Bad guys lie to get in your bed, Good guys lie to get in your heart

Pigg tjej idag .. naat.

Var hos martin igår och hälsade på ju! Jättefint var det och det var jättetrevligt att umgås med hanna,stina,martin,linn och hugo med:) Martin visade oss runt gården och sen käkade vi och fikade:) Jättemysigt, tack för igår!

Började 10.05 idag, fast man blir fan trött efter en helg.. var ju tvungen att gå upp halv 8 idag jämfört med 9 som på helger;) det märks stor skillnad faktiskt, större än vad man tror. Hade prat med lotta, som är min engelskalärare idag, provet gick mindre bra.. säger inget om det. Lagom besviken/ledsen/arg på mig själv var jag när jag gick från mötet, hatar prov, att de kan förstöra ens betyg så ? aja, hinner ändå inte fixa så. 

Sen åkte jag,linn och johanna och åt på donken.. haha tjockisar.. Men aja, rätt gott vare iaf. Kom försent till lektionen, haha nära på att det blev hela, om jag inte kollat på klockan! Fick panik ja, har ju aldrig skolkat på riktigt förut haha.

Har förresten hittat jättefina kläder på gina!jag som aldrig hittar kläder nu för tiden.. men jag har kommit på att det måste vara för att jag inte vill ha vinterkläder, bara vår och sommarkläder;) så dem ska jag köpa snarast:)! 

Nu- tillbaka till PA... och sen träning!

Ååhh förresten, emma har fått sin bebis nu!! :D


Jag ska älska dig tills hjärtat slutar slå

Godmorgon!

Jag håller på att göra mig iordning för dagens utflyckt till... jag vet inte vad det heter hehe. Ska bli trevligt, sen vidare mot stan för träning som sagt.

Glömde säga det, man ser mycket knasiga grejer på bussar måste jag säga, i fredags var det en mamma som hade en bebis som var kanske 4 månader, så sjuuukt söt, den log jättestort när jag pratade med den, iafl det här var inte knasigt förresten, bara jättegulligt. Man såg hur mamman var så nöjd, det var hennes lyckoskatt. Så himla mysigt.

Igår på hemfärden från knutby hade busschauffören sin hund med sig, en liten söt pudel, så kommer det en tjej(tant) på bussen, som såg lite underlig ut, iaf, så sätter hon sig brevid hunden och börjar prata med den(!) hela vägen hem till mig då jag hoppade av, det betyder alltså, 25 min satt hon och pratade med en hund som att det vore en människa? gude, skumt!

Nu ska jag käka lite innan jag åker, sen åker jag;) hah


wounds that never heal

Precis hemkommen från sofie, väldigt fint bor dom! Trevlig kväll var det, lagade mat,tjocka oss och kollade på film.

Imorgon ska jag iväg igen, det ska också bli trevligt! Sen tillbaka in till stan för träning, kul helg!



Kär i dessa tvås personligheter i pearl harbor, alltså dom är så snygga, dör lite. kan aldrig riktigt bestämma mig vem som är snyggast av dessa två, Men jag tror det lutar åt att josh hartnett är liite snyggare(högra gossen), gosh, löve pearl harbor.

Ska prata klart med emelie nu sen sova:)

Godnatt alla fina.


helg nu va!

tjenare,

Idag var det sista dagen innan helg och det ska bli sååå himmmla underbart med ledigt i helgen, förutom plugg då.. men det kommer man ju aldrig ifrån.. Snart är det slut !

Hade engelska prov idag, jag som har pluggat i en vecka nu, varje dag,varje jävla dag, så när jag kommer in i klassrummet så ba, pofff.. allt försvann ur huvudet. Kul.! lagom lack/besviken/sur/ledsen tjej som kom ut ur klassrummet. Matten gick inte heller bra för den delen.

Har haft en mysig fredagkväll med familjen ikväll, kollade på let's dance och på spåret :) mys!

Imorgon ska jag åka till min älskade gammelmormor och sen iväg till sofie, vi ska laga mat och kolla film! På söndag ska jag hem till martin(och stina) med hanna för att hälsa på och kolla hur allt ser ut där ute på lander ;)
Ska bli trevligt! En full helg.. full.. heh

Puss!


Benhinneinflammation,muskelbristning,onda handleder= check!

Hallåhallåhallå!

Ännu en dag i skolan och jag är helt körd i huvudet, men det var inte lika som igår och i tisdags, tur! Hade samhällskunskapsprov igår, det gick.. som det gick. jag som tyckte jag kunde allt så bra och inte kunde få in mer i huvudet, men hoppas det räcker iaf!

Dessutom gick det rätt bra på träningen igår! Det flöt på lite liksom:) Dock har jag fått tillbaka det onda från muskelbristningen i benet, men vilar jag tills nästa träning kanske de går bort.
Något som dödar mig just nu är benhinneinflammationen och handlederna, alltså åååh ont!

Hade debatt på engelskan idag, stört kul ;) synd att bara jag och typ en tjej till pratade, men vi vann båda omgångarna iallafall! Det duger för mig;)

Imorgon är det engelskaprov så måste iväg och plugga nu.. sug.

