ohyess he is

Fredrik är tönt!:D

nu är jag sur

När jag skrivit ett jättefint inlägg med allt jag gjort de senaste dagarna så fuckar sidan upp sig och nu är allt borta dårå. faan va jag hatar det! Så nej jag tänker inte spendera mer tid på att skriva om allt, så ni får leva i ovisshet. Om man nu säger så. kul att jag vet. bai

Jag är så jääävla mycket bättre än dig


bara för att jag ska sova snart

Vad blir ditt namn baklänges? hannah
Har du gjort en snöängel i år? japp
Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus? ingengång alls som tur är.
Platt eller lockigt hår? Båda
Är du kär i någon? Nej 
Vad gör du när det regnar? gör något
Har en dröm gått i uppfyllelse? ehm..någon kanske
Vad har du för startsida på internet? msn grejs
Vem ringde du senast? Mamma
Har du haft vattkoppor? Ja
Har du någon gång testat karate? nepp


Vilken mobilringsignal? Stockholms kyss-Lars winnerbäck

Minimorötter eller pommes frites?
pommes frites 
Första sporten du gick på? Gymnastik
Vad längtar du mest till just nu? sommaren,18 
Hur gammal har du tänkt bli? Planerar inte det
När åt du senast en fiskbulle? oj, det var ett tag sen
Vad drömde du inatt? Att jag jag var inne i Age of empires och vann mot alla andra länder. 
Vilken tv-serie är bäst? One tree hill, gossip girl
Kan du gå ner i spagat? japp
Vad åt du senast? Yoghurt
Höga eller låga strumpor? Beror på lite dårå.. men låga mest


Vad är du mest rädd för i hela världen? ensamhet
Har du varit kär i en kändis? absolut


Läser du på baksidan av mjölkpaketen? ibland kanske
Röd, grön, blå eller gul mjölk? Blå, fast gul är god också.
Vad har du för färg på ditt påslakan? vitt med små blåa blommor på
Vad ska du döpa dina barn till? Det får vi se 
Sommar eller snö? sommar såklart
Bikini eller baddräkt? Bikini
Snyggaste läraren? funkar inte liksom 
Är du mörkrädd? jaa!
Har du någon gång haft på dig ett par kallingar? haha nej 
Riktig gran eller plastgran? riktig granis
Tänt eller släckt när du ska sova? släckt, Det ska vara kolsvart, då sover jag som bäst
Godaste drickan till frukosten? Mjölk
Senast lästa bok? jadu,


Vem kramade du senast? Simone


Älskar du att sjunga? Visst! Jag borde satsa på sångkarriär! NAAT


Vill du bli president? nejnejnej
Har du spelat kille i en teater? yess
Duscha eller bada? Beror på humör
Kan du ditt mobilnr utantill? Yep


Har du tråkigt? ja


Har du gråtit i skolan nån gång? Japp.


Stockholm city, Metro eller .SE? Ingen aning, men metro låter fint!


Hur tar du dig till skolan? bil eller buss


Har du någonsin sminkat dig som punkare? ja, på det där skolfotot i nian när man skulle klä ut sig..
Sjunger du på toa? hahah! jaa ibland!:D


Vilken färg har din jacka? Röd vinterjacka


Använder du långkallingar? Några enstaka gånger använder jag det, ja.


Är du höjdrädd? nope


Vilket land vill du åka till? Australien just nu


Vad var det senaste som fick dig att skratta? Clara när hon blev arg på mig då hon trodde att hon hade rätt men hon hade så fel som man kan ha.


Vad ska du göra NU? Äta klart min yoghurt, sen sova, Godnatten:)


kul, nej inte alls, vad gör jag?

Inte ett dugg kul faktiskt, vad gör jag? jävla cp.

Gårdagen var rolig, orkar inte gå in på vad som hända på kvällen för det var en hel del vill jag lova. Vi åt, VÄÄLDIGT mycket,skrattade,dansade,pratade, och massa mer. Jag måste bara säga, att jag är nog den bästa tjejen som finns på att dissa killar. Vilken grej va? haha. Ibland kan det bli elakt, men då förtjänar dom att höra det helt enkelt. Mamma blev lite chockad av vad jag kunde säga och göra för att få dem att backa, men jag vet vad jag vill och är bestämd, då blir det så. :)

Jag sov en sisådär 2 timmar inatt så ikväll blir det sängen tidigt, han vill att någon ska ligga på honom!

Vattholma-uppsala-knutby-uppsala-vattholma-knutby-thuns-almunge-uppsala-vattholma.

