2011-02-28

Hejhopp!

Sitter just för tillfället och kollar på soul men, kul film! Vaknade sisådär halv 9, skönt att få sovmorgon måste jag säga, och igår skickade jag in mitt projektarbete! äntligen!! skönt som fan.

Kollade på big brother imorse.. herregud alltså, vilket skämt! Dom beter sig som 15 åringar,omogna som fan.. nej alltså det finns inte ord som kan förklara.. vad är det för skit.

Ikväll är det träning igen!:D

kyss och smek

Pang Pang bom bom!

Precis hemkommen från ett besök hos gammelmormor, söt hon är då! Världens bästa gammelmormor, helt klart!

Har nästan skrivit klart hela mitt projektarbete med, sköönt! Skickar det ikväll, men måste hoppa träningen.. igen, fan skolan tar över! Hata skolan, dock blir det jätteskötn nu när vi ska rida i sex veckor ;);) Kommer bli skojjj!

Påminner er igen om studentkryssningen som är nu på lördag! TAGGA!

Åkte på festen igår iaf, kul var det! sen fick jag träffa underbara natasha på kvällen också, kul!

Allt för mig nu



what to do, what to do

Nu har jag beslutsångest... igen..

Har två alternativ ikväll.

1.Åka på fest hos höök med tjejerna.

2.Stanna hemma med familjen,vara osminkad och ha mjukiskläder på mig. Kolla på melodifestivalen också kanske.


Ååhh jag kan inte bestämma mig:( Otur att jag är våg alltså..

Hallådär köp blåbär

Änuu en lördag, fast jag har trott att det varit lördag varje dag på lovet, haha. Idag har jag pluggat, men jag ska plugga mer.. nu typ. Göra klart det där förbannade projektarbetet så jag kan lämna skiten.

Min syster emelie tvingade(?) nej men hon frågade om jag ville med ut med henne och hennes jobbarkompisar, inte bangar man då heller! Jättetrevligt var det! Först åkte vi in för att ta några glas med mami och pipes of scotland, bra ställe det där! och det var after work, man fick gratis mat! hahah jag verkade vara efter, men jag hade fan ingen aning om att man får gratis mat, det där blir det fler gånger!;) Sen åkte mamma och pappa hem och så först skulle vi till katalin, men det var fullproppat, så blev terassen istället. Jätte rolig kväll!

Ikväll är det fest.. vet dock inte om jag ska gå.. är ju studentkryssningen nästa vecka och ja.. taggar kanske till den istället;);)

Juste, var ju på eckerö med tjejerna med, här har ni lite bilder från allt möjligt! Bland annat det.



Trevliga dagar! Puss på er!

Ta inget för givet.

Halllå

Jag har tråkigt, jag vill träna, jag vill träffa kompisar, jag vill åka utomlands, jag vill ha massor. jag vill inte plugga, jag vill inte städa mitt rum.

Degativ tjej just nu, hatar att vara uttråkad, men emelie ska komma upp till mig efter att hon kollat klart på någon film .. se vad vi hittar på, om det finns något att hitta på.. bajs,jag vill åka utomlands, få lite nya krafter,få en snygg solbränna och känna mig riktigt fräsch. Men nej jag är här i pisskallt väder och så är man lika vit som snön.. snyggt.

Aja jag hittar väl på något att göra.

Tycker väldigt synd om mickan igår, och kanske mer idag? så det kan gå, man lär sig av sina misstag så att säga;) En sak blev väldigt säker igår iallafall.. man kan inte lita på alla..

Kyss

GRATTIS PÅ ERAN 19ÅRS DAG!!

Tänkte bara berätta att två av mina underbara vänner fyller 19 idag! Ganska värdelös ålder, men dom fyller iaf år tidigare än mig:) Grattis på er sötnosar! <3

Linn



Tova



Lika söta som alltid, och tova med sin älskling;) Grattis tjejer!


You are something special

hallå. Precis hemkommen från Simone där alla mina vänner förkrökade, det är både tråkigt och roligt att vara med på förkrök sådär om man själv är nykter. Man ser allt knasigt dom gör och märker när de har fått i sig lite för mycket, men det suger ändå att man själv inte är med dem liksom,fast.. jag är nog inget fan av att vara nykter på sånt där, stannar nog hellre hemma;) men jättekul att träffa dem igfen.. var ju trots allt senast i måndags vi träffades sist hehe.

Photoshooten gick rätt bra idag (tror jag) beror på hur ful jag blev liksom hehe. Vi hade väldigt kul iafl, kastade snö och allt möjligt, fick många som kollade med, lite små pinsamt;);)
Det visar sig om det blir en bra header!

träningen gick hyfsat!Hade dock ingen tränare= ingen självdiciplin från min sida.. dåligt, sen fick jag nackspärr med.. typiskt.

