gyllene pojken/pojkarna?..

Hejhoppsnopp!

Fan va jag mår bra, förutom lite småont i nacken just för tillfället och ett öga som är rött då;) `Träningen igår gick både bra och dåligt, en sak som var bra, jag var jävligt vig igår! min muskler ville visst sträcka lite på sig;)

Är lite fundersam hur jag ska göra de kommande veckorna.. det är några som ska komma och kolla på moppen på torsdag kväll, men jag ska vara i sala på dressyr och hopp tävling hela dagen, så frågan är om vi hinner hem? kan ju inte komma försent när jag kanske ska sälja moppen min! Så funderar om jag måste stanna hemma kanske? sen blir det longering imorgon igen, frågan är om jag orkar gå på det? så äckligt kallt i ridhuset alltså..

Vi får la se! hihi

Det går bra nuuuee

Student 2011

Hallå alla fina!

Sitter här framför min finfina dator i mitt finfina rum (som jag snart ska byta ut men ändå..) Här nästan precis vaknat, men ändå inte.

Igår hade vi löshoppning, det var KALLT men ganska roligt att se, rizzo var helgalen i början,rev ner ett staket och så, men så fin! Sen kollade jag och johanna på linns träning hos mats, åh aramis är så himla fiiin! Snyggaste killen, helt klart!;)

Sen bestämde jag mig för att åka med johanna hem till väsby för att hälsa på och rida lite där med, jag red honey, hennes häst, så söt är hon!! Blev inte klara förrän sent efter 8 så vi åt hemma istället för att dra ut och käka hehe men tjocka oss gjorde vi minsann!

Tågen gick inte riktigt som dom skulle påvägen hem, så fick vänta ett tag i väsby station, läskigt! hhehe men ännu läskigare att gå hem helt själv, utan mobil att ens kolla på eller ringa någon om något skulle hända! Cp batteri på min mobil måste jag säga. Men jag klarade mig, blev jätterädd för min egna skugga ett x-antal gånger haha! Ni förstår verkligen inte vilken äcklig fobi jag har för den där sk*ten.

Köpte present till mamma med :D Jättefin måste jag säga! Idag blir det stan för hela slanten, kanske IKEA? sen ska jag lägga ut min moppe på blocket, säg till om det är någon som är intresserad!:)

Fick studentmössan med, äntligen! Nu är det inte långt kvar och separationsångesten börjar redan nu..






Puss och hej! 

Säg att du älskar mig

Hej!

Sitter just nu med mina fina vänner stina och skogh som jag inte träffar så ofta i skolan längre då de nästan aldrig har lektioner,det är kul! Anledningen till att jag sitter här är för att mitt knä är cp, gjorde illa mig igår på träningen ochjag är inte glad idag, inte heller igår dock. Hoppas på ett under att jag blir tillräckligt bra till träningen imorgonm men .. vi får se.

På lördag fyller min fina mamma år,:D ska köpa något till henne idag hade jag tänkt..men vi får se det med.
Fan jag som ville hoppa idag, på finafina kolan,:( Istället sitter jag här i skolan och gör ingenting, ska snart ner och kolla på de andra en liten stundmen ändå. Det är inte lika kul som att rida liksom,..

Ska nog sluta kolla på plastik kirurgerna,alltså tv programmet .. får väldigt äckliga drömmar haha. Härom natten drömde jag att jag fixade mina bröst, och ..nej usch den var sjuk haha.

Aja,så är mitt liv, .. kult

PUSS

Mer av det goda!

Hallojj!

Igår blev det lite stressigt här och var så hann inte skriva här tyvärr, och ni är så ledsna.. eller.. ;) haha.