Hejjs

Rubrik

Hej, dagen var som alla andra skoldagar, jobbig. Jag orkar verkligen itne mer, det är då man verkligen inte vill höra av någon "men det är bara att kämpa på, det är synd att du ger upp nu när det är så lite kvar.. " - alltså lägg av bara.

Vaknade iaf utav mig själv imorse, fem i 6 på morgonen, och jag gick upp som att inget var fel, när jag är klar, ska precis gå till bussen så blev jag förvirrad för jag fick inte ihop mitt schema vad jag skulle ha på eftermiddagen, och tur(?) var väl det! Jag hade ingen lektion förrän halv 1.. vilket betyder att jag hade gått upp tidigare, fixat mig tidigare, gjort allt 3.5 timme innan jag var tvungen! suck

När jag väl kom till skolan var det ingen god mat, tråkig lektion. Vilken underbar dag jag har haft.

Hejdå

Hemmadag

Hallå, ett tag sen jag skrev. Mycket har hänt sen dess.. mycket plugg, träningar och typ ja. heh.

I fredags var jag hos mickan, vi mös, vi kollade på film, jag somnade (förvånade?), sen gick jag hem som en zombie. På lördagen skulle vi fira becca som fyllde 19 i söndags. trevlig kväll som avslutades på fame där jag även träffade sofie. Jag har kommit på att jag gillar inte krogar. eller jo, terassen. Om det nu kan räknas som krog..

igår började dagen mindre bra, då min lillasyster blivit magsjuk, vad underbart, nu får jag säkert det med..
Men än så länge är det positivt:D hoppas jag klarar mig!!

idag har jag i princip pluggat hela dagen, och för er som känner mig så kollar jag på tv eller film medans jag pluggar, så jag kollade på pearl harbor, alltså jag är helt kär i filmen, så himla fin film!

bild från lördags,



Kisses

trååk

Seriöst, jag hatar att komma till skolan på en fredag och när man kommer hit inte har lektion förrän halv 1. Det är bland det värsta jag vet, man har stressat för att hinna med fem i sju bussen på morgonen.. eller som idag när vi hade lektion men då skulle vi jobba med grupparbetet vi har, vilket är debatt.. och vi är klara. Kul. Inte direkt.

Så jag sitter nu och typ halv pluggar på engelska provet vi ska ha nästa vecka med typ 150 glosor. Men jag får inte glömma presentationen av projektarbetet v6 och inte heller livsåskådningsprojektet v7, inte heller de två prov som jag har nästa vecka och inte heller matte B prov som är hela tiden. Dö skolan dö.

Så det är alltså fullt upp på mitt schema med träningar hela veckorna dessutom, studenten då.. och sälja moppen.. söka jobb.. ashit, får nästan lite panik:)

Men jag kämpar på som inget annat! Får ju inte glömma studentkryssningen 5 Mars heller ! det ska bli kul.

Nu ska jag tillbaka till pluggandet utav engelska glosor;) hejjsvejjs

Guinea pigen

Godmorgon! även fast alla vet att jag har varit vaken ett bra tag redan!

Igår var det myskväll hos simone, vi kollade på pearl harbor och snackade massa skit, som vanligt somnade jag under filmen, typ några gånger. Men ibland var jag vaken:) hihi, det måste vara skittråkigt att kolla på film med mig eftersom jag somnar varje gång..

Men jag måste bara säga, ben affleck och josh hartnett, gaah va snygga, kan aldrig riktigt bestämma mig för vem som är snyggast.. men jag är nog lite mer åt josh hållet.. men kanske itne. jag vet inte haha. Men vad underbara dom är i filmen, vi drömde oss bort och låtsades att vi vore tjejen i filmen, så sjukt fina killar alltså. Man önskar någon sån romantisk kille finns, men tyvärr är det ju bara i film..

Juste, jag tar ju hand om mina grannars marsvin, så himla sött alltså, stort också, typ mini kanin. Första gången jag gillar ett marsvin lite faktiskt ;)

Nu ska jag ner och äta lunch och sen ska vi iväg till gammelmormor som jag ska noppa ögonbrynen på med haha! Blev chockad när hon frågade eftersom hon fyller 91 iår, hon är cool.

sen trääning!

kiss


Det bästa som finns

Tjaaaaa,

Gud vad det är skönt att sova ut!! Sov typ 9h inatt, det var sköni :) Jag drömmer helt sjukt mycket nu för tiden, varje natt! Ingen fattar ändå någonting så ska inte ta upp den här:)

Hah kollade igenom min gamla bdb.. haha bdb.. aja hittade massa fula bilder alltså. Shit. Det är allt jag kan säga.

Igår var det hemmamys med familjen, superdupermys! Ikväll vet jag inte vad som händer.. har ju som sagt väldigt svårt att bestämma mig.

Hittade några låtar som jag glömt bort igår, lars winnerbäck är ju helt underbar!!