På lördag blir det nog festligheter igen.. med brudarna!

PUss och godnatt på er

Photoshoot med becca!

Hejhallå!

Ska precis göra mig iordning för en photoshoot med becca, nu blir det ny design och nya bilder ;) Äntligen, vi har försökt hitta tid sen innan jul, men nu så!:)

Undrar vad hon har för planer med headern... hmmm;)


Pussss

Crazy Down Under

Helt kaos är det där nere, har regelbunden kontakt med familj och vänner där nere, och syrran har rätt bra koll med en annan också. Fan va hemskt det låter, folk som är döda överallt på gator,hotell och allt möjligt helt förstört. Känns riktigt bra att ha syrran hemma nu när allt det där händer, just i hennes stad med.. Everything happens for a reason, right?
Tycker synd om alla där nere nu, bushfires,översvämningar,jordbävningar, och på andra sidan mammutstorm. gaalet, vad fan händer?!

Aja, nog om det;)

Gårkvällen var .. helt ok... hehe fast nä;) kul med tjejerna iafl! glömde såklart knäppa kort på min outfit, aja hihi:)

Har precis lagat mat, jävlar alltså, jag kan laga mat! Supersmaskigt blev det, och det tyckte resten med;);) Kock nästa? fast nä, ytterst få får smaka min mat:))) skoja! roligt det var.



Här var min syster emelie för inte alls längesen.. 2-3 veckor sen typ. Jäklar vilken tur att hon kom hem!

Fixfix!

Fixfix på en måndag? ohja! välgörenhetsfest på flurran, vad gör man inte?;) Måste ju ställa upp!

Precis hemkommen från eckerölinjen som jag och tjejerna åkte idag, myspys på båten må jag säga! Lite trött är man ändå, jobbigt att gå i tax free'n måste jag erkänna.. fullt med folk och.. fult med priser i huvudet:) Kommer bilder sen! 

Sen ska jag hem till mickan där det blir förkrök, inte som planerat men vi löser allt i sista stund! Dock har jag inte bestämt mig vad jag ska ha på mig.. men innan jag drar sen så visar jag kvällens outfit!:)

Puss och smisk

förfrusna tår.. igen

blir så less på min blodcirkulation i tår och händer.. mest i tår dock, förfryser mina små tår varje gång jag går ut :( det gör ooont.

Mamma gjorde en liten luring på mig idag, sa att vi skulle till gränby så jag ville med, men sen ville hon så jättegärna kolla på isskulpturerna mitt i stan.. snäll som jag är så sa jag okejdå, det blev jääättekallt då såklart, och mina tår frös:( Sen sladdade jag nästan av vägen med, för att det var spår i vägen så det drog nästan av mig, så det är inte jag som kör som en galning!;)

När vi kom hem så det första jag ser är detta..

Om ni inte ser vad det är så är det en liten mus som min katt fångat.. nu kommer mamma och pappa kunna sova på nätterna iafl;)


Ska plugga lite nu innan hanna kommer och spenderar natten med mig, vi ska kolla på disney filmer har jag bestämt :D hihi!

Imorgon blir det eckerö och sen kanske utgång!

Lite bilder från isskulpturerna idag!


Jättefina var dom, men det var förbannat kallt!

Pussss

Burlesque

Ojojoj säger jag bara, bra film. Jag och johanna gick och såg den på bio igår, men jag tror det mesta som gjorde den bra var att cam gigandet var med, goooshhh! Snygg!!! helt i min smak;)

 efter filmen gick vi in på terassen för att ta ett glas...läsk ;) Hehe, när vi sitter där och pratar så går tjejen från bordet bakom och säger till en gubbe(?) som sitter vid bordet brevis oss att något var äckligt, så jag kollar, då spottar han! så han satt och spotta på hela golvet och bordet, det var alldeles blött på golvet, så jävla grose!

Så innan vi gick till bussen så snackade jag med vakten så han blev utslängd :) me like!

Var -30 grader igår med, tufft!

Här har ni bild på snyggningen, som har snyggaste kroppen, perfekt slimmad, MUMS!




Hur bra är jag!!

Jag är så jävla bra, fyfan vad jag är bäst i hela världen, vem fick 1 fel på matteprovet idag;);) Jävlar alltså, gryymmmt!

