräksjuka

Fyfan, vinterkräksjukan är på g igen.. min nästan största fobi. great!
En kille spydde på bussen idag, en unge på claras dagis spydde på dagis idag, någon på skolan va magsjuk idag, vad händer? jo vinterkräksjukan är här igen!

Herregud, jag mår illa efter allt jag hört om spy och grejs idag, ffyyfan! Man tycker ju att jag ska få slippa det för en gångskull, så jag hoppas verkligen jag får det denna gång! ikväll ska jag inte göra ett skit, jag ska inte sitta vid datorn, jag ska umgås med familjen! bara familjen, ingen annan, det va så sjukt längesen jag bara umgicks med familjen sådär. får se hur det blir med det, jag är inte den som tycker det är jättespännande att sitta och kolla på något tråkigt program på tv, men min familj är bäst så vi får se vad som händer med kvällen.

Ska nog träffa mina vänner någongång också, kanske imorn?kanske till och med blir ikväll om jag får för tråkigt här. saknar dom<3

Jag är så otroligt less just nu, jag ska bara tänka på mig själv ett tag, inte någon annan, bara mig själv, jag behöver verkligen det.

Nu ska jag gå ner och ta vitpepparkorn!

KISSES

Tvillingar..?




Igår på träningen fick jag och joanna förfrågan om vi var tvillingar, ser vi ut som tvillingar? haha lite roligt dårå eftersom vi inte är ett dugg lika, sen ba, men syskon är ni iaf.. jo, så vi är numera tvillingar/systrar, hur ni nu vill säga, haha! komiskt.

Dagen har varit ganska värdelös, jag försökte plugga med APU uppgiften från lantbruksdjur i skolan, men såklart så kan jag inte plugga, så det blev snack istället. inte så jävla bra av mig, jag vet.
Jag har så sjukt mycket att göra alltså, fattar inte själv hur mycket jag har egentligen. haha

Så kan livet vara, men jag gillar det ändå.


Peace


lite sådär halvsur dårå..

Dagen har varit.. jag vet inte riktigt, inte speciellt bra direkt tror jag, om jag kommer ihåg rätt.. jag har lite svårt att komma ihåg, men jo juste, vi körde traktor såklart! skitkul, fattar inte varför alla traktorer jag får går sönder? wierd, men min kära syster har svaret på det, så om ni är nyfikna varför så får ni fråga henne, ni som inte har träffat henne får tyvärr gå ovetande varför det är så. hihi

Sen skrev vi slutprov i vad det nu heter.. om smådjur.. det gick väl helt okej, eller nej det gick dåligt, riktigt jävla sugit gick det, jag ljuger lite, men varje gång jag säger att det går bra så ba får man tillbaka och ba jamen va kul, IG eller typ G.

Not me direkt :D

Just nu för tillfället har jag precis bytt om till ett tajt linne och leggings, för snart ska jag på trääning! jag längtar såååååååå mycket, helt galet vad jag har saknat gymnastiken. Löve it.

Hoppas ni får en rolig kväll, för det lovar jag att jag kommer ha!

KISSS

plugg igen då

Nu känner jag att jag inte skrivit i bloggen på vääääldigt länge.. när va senast? det kommer jag inte ens ihåg.. jaja men det har inte hänt sådär jätte mycket tror jag, helgen va mysig dock!
Va på middag och såg avatar i fredags, det va myys!<3 sen har jag bara varit med familjen och chillat, gjorde batik färgning igår !! så sjukt kul de va, haha! ska visa det jag gjorde senare:D

Sen idag dansade vi på esteten som vanligt, jag funderar fan starkt på att byta till dans i andra valet med, det är sjuktligt kul! blir nästan lite nervös om jag ska göra akrobatik på dansen..

Just nu har jag inte så mycket mer att berätta, jag har fullt upp med plugg vilket inte är så ovanligt.

Ska fortsätta med det nu va.

PUSSS

Buss

Nu blir det buss framöver, då man inte kan lita alls på tåget och anslutningsbussarna. Så det blir bara att kliva upp 06.00 för att ta bussen 07.00. inte alltid lika kul, men skönt att chilla på bussen in iallafall.

En sak fascinerar mig, vissa verkar inte veta vad " att ta en dusch" betyder, vad tvål är ens.. folk som har långa naglar fast inte tar hand om dom, de ska inte ha långa naglar om dom inte kan vårda dom! fan alltså. samma sak med att folk inte verkar kunna klippa skägget, ja ni läste rätt, klippa skägget, jag menar okej om man ska ha lite skägg sådär, men inte hår som sticker ut lite vart som helst! ta hand om det då förfan. samma sak som vuxna män som biter på naglarna. jisses vad mycket man får vara med om på bussen i en halvtimme, jag säger det, alla borde få med om det någon gång, det är spännande! NAT

Ikväll ska jag faktiskt plugga på riktigt har jag bestämt, jag ska göra APU uppgiften och plugga till foderspjälkningsprovet. det ska ajg göra ikväll.

PUSS

Buurrrrrrr

20-. det kan man kalla kallt, och det är just vad det är idag. Kallt, väldigt kallt. Vinterjackan va man till och med tvungen att ha, men man frös ändå liksom.. burriburrr!

Det ska vara plugg denna vecka har jag bestämt, men vi får se hur det går med det, ska ju hinna med en massa annat med! Man måste ju ha ett liv med, och som tur är, har jag det! hihi
Esteten började i skolan idag, och jag har valt dans dårå, funderar på att ändra period två från drama till dans där med, det heter något speciellt men jag kommer inte på det just nu denna sekund tyvärr, så ni får leva med att inte veta det, haha!

Jag fryyyyyyser, fan va jag upprepar det känner jag. Men det är faktiskt sant.