Ska börja söka jobb nu med, har skrivit klart hela mitt cv.. gud vad det lät som att det var typ megastort, nej men lite småjobbigt vare ändå;)

Det ringde en tjej igår med, jag var slumpmässigt utvald att vara med i en undersökning gällande ul, sa jag nej jag vill tyvärr inte vara med.. absolut inte! Jag var med såklart, ul är ju inte min favorit så :)

Ni fattar kanske ingenting, knappt att jag gör det haha ledsen alltså

:D

kyss och smek

här är några bilder från min bilddagbok som jag berättade om, höhö


   

söta tjejer :) hah


12 Januari 2011

Hallå!

Tänkte att det kanske var dags för något inlägg här då det var ett tag sedan. Jag är deppig just för tillfället för jag var tvungen att hoppa över träningen idag för att jag hade ont i min lilla mage:( Ledsen tjej på riktigt, ska nog fan träna imorgon bara för det. Och dagen efter det, jag älskar att träna och hatar att inte träna och hoppa över träningar, fan för det.

Jag som hade varit sugen heeela dagen, fan:(

Nog om det, skoldagen idag var ganska rolig.. hanna och jag har inte träffat varandra på ett tag och var lite dryga på lektionerna, framförallt hund kursen:) haha stackars stina som måste lyssna på oss varje dag. Men sjukt kul hade vi iaf. :)

Håller på att uppdatera min mobil just nu.. krååångligt! varför ska man behöva göra sånt här liksom, kan de inte fixa sig självt liksom;)
Om jag blir klar med detta någongång idag så ska jag sedan gå och tappa upp ett bad och ligga och chilla och kolla lite i en bok (about a boy) som jag ska skriva en recension(hur nu det stavas haha jag orkar inte kolla upp de tyvärr så lev med min dåliga stavning ibland(a)" så var det rättstavat:pp:Pp:Pp;pp:Pp;p:Pp")

Fan så skön kväll.. men hade mycket hellre tränat. Jag älskar gymnastik!


hihi!

jag tycker sånna här är lite små roliga (a) istället för att plugga iaf.. hehe

Tio saker om ditt liv:
1. Har du nånsin varit kär? - Ja
2. Tror du på kärlek? - Ja
3. Varför tog ditt senaste förhållande slut? Har aldrig haft något seriöst förhållande så.
4 . Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - hmm..
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - mhm..
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - Nepp
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om det? - Ja
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? Nej
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - Vet inte :)
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Vet inte..

"Har du nånsin":

1. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut? - Haha ja
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? - Nej!
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - Om jag har.. skulle gå tillbaka om det gick.
4. Har du hoppat bungy jump? - Nej, men vill!
5. Har du nånsin gjort slut? - Nepp.
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - Haha aldrig
7. Har du nånsin önskat någon att göra sig riktigt illa? - Nej
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - Nejs
9. Har du nånsin tyckt att världen suger? - Ja

10 snabba:

1. Saknar du någon just nu? - Otroligt mycket
2. Är du glad? - Sådär
3. Är du fundersam? - Ja
4. Är du uttråkad? - Ja, fast mest trött :)
5. Är du tysk? - Nej
7. Är du italienare? - Nej
8. Är du fransk? - Nej
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - Japp!:)  
10. Gillar du någon just nu? - Ja

2011=tråkigt?

De här första dagarna på 2011 har varit så eeextreeemt tråkiga, det är sanslöst. Jag gör bara massa tråkiga grejer, och varje kväll mår jag illa som fan(ni kan vara lugna, jag är inte gravid eller något sånt!) Jag vet inte vad det är för något, det kanske är någon slags magsjuka? äh jag vet inte, annars är det väl för att jag tuggar för mycket tuggummi :) hihi!

Imorgon blir det jobb, 8-17 istället för 13-23 typ, skönt! Sen ska jag plugga. kult.

Jag måste bara hissa alla sjukt bra filmer som varit på under julen och till och med nu! sjukt bra av er..kanaler? hah

På onsdag är det ju bj för 18åringar.. frågan är om jag ska gå? jag gillar inte bj, så är väldigt osäker. Kan tyckas vara tråkig, men då är det väl så!
Håller på att skriva ett cv så ska jag skicka in till massor av företag! Jag är taggad på nytt jobb, speciellt ett i sikte!


Nyår-överskattad dag

Nyår då.. en otroligt överskattad dag enligt mig, blev förkrök hos simone, med otroligt god mat och trevligt sällskap! :) sen tänkte jag åka till linn.. men så blev det inte eftersom bussar går så dåligt. Så drog till årsta på fest som mina vänner stod för.

Jag var off.. Det var inte roligt så jag ville bara åka hem.
Jag har några nyårslöften faktiskt, hah, igår var ett att jag aldrig mer skulle festa, men det kommer ju inte hända, men jag har faktiskt några riktiga med:)

Men sånt tar jag inte här:)! eller kanske inte delar med mig av dom överhuvudtaget.. Det blev iaf inga bilder från igår då jag inte är en kort person.

puss.

RSS 2.0