-

Det finns alltid lite ärlighet bakom "jag skojar bara"
Lite kunskap bakom "jag vet inte"
Lite känslor bakom ''jag bryr mig inte''
& Lite smärta bakom "det är lugnt"


Om jag ville så skulle jag förstå,

Halloj! Första dagen tillbaka från lovet, det var idag. Kul att träffa de bästa igen efter att vi varit ifrån varandra i... 4 dagar;) Och så fick jag träffa stina med! kuul :) 

Det är fullt ös medvetslös med planerna till valborg, jag är taggad! Fast vem är inte?!
Vet på tal om ingenting inte vad jag ska ha för studentklänning och jag får lite småpanik, jättepanik för att vara helt ärlig. Ska åka till Kistaah med syrran typ.. någongång(?) går ju inte i skolan något nu så har ju massa tid, förutom matten då.. men fan jag SKA KLARA SKITEN!

Snart bara en månad till studenten, jag har ångest, jag kommer bli arbetslös och sen dö. Vilken framtid! Nejdå riktigt så illa är det kanske inte, men fan jag vill ha jobb!!

Har iaf börjat planera till beach 2011 nu, springer varje dag, och så har vi börjat springa på mina träningar med, så.. nu ska fettet brännas! :)



nu ska jag gå och se vad jag ska göra, måste tänka! hihi :)

Pusssss

Jag lever(!!!!!!!!!!)

Hallådär!

Ja, jag lever faktiskt, även fast ni kanske inte tror att jag gör det. Har varken haft tid eller lust att blogga senaste tiden, har haft så mycket att tänka på ändå så.

Orkar inte gå igenom allt ni missat tyvärr.. men var iaf på tildas födelsedagsmiddag/fest igår, ruskigt trevligt!;) Och innan det var det kryssning som gällde, det var kul, kan dock radera en liten del av slutet av kvällen, och kanske tagit det lite lugnare också, men vafan, man lever en gång?! Alltid roligt med tjejerna iaf, puss på er <3

Blev lite besviken imorse när jag kom ner efter att ha vaknat och säger "kom nu så letar vi påskägg!!" till mina systrar, mamma,pappa och emelie tittade på mig och började gapskratta. De tyckte jag var lite för stor för att leta påskägg.. inte då! Är det påsk så ska det vara påsk;)

Hade tänkt ut och springa nu men fick så jädrans ont i magen så hoppar ut i solen nu igen;)

Ikväll blir det mys på bryggan och sen kanske fest.. men det är om magen blivit bra!

Puss och hej


Come ON

Just nu har jag nästan precis kommit hem från skolan, vi red ut idag, jättemysigt! Meen.. Calypso var jättedryg och ville inte alls sammarbeta idag, så det var lite drygt! Men det var mysigt iaf, är jätteglad på vädret måste jag säga! Hanna sa något om att det skulle bli fint väder i maj-juni? Hoppas det håller hela sommaren säger jag!

Nu är jag typ as taggad på träning, love. Sen imorgon blir det uppstigning 06.01 igen eftersom jag börjar tidigt imorgon tror jag. då blir det ridning igen, och sen ska jag ner på stan och leta lite smågrejer ;)

Måste byta om nu sen kila iväg till busseen..

Pussar!

Ohyeeah baby!

Hallå i stugan!

Jag mår bra igen, mycket bra (förutom halsmandlarna.. men dom skiter man i.) Blev ännu sjukare på dagen i fredags och på kvällen hade jag 40 graders feber trots alvedon.. helt sjukt sjuk var jag hihi:) På lördagen hade jag nästan ingen feber så då vare lugnars igen! Clara hade barnkalas eftersom hon fyllde 6år då! Tänkte att jag skulle hjälpa till lite under kalaset.. men .. gick fan inte haha, så himla jobbiga ungar!

På kvällen åkte jag ut till tierp med hanna,corre där emma,tilda,wadis och senare också harry befann sig. Vi hade spelkväll, riktigt roligt! Underskattat faktiskt ;)
Jag,hanna och corre tog lite fel på tiden påvägen hem och trodde det skulle gå mycket fortare att gå till station än vad det gjorde, vilket resulterade i att vi alla tre sprang i princip hela vägen,= trötta, lökiga tjejer?-Ja.

Idag hade min gymnastik förening uppvisning, hehe sorry folks! Jag är inte den som berättar om sånt ;) Nu vet jag att mina vänner kommer bli besvikna på mig.. men det går bara inte!
Det gick superbra! Fan va grymma vi är!

Då vill ni säkert se lite bilder från uppvisningen.. meeen.. nu är det så att jag är totalt värdelös med att komma ihåg sånt, och så hade jag inte tid med det då vi tränade i princip hela dagen, så sorry för de med!

Nu är jag trött och laddar för BB om en halvtimme!

En annan sak.. jag är partysugen.. riktigt jävla partysugen.

siickkk

Hej, jag är sur, för att jag är sjuk, igen.. FAN, jag som skulle ut i gävle idag.. ja det blir ju inget med det nu om det inte händer ett mirakel.. Hade lite småont i halsen igår, sen sov jag jättedåligt, drömde att jag var supersjuk med världens feber, så vaknar jag, och så har jag 39 grader.. känns skönt. Jag gick upp vanlig tid ändå, funderade på om jag skulle vara hemma eller åka till skolan eftersom det är skolmästerskapen idag. Fick inte sen för mamma ändå så var det bra med det. Jag tog iaf en alvedon direkt så nu mår jag faktiskt skitbra, och jag har tråkigt här i soffan.. blä.

Ska nog gå och fräscha till mig lite nu, är rätt ofräsch ;) haha

Puss och hej

What's up dog, Mickan in tha house!

Det är så va att jag ska gästblogga lite här, får se om det går, har aldrig gjort det förr :S Shiiiiiit!

Är iaf mest chockad nu av en blogg, ni kan få länken här
:http://www.youtube.com/watch?v=13hoqmOUwE4
Säger inge mer om den.

Iaf nu är det Big Brother på tv, Hannah ligger i sängen och kollar.
När det börja så sa hannah "nu är det bb stäng av musiken!"
hahah!
Men Gurkan gillar vi!

Kan även säga att Hannah är en fin stjärna i himlen! hihi
Puss på henne tycker jag och det är nog många som tycker det!

<3


RSS 2.0