Jag har varit runt överallt känns det som, bara på några dagar, inte ens några dagar, typ 1.. eller 2 menar jag.
Igår var det planerat att vi skulle till thuns, vi som i Sofie,Johan och Mattias. Men så blev det icke då johan blev inringd för att sanda, så jag och sofie gick på gränby istället. Sen åkte vi hem till mig. fan va tråkigt det här är, ni bryr er ju egentligen inte, haha ni vill inte höra allt jag gjorde. Skitsamma, dagen var kul.
Idag var vi äntligen på thuns! Jag sov över hos johan och sofie så det skulle vara närmre dit. Allt jag köpte var ringar, haha jag är bra jag. Fattar inte bara hur dom kan ha ärmar på vissa toppar som knappt går genom handen, helt sjukt!

Nu sitter Hanna på en båt, vikingline till helsingfors, äter god mat och allt. Det ska jag med, fast imorgon! Och inte vikingline utan birka, jag gillar birka tror jag, aldrig åkt, men det blir nog sköjj!

Jag har sån sjukt jävla jobbig huvudvärk så det finns inte, fattar inte själv, jag som nästan aldrig har det, äter värktabletter jämt känns det som. Mitt ben har ju inte blivit bra än heller, det var över ett år sen jag gjorde illa det, det är inte alla som fattat vart det är någonstans så jag tänkte visa er!


Där är det liksom! svårt att berätta vart det är, men början på baklåret/rumpan, någonstans där, där fick jag en muskelbristning förra året, men jag undrar fan om det verkligen är så, muskeln kanske är av! haha nejrå.

Lars winnerbäck är så jävla bra, det är faktiskt helt sjukt. Mamma frågar om jag inte lessnar på honom, men nej det gör jag verkligen inte, ganska konstigt, men det kan ju vara för att han är så bra. Mamma blir som chockad om jag lyssnar på något annat än lars, då är det illa.

Eftersom jag ska åka den där stora båten Birka imorgon måste man väl packa till det? jo jag tror det.
Det gör jag nu!


Måste bara visa mina skitsnygga vänner!

                                 


Hjärta på dom!

Hon fattar inte.

Det är lite lustigt nästan.

Idag har jag och hanna varit nästan duktiga, vi var och tränade på nautilus. eller nej jag skojade bara, innan vi gjorde det så skulle jag skotta snö på gården, men jeevlar va tung den va, helt sjukt! Så ja, jag fick ta en buss senare och svor en hel del vill jag lova. Hydling vet att när jag blir riktigt irriterad säger jag hur fult allt är, denna gång snöskottaren, vad det nu heter, den fick allt höra det jag ville säga den.
När man äntligen sitter på bussen chillar man, men samtidigt som jag bara tar det lugnt och kollar ut genom fönstret ser jag samtidigt någon som stirrar på mig från andra sidan stolsraden.
Vet ni vem hon såg ut som, nej det ghör ni inte, men jag ska berätta! Hon såg ut som den där tjejen som är med i en prinsessas dagbok, den där bästa kompisen.

Sedan var vi duktiga och fettförbrännde massa fett. så säger man verkliogen inte och fredrik kommer inte släppa det, det vet jag, men jag skriver så ändå!
Efter det var vi lite mindre duktiga, eller vi va lite halft duktiga om jag får säga det själv, vi köpte sallad till lunch. Men till det massor av kakor hos gammelmormor eftersom vi skulle fika där sen. bilar blev det med, mumma!

Hanna stannar för middag och jag vet inte rirktitg vad det blir för något.
Nu tjatar hanna om att min tunga är sjuk eftersom jag är så koncentrerad på att skriva att den går fram och tillbaka, ni som känner mig vet hur det ser ut, inte så vackert, men det är jag.

nu ska vi göra något i mitt mysiga hus, kanske spela kort?:D


,


HANNAH IS BACK

Helllooo!

Shit, nu är jag hemma igen, vet ni hur skönt det är? nej det gör ni inte. Men jag berättar, det är så jävla helvetes skönt så det finns inte! jag känner mig som en köttbulle som kommer tillbaka då mormor och morfar nästan tryckt i mig mat.
Veckan har varit... braa..typ.har varit kanske 2% med fåren och gjort annat, men visst, det var kul!
Nu har lovet börjat och det är så jävla underbart! Bara jag inte fått dåligt på något prov så jag måset göra om det när jag kommer tillbaka.
Eftersom mamma skulle ha partaj igår med sina vänner så käkade jag här, men sen blev de liiite för dragna så de blev dryga. Fick höra en hel del dock:) haha!
Jag,simone och hanna drog till natasha som hade lite fekkee, såklart fick jag ont i magen och åkte hem näsan direkt, men de andra stannade och drog iväg på något.
godispåsen jag fick av hanna kom till god nytta kanjag säga! Men på bussen, shiiet alltså, den där läskiga gubben som pratar med sig själv va där igen! uscha! vill att alla ska vara med om honom på bussen någongång så ni fattar vad jag pratar om! helt sjukt läskig.