Så är det min mobil dårå.. fyyfan för den! har 0 täckning typ, får alla sms samtidigt, så inkorgen blir full, så tar jag bort sms, men då tar det skitlänge innan smset kommer tillbaka! jag blir så jävla less på den alltså, funderar starkt på att byta till min gamla.

Så tråkig har min dag varit, hoppas eran ha varit roligare!

PUSSEN

bored

YEAH

DIN FÖRSTA:
51. Operation: Inte opererat mig
52. Piercing: öronen när jag var 6år.
53. Tatueringen: Ska inte tatuera mig, vad jag vet nu iaf 
54. Bästa vän: Åh, det va behin(eller hur hon stavas)
55. Sporten du spelade: Inte spelat något, har varit gymnast sen 3år.
56. Husdjur: det va pelle 
57. Vaccination du minns: typ stelkramp i 4an
58. Konsert: ingen aning
59. Förälskelse: Haha, måste ju varit jesper
60. Alkohol du drack: Ingen aning faktiskt, haha!


JUST NU:

61. Äter du: Ingenting
62. Dricker du: vatten
63. Är du på väg att: Gå ner till ungnen och se hur det går för bakpotatisen 
64. Lyssnar du på: Melissa horn-med ena foten utanför
65. Väntar du på: Att mamma och pappa kommer hem så vi kan äta.


DIN FRAMTID:

66. Vill du ha barn: ja det vill jag, typ 2-3 st?
67. Vill du gifta dig: japp det vill jag!
68. Karriär i åtanke: Jag ska bli djursjuksköterska, möjligtvis kanske veterinär senare!


VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?

69. Läppar eller ögon: Ögon
70. Kramar eller pussar: Båda
71. Kortare eller längre: Inte kortare!
72. Yngre eller äldre: Äldre!
73. Romantisk eller spontan: Jag gillar spontana killar, men romantiskt ska det vara ändå:)
74. Snygg mage eller snygga armar: heheh, går tyvärr inte att välja,så bååda:D 
75. Tatueringar eller piercingar: tatueringar.
76. Känslig eller inte: En kille ska vara man, inte mus
77. Ragg eller förhållande: Aldrig haft ett seriöst förhållande så jag vet inte.
78. Bråkstake eller tveksam: Att vara bråkstake är töntigt.




Hihi jag har tråkigt och väntar på mamma och pappa. Hittade även denna bild från i somras, jag va lite brun då ja.

PUSSS


Det är lördag

Ååh det är lördag, bara två dagar kvar.. sen börjar helvetet igen. Då är jag såklart redo med att göra en massa prov och alla uppsatser är såklart färdiga, jag menar det är hannah vickers vi snackar om.. nej jag skulle inte tro det va. Jag är inte bra på att plugga. Så är det bara.

Idag är det kallt igen, 15- är det idag, inte för att det är något att jämnföra med 28- som vi hade härom dagen. Det va kallt, och ja, det va spännande!

Simone kommer hem snart med, 15 januari, det är på fredag ju! coolt! 
Jag är en tomat idag, därför.. jag solade igår. jag är riktigt fin, borde vara tomat oftare, haha! Idag ska jag typ försöka plugga igen, inte för att det kommer gå så jävla bra, men jag kan väl försöka ändå tänkte jag.

Blev ingen utgång igår eftersom ul suger så jävla håårt! Bussen kommer 5 min tidigare än vad den ska? då blir man lite galet sur. hoppas att det inte var någon som hörde mig, det lät inte fint, och var absolut inte barnvänligt.

Nu ska jag duschii !

Puss på tomaten!


Nyårsbilder dårå



        


Nyår va bäst tjejer, tack!

ehm.. plugg vare ja

Nu ska jag ta mig i kragen och börja plugga som jag lovat stina att göra första dagen på lovet.. en halvtimme om dagen eller vad sa du? hihi jag har inte orkat helt enkelt, så förlåt stina, jag bröt löftet(a)

Gårkvällen va mysig med en massa film, fast denna dag ser jag verkligen inte fram emot eftersom det är nu jag ska börja ta tag i alla rester och skit. Bajs på skolan alltså!
Det är dessutom kallt idag, -20 grader! så promenix vettefan om det blir, men kanske pilatesbollen som sofie säger är så bra, man kanske ska testa?

Jag har desstuom hittat en ny jättejättebra låt! Foo fighters-wheels. Lyssna på den, sjukt bra! jag är fast i den.
Nu måste jag börja pluggish lite, hanna kanske kommer senare idag med! hon är underbar den flickan. Det är mickan och simone med, bästa vännerna jag har, helt klart. puss på er<3

<3

2010 SÅKLART

2010 kommer bli så jävla bra, jag har så bra nyårslöften och allt kommer bli bra känns det som.
Vi välkommnade det nya året först hemma hos hanna där det blev trerättersmiddag,supergott! Sen blev det en massa snack och dans såklart! Sedan fiestade vi satan och efter det drog vi in till stan i tid till tolvslaget vid slottsbacken, och såklart det första jag gör när vi kommer ut är ju att jag vurpar och ligger där, i snön,med ett hångeltuggummi i munnen, bara för att lisa sa att jag skulle få sprut av hennes parfym, haha! Jag är bra knas ibland.

Vi sjöng som vi aldrig sjungit förut, dansade som vi aldrig dansat förut och pratat skånska som vi aldrig pratat skånska förut.
Efter en massa pussar och kramar från folk vid slottsbacken åkte vi till stenhagen, men såklart, på väg dit så vurpar jag igen och denna gång inte bara bland mina vänner utan in i en folkmassa, jag är så bra!

Bilder kommer när det funkar, för det gör det inte just nu, hehe.

PUSS PÅ ALLLLLLA 

RSS 2.0