Vi red ute igår, jag red kolan igen:) Så hiimmla fin, föriutom att jag ramla av ;) hehe, såhär var det! Först var bäck's häst lite små orolig, så colette blev lite orolig med, sen när vi red ute i banan kom det en annan häst ut från ridhuset.. då fick hon tokspel haha stegra och sparka bakut hejjvilt, men den gången lyckades jag hålla mig kvar iafl.. fråga mig inte hur!! haha sen andra gången blev hon rädd när mats kom med traktorn och då satt jag helt snett och hon skuttade omkring överallt.. så då hoppade jag helt enkelt av, men det räknas tydligen som att ramla av? haha aja jag bjuder på tårta/muffins/kaka på onsdag iafl! Och jag gillar fortfarande colette:)

Idag var vi och körde på 4H igen, haha fyfan va jag är dålig på brukskörning.. helt sjukt. Jag blev sur när jag inte kunde då jag är väldigt tävlningsinriktad.. men det gick bra tillslut;P Sen åkte jag tillbaka för att äta mat i skolan, det var koldolmar!! hur gott?! muummmaaa!

Fick sen skjuts av killarna till stan, vi åkte till.. något ställe i fålhagen där de hade maskiner och grejer:) Pontus spillde kaffe över sig och niklas var ledsen för att han kom försent till lektionen, dom är roliga dom där killarna! haha.


Aja nu kissar jag snart på mig.. så måste springa till toaletten!

Cyaaaa

Friisk som en nötkärna!

Hallllå!

Idag mår jag riktigt fint! skönt som fan:) Sitter och väntar på fina pannkakor just för tillfället, sen ska vi iväg till gammelmormor och fika (kan dom sluta göda mig?! :) ) Sen blir det träning, jättepinsamt är det för jag har inte kunnat gå på 4 ggr på friståendeträningarna, de två första gångerna hade jag jättemycket plugg så var tvungen att vara hemma och sen var det studentkryssning så kom hem sent, och förra helgen var jag jättesjuk.. dom är helt färdiga med dansen och jag kommer inte kunna något alls, ledsen tjej:( Jag får träna masssor hemma!

Det är de som händer just nu, btw stormtrivs i mitt rena, nystädade rum! :D



Nyår 09 i think ;)

Pusselipusspuss!

Fräschast i stan

Hallå!

Nu är jag helt nyduschad och rakad! Man känner sig aldrig fräschare än när man är nyduschad, älskare! Gjorde inpackning,ansiktsmask,färgade ögonfransarna och målade alla naglar, så fräschare får man nog leta efter nu;)

Men det behövdes efter en dag som idag, fyfan jag har städat hela dagen nästan, det började med vanliga lördagsstädningen i huset, sen fick jag något kick och ville helt plötsligt städa mitt rum (vilket är mycket ovanligt för mig.. hehe) blev storstädning i rummet med, finns inge damm någonstans! fan va fint, rensade ut massor med, och sen gick jag över till allt mitt smink, rensade där med. Skööönt!

Igår var jag bara hemma också,.. hade dötråkigt och la mig tidigt, känns som att jag kommer lägga mig strax idag med eftersom jag har tråkigt, är ensam hemma och har inga kompisar i närheten eftersom ingen är hemma någonstans, f*an säger jag bara. Vilken lördag!

Tänkte visa er en för-och efter bild men.. nej jag skippar nog det..ni blir nog för chockade ;) hehe

ha en bra kväll alla!

Massa Småpussar från mig!

Bihålinflammation..?

Tjoo!

Har väldigt lite tid nu men ah, skolan var bra, hoppade med finfina hästarna, jag red calypso igen, så himmla fin kille:)!

Sen åkte jag hem i princip, gick på en gubbe på stationen med.. pinsamt.. men håller man på med mobilen utan att kolla upp så är det sånt som händer, han var skön så det var inga sura miner där inte;)

Nu ska jag iväg på plastparty med mammsen, haha första gången men det blir spännande;);)

 

Pussochhejleverpastej!


Hur gör en man respektive en kvinna "det stora"?