Bilder från veckan får ni nog inte,haha!

Vet ni vad jag ska göra nu? Nej det vet ni inte. Men jag kan berätta! Jag ska fräscha till mig, sen ska jag in med mami och shopppppppppaaaaaa! jag gillart! kvällen är fortfarande oklar, men jag vet en sak jag vill iallafall.

Hanna är tillbaks


Heeej, Hanna är här igen!
 
Nu är Hannah borta på praktik så då får jag hoppa in och underhålla er.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva för ingen av er bryr er nog egentligen om vad jag gör på dagarna. Men om ni gör det kan ni ju läsa min blogg.

http://vartgemensammaliv.blogg.se

Jag älskar historier när människor kommer i håg första gången de träffade varandra. Försa ordet de sa eller sådant. Men en del människor har man känt så länge att man inte minns de har bara smält in i en och blivit en del av ens liv. Sån är Hannah. Jag kommer inte ihåg första gången jag träffa henne. Jag vet bara att vi gick i samma förskoleklass och sen tillsammans i ettan. Sen gick vi tillsammans i trean, fyran, femman och sexan. I fyran började jag, Mickan, Simone och Hannah bli vi fyra. Sen i sjuan började de i Ärentuna och jag började på gränby. Men vi har fortsatt vara kompisar ändå. Även fast jag inte bor i Vattholma längre och vi därför inte träffas så heller.

Mitt första minne jag har med Hannah är att vi alltid gick armkrok. Vi brukade säga att vi satt ihop. Om vi var tvungna att dela på oss var vi tvungen att ta fram en "såg" och dela på oss. När vi sen skulle sätta ihop oss igen "sydde" vi fast oss. Det är ett minne jag minns. Vi hade också ett par lika byxor men mina hade en blå kant längst ner och en rosa ovanför och hennes tvärtom.

I fyran var det svårt för Mickan och Simone att få oss att fatta vilken Hannah/Hanna de pratade med. Så vi bestämde oss att Hannah var Hannerpower 1 och jag var Hannerpower 2. Vi var lite småtöntiga ja! Haha.
Men det här slutade illa en dag. Vi var på väg hem från skolan och så skrek jag plötsligt Hannerpower 2 stannar nu men ingen annan reagerade, men jag stannade och krasch så körde Mickan in i mig.

Nu tycker ni skit vilka tråkiga minnen säkert. Men man var nog tvungen att vara där för att förstå!

Eftersom jag pratat om gamla minnen borde jag lägga upp en gammal bild. Men nej fick så många blåmärken sist jag gjorde det så.

Pussar Hanna

 


pickelipack

Nu packar jag förfullt, väldigt förfullt. jag ska ha med mig en hel del, då jag har praktik i en vecka nu, på en fårgård utanför alunda, vilken tur jag har som har morföräldrar som har ett hus där säger jag då! hade inte velat sova hos får gubben...
Nu ska det ner lite allt möjligt i väskan, träningskläder,smink(inte för att jag kommer använda något..) men det känns ändå bra att ha det liksom.) Fula kläder till dagarna och ja, skorna såklart.

Denna dag är inte en bra dag, jag kom inte till skolan förrän 2 då vi skulle ha uppvisning av dansen direkt, KUL. nej inte ett dugg kul va det.
Jag ska fortsätta denna dag med att äta pannkakor som mamma gjort till middag, mumma!