Åkte till skolan för att skriva provet, åkte sen till gränby för att sen få skjuts hem, sköönt! Känner för att göra något ikväll.. det är ju faktiskt så att sportlovet börjar nu;)
Nu ska jag ringa några samtal!




hah här får ni se lite av min fina natt t-shirt med, söt va;) hihi


Pussssssar


Hannahkväll

Gjorde klart hela engelskan och har pluggat matte sen 1 idag, nu fick jag inte plugga mer för mamma.:) Jag har tagit hand om mig själv nu, skönt att inte tänka på skolan! Så nu sitter jag här, nyduschad och nymålade naglar, och så har jag fått mina benhinnor masserade av pappa med, inte lika skönt dock.

Nu tänkte jag kolla film, imorgon blir det att åka till skolan och göra ett prov efter lunch sen på kvällen vet jag inte riktigt vad som händer... ? Jag ska gå på stan med älskade storasyster någongång däremellan med;)


Godnatt snyggingar!

Trött, ont i huvudet, sugen på godis, less på skolan och bra inställning

Typ så mår jag nu, plus att jag hatar matte, man blir helt fucked up i huvudet. När man är på sånt här humör är det inte roligt att inte ha hörlurarna med sig så man får sitta och lyssna på en tönt som snackar på telefon jämt när hon åker buss.. hon tror att hon är något.. och åh.. tönt.

Imorgon ska jag ha matteprov, och lämna in det sista i engelska B. Sen ska jag skriva på projektarbetet ikväll med eftersom det ska in nästa vecka.. och juste hundpresentationen med.. när jag ska jag hinna? Det är en bra fråga som jag kan besvara.. jag ska sitta hela lovet och plugga typ, som alla lov? helt ovärt att ha dom när man ändå bara måste plugga på dem. Åh vad negativ jag är idag,.


Hejjs!

Winnerbäck <3

helt underbar! heeelt jävla underbar! lyssnar på honom på högsta volym nu samtidigt som jag pluggar, duktiga jag:)

Fick skjuts hem av jossan idag, najs som fan fakitskt, kom hem.. klockan 3 när jag egentligen skulle komma hem 5.. nu lät det där som att jag bor typ nere i göteborg, riktigt så långt är det inte hem till mig! hehe men fick gå tidigare från lektionen;)

Hade religion imorse, totalt onödigt att åka in till skolan så tidigt fan.. läraren åkte hem direkt typ pga. sjukt barn.
Sen hade vi ledarskap.. ovärd lektion.. otroligt.

Ska försöka bli klar med engelska bok recensionerna nu.. suck

PUSS PÅ ALLA FINA, TYP ;)

Alla hjärtans dag du vet

Dagen när man känner sig som mest ensam, den dagen var det idag. Matilda berättade att det stått i alla tidningar om man var singel kunde man umgås med vänner istället, men vi kom överrens om att det skulle inte sitta helt fel med en pojke att mysa med också. Aja, träningen gick helt okej, gaaalen styrka..

Hade min nästan första intervju idag, det gick helt okej faktiskt, var inte ett dugg nervös typ, eller ah först kunde jag knappt ta mig till stället för att jag satte mig på fel buss(som jag verkligen inte fattar att jag gjorde då jag såg nummret framför mig när bussen stannade.. så fick gå tillbaka i -25 i 20 min.. men aja det gick fint när jag väl satt på bussen.) Sen när jag väl var framme var jag nära på att snubbla på en gammal tant, pinsamt.. det ska vara tvärt om liksom hehe men smidig som jag är hittade jag snabbt balansen igen.

Efter mötet fick skjuts hela vägen hem sen också :D snällt ju! Ja det var min dag.. höhö

Imorgon ska jag upp 6.. naajjjjs...

Natti

Im not your baby, no more

Börjar bli riktigt taggad på studenten nu, inte långt kvar! Och ännu mindre kvar tills nästan alla kurser slutar, helt underbart.

Alla studentskivor och studentkryssningen närmar sig, fick lite extra energi nu! Nu jävlar ska jag få bra betyg och satsa nu i slutet, fick tillbaka några arbeten i fredags som jag blev vääldigt nöjd med resultatet, kanske värt att satsa sista nu så kanske man får ett ruskigt bra betyg;)

Snart färdig med projektarbets sammanställning, jävla skituppgift egentligen,men snart klar så!
Efter det har jag bara hela matte b kursen kvar,ett omprov i samhällskunskap,labbrapport i naturkunskap,skriva och ha en redovisning om hundens betydelse för människan, engelska 5 st book reports, projektarbetet då. Sen tror jag faktiskt att jag är klar.. men det kommer väl nå mer sen också.. jag kämpar!

Snart ska vi in till stan för att köpa färg till charlees rum, eftersom hon byter rum, sen ska jag och mamma och pappa byta rum, perfekt!

Oj, måste tydligen sticka nu, hehe!

 puss på rumpan snygging!