Hur du skiter som en man

  1. Leta upp någon lämplig litteratur.
  2. Säg "Jag ska bara göra 'det stora'" till alla som du träffar på vägen till toaletten. Berätta alltid för din flickvän/fru vad du ska göra, särskilt om hon har besök.
  3. Dra ner byxorna och kalsongerna så att de hänger runt anklarna, sätt dig sedan ner.
  4. Rätta till din penis och dina testiklar så att de hänger bekvämt och inte rör vid kanten på toalettstolen.
  5. Öppna litteraturen du tagit med dig på toa och slappna av.
  6. Under tiden du väntar är det tradition att släppa kraftiga brakskitar.
  7. Sucka högt när den första korven kommit ut. Det är helt normal att en kall vattenstråle träffar dig i häcken när den första korven träffar vattenytan. Det här får du stå ut med om du är en riktig man.
  8. Sitt kvar tills dina ben och skinkor domnat bort.
  9. Res dig upp och titta på skiten. Försök att komma ihåg alla former av kännetecken, till exempel färg, konsistens, om det fanns några synliga spår av jordnötter och så vidare så att du kan berätta detta för din flickvän/fru och dina kompisar. Du måste nämligen berätta detta.
  10. Tag en lång bit papper och torka dig i häcken. Titta på pappret innan du slänger det i toalettstolen.
  11. Upprepa steg 10 tills det inte längre finns några spår av avföring kvar på pappret.
  12. Spola. Om det finns några rester kvar i toalettstolen får du under inga som helst omständigheter försöka ta bort dem. Förr eller senare kommer de att försvinna av sig själv eller så kommer din flickvän/fru att ta bort dem nästa gång hon går på toaletten.
  13. Lämna sitsen uppe. Lämna kvar litteraturen på golvet (den kan ju komma till användning vid ett senare tillfälle).
  14. Tvätta dina händer en gång.
  15. Lämna toaletten men låt dörren vara öppen. Det är viktigt för en mans självkänsla att andra får känna doften av det han producerat.

Hur du går på toaletten som en kvinna

  1. Använd under inga som helst omständigheter någon annan toalett än din egen, oavsett hur ont du kommer att ha i magen under tiden du tar dig hem.
  2. Använd toalettborsten för att ta bort rester i toalettstolen som din pojkvän/make lämnat kvar. Ta även bort könshår som han lämnat kvar på sitsen med hjälp av lite toalettpapper.
  3. Spola innan du använder toalettstolen. Tvättat sedan dina händer.
  4. Täck sitsen med toalettpapper (någon annan kan ju ha använt den sedan du desinfekterade den med Klorin senast).
  5. Lägg ner toalettpapper i toalettstolen för att förhindra stänk.
  6. Dra ner dina trosor och sätt dig ner. En del kvinnor föredrar att stå upp, lätt hukade, för att undvika kroppskontakt med sittringen.
  7. Gör det du ska men gör det absolut så tyst som möjligt.
  8. Res dig upp och spola innan du får ögonkontakt med avföringen.
  9. Ta en rejäl bit toalettpapper och vik den ett antal gånger för att garantera att du undviker hudkontakt med avföringen (en rulle toalettpapper räcker således till fem eller sex toalettbesök).
  10. Torka dig en gång och släng sedan pappret. Titta inte på pappret.
  11. Repetera steg 9 och 10 minst trettio gånger. Det kan bli nödvändigt att glänta på dörren och kalla på din pojkvän/make för att be honom hämta mer toalettpapper som han får ge dig om han lovar att blunda under tiden han ger dig pappret och inte kommenterar det hela. Traditionen bjuder att det görs under tiden han tittar på sport på tv.
  12. Spola och fäll ner locket.
  13. Tvätta händerna med bakteriedödande tvål minst trettio gånger.
  14. Öppna alla fönster och spruta en halv burk luftfräschare på toaletten.
  15. Plocka upp all litteratur som din pojkvän/make lämnat kvar och lämna toaletten, glöm inte att stänga dörren efter dig.