Kärlekens dag



Idag är det kärlekens dag, jag tycker den är överskattad. riktigt jävla överskattad, dock är jag väldigt avundsjuk på alla paren som gör massa underbart mysiga saker just nu, medan jag sitter här själv, ensam, helt ensam. Hur kul är det på en skala? fast nej juste, den va överskattad, så vare ja.
Jag har även fått höra från hanni att man typ inte fattar något vad jag skriver ibland, så ska det ju itne vara, tänk, nu kanske inte ens har fattat det första jag skrivit här.. haha! då är det ett mysterium

Igår firades emma, tösen fyller ju 18 imorgon!! Grattis på henne! Innan vi åkte dit, tränade jag, som jag även gjorde på fredagskvällen, vilket liv jag har tänker ni, men jag älskar att träna gymnastik så tyck vad ni vill. :) efter träningen på lördagen åkte jag direkt till sofie där en äcklig tjej duschade och blev fräsch, sen fixade vi oss i... ja hur länge var det ..? haha
Sen skulle vi käka knäppkorv! men naj, vi hann inte, så det fick bli en pizza.... hawaii som vanligt? NEJ, för första gången i mitt liv har jag provat en annan pizza, nämligen mexicana, den va godii.
Det skulle ju bli förkrök hos sofie, 15 pers, men naj, knutbybarnen kom inte, inte heller elevhemsbarnen, så det blev bara jag,jocke,johan och sofie. Det va ju en trevlig förfest. haha!
Vi åkte iväg med hugo,linn,och martina i bilen, iväg mot bålsta.
Väl där grattade vi födelsedagsbarnet! Mycket prat,skratt bjöds det på kvällen! Vid tolv åkte vi iväg till stan med en pratig martina i baksätet och linn och hugo då. Sen bar vi hem mot joacim, där vi kokade korv klockan 2 på natten, det var gott!
Idag kom jag hem någongång, fick höra lite roliga historier på vad som hände på festen efter att vi åkt i bilen mot uppsala.

Väl hemma, åt jag snabbt sen bar vi av för att åka pulka i björklingebacken! haha skitkul, vi lyckas till och med förstöra två pulkor, bra där! javisst
Sen kollade vi på pretty woman,framför en brasan, eller dom andra kollade, jag... sov.. hehe
Nu är jag trött och vet helt ärligt inte när jag ska vara i skolan imorgon. problem har jag nu.

Skolan kan ta sig,vrida om ett varv och se vad som kommer ut!

HATARHATARHATAR att vi har så mycket plugg, seriöst jag får sammanbrott. kan ni tänka er att ha sjukt mycket plugg i skolan redan innan jul, under jullov, och sen vi började skolan i januari nu. nej det kan ni inte, jag vill lova er att ni inte vill vara med om det, det är fruktansvärt, flera dagar av en frustrerad och gråtandes hannah, vilket inte är nice.

Förutom allt det mår jag bra, jag kommer sakna min papi och syster som åker till australien och nya zeeland imorgon, dom är så jävla bra! kommer verkligen sakna dom. såklart kommer dom vara pepparkakor när dom kommer tillbaka, vilket gör det väldigt jobbigt för mig, haha!

nu ska jag sova, eller kanske plugga mer? nej inge mer nu, jag pallar inte trycket. Fan ta er!

Solen i ögonen

Shit, jag är så jävla bra, helt sjukt. helt sjukt faktiskt. Ja, ni kanske fattar att det gick bra på träningen denna afton, det gick så jävla bra, shit jag är bra. Styrkan va vääldigt omtyckt av miss hannah vickers, det va så skönt! Det bara skakar i alla muskler nu, känns lite äckligt, men bra ändå, förutom att jag ser ut som en man i mina armar, men vem gillar inte att se ut som en man egentligen?

Nu måste jag slänga i mig i duschen, sen sova typ.


A la natural

Nu ska jag snart springa ner och borsta tänderna och kissa såklart, sen ska jag springa till bussen som vanligt.
Det är ju dans idag, wiiie, och idag ska vi vara i spegelsal.. det är väl bra ? tror de

Sen ska jag plugga igen, som vanligt, som alltid.

Nu måste jag draaaaaaaaa


806 arlanda? ehm.. dit ska vi inte?

Okej, dagen har varit bra än så länge, vi får se hur den slutar, men än så länge är det planerat lite krök hos nils. vet inte om jag ska med än bara, mami kanske inte blir så glad över att jag aldrig är hemma längre, haha vi får se helt enkelt.
Gårkvällen va trevlig, Hade myskväll med sofie,johan och jocke. Vi käkade pizza, åt godis, mös och kollade massor av äcklig film. Hostel 2 bland annat, uscha för den filmen, grymt äcklig, fast jag måste erkänna att jag inte kollade på delarna som va läskiga..(a)
Jag sov kvar hos johan och sov faktiskt väldigt bra, eftersom jag drömde om att chad micheal murray va min man och vi fick ett skitsnyggt barn tillsammans, hahah. jag gillar sådana drömmar.

