Skadad och inte så glad

Tjaa! Nu är jag precis hemkommen från staden, jag införskaffade en jättesöt bh och ett fint nagellack, och lite.. okej,. massa grejer som är bra för magen, mediciner, och allt möjligt! Blir så less på min mage som jag bara har ont i varje dag, ingen förstår vilken jävla smärta det är, den är obeskrivlig:(

Nästa läkarbesök får jag väl beskedet att dom måste göra gastrofobi, inge vidare! Men kanske värt att hitta felet och slippa ha ont, jag tycker det!

Träningen igår har jag inga kommentarer på, skadade mig och hade en attack från magen, så smärtan från magen tog över, sen när jag klarar mig igenom det så vad händer då..?? jo jag ramlar såklart! Med världens fart mot trampetten då min tå viker sig under foten och jag snubblar till såklart, och rätt in i trampetten med smalbenen, gjorde så sjukt ont att ni inte kan förstå. Helvete vad ont det gjorde. Nu haltar jag.

Nej nu ska jag tydligen köra till träningen;) körkort nästa?? kanske snart!

Träning

Nu åker jag på träning, puss


Sjuk i magen

Hallådär! Såklart fick jag värsta attacken mot magen, igen. Så blev ingen skola för mig idag. Hoppas jag blir bätttre såjag kan åka på min träning ikväll! Men det ska jag i vilket fall, men ändå. Fattar inte hur svårt det kan vara att ställa en diagnos på magen :( blir så less på att jämt ha ont, ständigt. fan.

Matte B är något jag verkligen inte är bra på, eller matte överhuvudtaget. Fyfan, jag fattar inte! Är det någon som är mattesnille så får du gärna hjälpa mig!

Jag och emelie har precis varit cp, väldigt roligt med henne, det finns ingen jag har lika roligt med än henne!

Helgen var totalvärd förresten, I fredags var jag på fest ute i gränome, riktigt kul fan!=) På söndagen hade jag och hanna planerat in en liten dejt, vi skulle kolla på bio, det blev i rymden finns inga känslor, vilken bra film av det jag såg, haha vilken dålig kompis jag är, somnar såklart mitt i bion.. bra där hannah!
Innan det var jag på jättemysig middag med familjen ute på restaurang, eftersom jag fyller snart, pappa med och emelie i december. Myyyys!

Bara 12 dagar kvar!! TAGGA

Jag är tillbaka! tror jag

Hej å hå! Jag tror att jag är tillbaka i bloggandet nu, blev lite off med det, men jag hade liksom inge roligt att skriva, så det blev inget istället. :)

Helgen har varit super, med festi, bio och middag med familjen eftersom min kära syster flyttar utomlands i helgen :( kommer bli riktigt tomt utan henne, och jag kommer bli ledsen eftersom jag har sån separationsångest, jobbigt!

Om bara 2 veckor fyller jag 18 också gott folk, det ska firas, såklart! Fan va taggad jag är, helt galet, det kommer bli en hejdundrande kväll!

Har fullspäckat schema med träning nu för tiden med, måndag,tisdag,onsdag,torsdag,fredag,söndag.
När ska jag ha tid för att plugga,umgås med folk och leva? my god.

Nu ska jag springa ner och ta en macka :D


PUSSS

Ni äcklar mig era äckliga fanskap.

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade, ledsen! Sista, fast nä, dagen på praktiken var i fredags, jag kommer sakna det stället :( Fast jag ska ju dit mer nu så det löser sig! Blev nästan lite impad av nickes bilar faktiskt. Eller, stina blev, så jag fick inte tycka annat. :)

I fredags tog jag chillkväll med film och mys, myyys!
Igår var jag på loppis med min mami, sen åkte jag hem för att snabbt fixa mig för kvällens pyjamasparty, hihi!

Jättetrevligt igår iaf, trevligt att träffa alla tjejer igen, alltid roligt med dom :)

Imorgon börjar skolan igen.. suck. De här två veckorna under praktiken har verkligen gått jättesnabbt, tråkigt.

Måste sova nu.


Den som väntar på något bra, väntar aldrig för länge, eller?

Förkyld för första gången sen i vintras

Hejhejhej! Jag har blivit förkyld, men jag ska verkligen inte klaga eftersom i vintras var senast jag var sjuk! :) Kände av halsen lite i måndags och igår slog det ut helt, låg däckad hela dagen, åt inget, 39 graders feber,sjukt ont i halsen och snorig som ett as.

Alltså seriöst,det är helt sjukt hur mycket skit som kommer ut ur huvudet, låg och tänkte på det när jag inte kunde sova natten till tisdagen.
Kom då även på en väldigt smidig grej som borde uppfinnas, om ni vet en sån där sug grej som man använder när små barn föds för att suga upp typ slem och sånt i luftvägarna? Sån, fast lite annorlunda borde finnas till näsorna!

Jag menar, man blir inte röd under näsan av att snytande, det går snabbt(?) jag tyckte det var smart av mig iaf :))

Men idag är jag helt frisk i princip, visst jag är snorig, men inge mer än det.. det kom snabbt och försvann snabbt. jag gillar mitt immunförsvar!

Körde halka idag också, det gick fint det, jag ska börja ta tag i körkortet nu, födelsedagen börjar ju närma sig!! :) det var riktigt roligt faktiskt, kan rekomendera!

Nu:
Fångarna på fortet

Kiss


RSS 2.0