Once & For All

Tjololo,

Jag har haft fullt upp med plugget senaste tiden, därav inga inlägg här ;) Men snart blir det lugnt i skolan, intensivkursen börjar v.10 så efter det kommer det vara chilll !

Haft en väldigt mysig helg än så länge, igår var jag på myskväll hemma hos simone med mickan, och idag har vi hälsat på gammelmormor och sen kom elisa hit ikväll, väldigt trevligt!

Jag har dock pluggat både idag och igår.. men jag är klar med redovisningen av mitt projektarbete nu, skönt! Ska bara sammanställe skiten nu;)

snart en sak att stryka från listan att göra dåe!

Imorgon blir det plugg och sedan... plugg och träning. :)

Puss och godnatt

Stress...

Hallå!
Just nu sitter jag här och försöker förstå mig på power point.. jag ska nämligen göra en powerpoint presentation om mitt projektarbete.. det är jättekul!

Alla kurser slutar nu och det betyder att intensivkursen där jag valt ridning körning är den enda som är kvar, vilket betyder att allt plugg ska in nu. på två veckor.. gaash jag dör.

Måste fortsätta på min powerpoint presentation nu.. tänkte bara höra av mig och säga att jag lever:)

Pusshej

i guess im a dreamer..

hejhallå alla läsare!

sitter och pluggar just för tillfället.. trååk. Den här helgen har varit galet lugnt, och jag har nördat mig! hah.

I fredags kom mickan hit, vi mös och kollade på öhm.. last song! Sen lejonkungen. och vad gjorde jag? somnade.. såklart! stackars mina vänner alltså:)

Igår åkte jag,mamma och pappa in till stan och kika lite, jag tror jag bestämt mig för att köpa lite gerjer ;) hah

Idag har varit hellugn, vi skulle egentligen åka till gammelmormor, men blev inte så. Vi åkte in till stan och så och sen har jag pluggat, och jag gör det nu med egentligen.. blää .. tvungen att hoppa träningen pga det :(

Så måste tillbaka nu!

Tjingeling!

Sannolighetslära Ma B

Sitter här i skolan .. helt själv.. igen.. jag är mobbad.. :) nejdå riktigt så illa är det faktiskt inte.. ;) Sitter och försöker fatta mig på sannolighetslära vilket inte går så jättetoppen. Förstår inte hur alla kan säga att det är så lätt, jag kan inte fatta själva grejen med det. Jag hatar matte., varför finns det för? sur:( aja jag kämpar på iafl!

ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, är ensam hemma, antingen kommer mickan förbi och vi myser, eller så ska vi gå på dejt i stan tycker jag:D typ meet the fockers eller vad den heter, verkar jätterolig;)
Sen vill jag se trassel med hihi.

Men det visar sig vad jag gör utav kvällen, har fått erbjudande om att gå ut i gävle med.. dock inte så sugen-.

snart kommer väl stina igen, så är jag inte själv;) sen kommer hanna med hehe;)

Nu måste jag fortsätta med matten säger johanna:)

Pussar till eeer!

echoes silence patience & grace

Har börjat tänka på hur jag ska presentera mitt projektarbete nu, eftersom jag ska redovisa förhoppningsvis v.9.. sen är jag klar med den skiten, ska försöka göra klart allt nu så kan jag bara chilla i skolan när jag har ridkursen i num. :)

Skoldagen var ju värdelös, så fruktansvärt skoltrött nu, ingen kan fatta hur pass skoltrött jag är. Fick lite energi i tisdagskväll och onsdags eftersom jag fick reda på en bra nyhet då! men nu är jag trött igen.. damp, jag vill göra vad jag vill!

Imorgon får jag skjuts av jossan som nyligen skaffat körkort! Duktig hon är :) Blir liite skönare att åka typ kvart i 8 istället för tio i 7 ;)

Nu ska jag fortsätta med helvetet..

Springer från kossor som försöker äta upp mig

Inatt drömde jag att jag blev jagad av kossor,skulle ha fest med fredrik,och köpte smink. Kossorna var som människor/kossa, jätteäckliga. sen vaknar jag halv 5 för att det ramlar snö från taket, läskigt! Jag trodde det var en jordbävning först ;) hah.

Igår på trääningen kom emma och lilla söta hilma! ååh hon var den mysigaste bebisen jag sett på länge, så puttinuttig och mjuk,liten och fiin:) Hon är våran lilla gympabebis!
Träningen gick bra trots allt, fan vad bra jag är, nu är jag på banan igen!

Sen måste jag bara säga att jag har världens finaste vänner, ni är bäst!

Gympabebisen hilma:)



Så hiimmla sööt!

Nu måste jag göra mig iordning för skolan.. kult

PUSSEN

RSS 2.0