När jag och sofie skulle hem till moi i söta lilla vattholma gick det såklart inte så bra med bussarna från knutby, hehe vi ärbra. vi vinkade bort den enda bussen på en timme som vi skulle ta, eftersom man skulle byta i almunge, men det fattade inte vi dårå, yes!

Men ikväll nurå, vi får se vad som händer.. ska prata med mammish snart.. hehe får se hur det går;)


kladdkaka<3Hannah? No

Nej, det är sant, jag kan inte baka kladdkaka. ledsen att säga det, men nej  det kan jag inte. jag känner mig som en bebis som äter bajs.

Brunstgnägg

Jag måste säga att jag först blev rörd av hannas fina gästinlägg.. sen kom bilderna. jag får ursäkta, men jag gick igenom en äckligt,tragiskt ful period i mitt liv.

Dagen har varit helt okej, dubbellektion av svenska B först.. där man först skulle presentera något som jag och linn INTE gjort... vi har fått typ flera månader på oss att göra det, men vi fattar inte. Såklart var inte linn där idag, som hon väldigt sällan är, så jag fick ta snacket med både caroline(som inte var så glad) och jonas,.. vår väldigt älskade svenskalärare. det gick ju .... bra... eller något..

Linn får verkligen inte lämna mig på svenskalektioner igen, jag vet inte vart jag ska ta vägen, ingen annan förstår än hon, det är hon och jag som kan diskutera hur vi ska göra något, men vi fattar aldrig ändå. hihi jag gillar oss:D

Sedan skulle vi sitta i 2h och lyssna på när jonas hade föredrag, jag <3 föredrag.....inte dårå. vi passar verkligen inte ihop, så vad tror ni jag och sofie gör, jo vi fular oss hela lektionen! hahah hon är helt underbar den bruden <33
Nudå. jag är typ(?) färdig med djurhotellet, och nästan färdig med foder, jag tog faktiskt inte med mig något plugg hem idag.. eller jo.. jag skojade bara, jag har jämt plugg. skolan kan ta sig, och vissa andra med

nu ska jag gå ner och ta bort sminket så jag blir, A la natural
Jag gillar det.

Hannaa Gästbloggar


Hallå, hallå! Jag är Hanna och jag ska nu gästblogga bara för att Hannah tvinga mig. Den tjejen får alltid sin vilja igenom. Jag kämpar och kämpar men sen gör jag ändå alltid som hon vill kanske för att jag inte kan säga nej. Och för att jag älskar den tjejen. Jag är verkligen usel på att blogga så beredd er inte på något bra. Jag vill bara att ni som läser och framförallt Hannah ska fatta hur jävla underbar hon är. Hon är verkligen världens bästa tjej. Hon är sjukt rolig och man kan skratta och säga vad som helst till henne. Hon är knäpp men det är jag med så jag älskar henne något otroligt just därför. Hon får en alltid att bli glad jag vet inte hur bara hon finns där.
Jag skulle kunna skriva hur långt som helst om hur underbar Hannah är. Men då skulle inte ni fatta ett skit för då skulle jag bara röra ihop alla orden när jag börjar grina.

Så istället kommer det ett bildregn om jag fattar hur man lägger upp bilder. Hon kommer hata mig efter det här. Men Hannah jag älskar dig så snälla skona mig!

Hon är bra snygg min Hannah.


        
 

det handlar om att våga hanna!
 


Hannah du måste vara en ängel!

hah nu har jag lösenord så ni kanske får höra mer av mig om ni har tur;)

Puss o kram


Ego dag

Idag har jag ego dag, en dag för mig själv, än så länge har jag sovit,ätit låång frukost, bakat en skitfin sockerkaka, bytt mobil, snart ska jag käka lunch. Sen möjligtvis ska jag plugga, Jag ska det tror jag. har något rollspel imorgon, vet inte ens vad det handlar om, bra hannah, jag vet! Pallar verkligen inte med skolan längre, jag har ingen ork överhuvudtaget, fattar inte vad som hänt, jag är för skoltrött för att ens bry mig.

Nu ska jag typ, bada, sen måla naglarna,fixa ögonbrynen och sen plugga kanske. Ikväll kanske hanni kommer med actimel,danonino, nybakat bröd och kanske drickyoghurt, sen ska vi bara vara, älskar den flickan, så jävla underbar vän man kan ha!<3

Jag älskar mig



så skare va

Man lever bara en gång,
så varför slösa bort tid på folk man verkligen inte vill vara med,
jag gör vad jag vill,
ingen kan säga något om det.
Jag skiter i vad alla tycker och tänker,
jag är mig själv.

.

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag

RSS 2.0