så sant :)


sova uuuut

hej alla läsare, just nu är jag typ.. småsur? ja. börjar inte förrän halv 1 idag och hade då tänkt gå upp typ 9-9.30 så att jag kunde sova ut.. men nej den här förbannade jävla förkylningen vill aldrig ge med sig! Så jag var tvungen att gå upp kvart i sju.. blir så less, vill bli frisk nu!! Får inte träna ikväll heller, fanfanfanfanfanfanfanfanfanfan! hatar det här:(

Tills på fredag måste den här förkylningen vara borta, annars vet jag inte vart jag tar vägen!

Har iaf teori på ridning körning idag, tråkigt.. men jag får en dag i veckan fixa mig lite så jag ser nååågot fräsch ut, längtar nästan lite haha.
Vet förresten inte om jag ens kan rida imorgon.. äckliga förkylning försvinn ur mitt liv!!

Nej nu är jag sur igen

ha en bra dag allihopa det ska inte jag ha!

Mätt och belåten

Nu är jag mätt.. ville bara säga det.

det är också väldigt svårt att öppna matteboken... fan för matte B.

Maaaat,.. snart?!

Som ni kanske förstår är jag vrålhungrig nu.. kul när det nte är klart dårå! Aja bara att hänga ut! (svenelska kanske? eller man kanske kan säga så på svenska..) Sitter i vardagsrummet just nu med challan, vi kollar på vänner. vem bryr sig tänker ni, och faktiskt, vem bryr sig? haha

Gick till skolan idag iaf, jobbigt men det är smällar man får ta! Hade körning på 4H igen, det var kul men kallt!! Fick hästen russin, han var söt och snabb:) Åkte sen tillbaka till skolan för att lämna tillbaka hjälmen jag lånat och då var det ju lika bra att äta där med tänkte min mage;) Så mat blev det sen åkte jag tillbaka till stan igen för att sen få åka hem, påvägen hem stannade jag på solarium kameleont för att åka till bali och tillbaka;) Fick dock bara mer fräknar... fiint..



sitter som sagt och väntar på mat, så jag ska fortsätta med det nu.. typ och kolla upp lite grejer med mamma, ska ju sälja moppen min, så om någon är intresserad så finns det en jättefin moppe till salu!:)

Kisses


Kärlekens tunga

Sjuk idag igen, var hemma idag. Välbehövligt, och det är konstigt, idag har jag inte feber iafl, men har sovit i princip hela dagen,(i soffan dårå) Sen när jag måste gå upp på toa eller något sånt så känns det som att jag ska svimma vilken minut som helst.. pulsen går i 120 och så, sjuukt jobbigt!

Hoppas jag kan gå i skolan imorgon! missar ju massa ridning juee..

Har inget vettigt att skriva fan.. såg the wolfman idag, den var okej. Vet inte riktigt om jag är dum i huvudet eller om det är filmen som inte var bäst, för jag fattade inte riktigt vad den gick ut på ;) haha.
Och så kollade jag på sjätte sinnet med, galet bra men läskig film!

Juste, så jävla pinsamt. Skickade sms i sömnen inatt.. till en av mina tränare.. piinsamt.. det stod : Jaha aah där har vi v v;det dirr

Gud så pinsamt, jag somnade med mobilen i sängen medans jag skickade sms igår.. sen måste jag legat på den och skrivit lite mer typ och sen vidarebefodrat till henne..skämdes iaf sjukt när jag vaknade.

Allt för mig,

Pusshejj

Happpyy

Hejhopp!

Undrar varför jag skriver hej på varje inlägg.. men.. det känns liskom trevligast :) hihi!

Jag är fortfarande helt död typ.. har sovit i soffan framför narnia hela dagen.. dvs. Jag kollade-somnade-spolade tillbaka-somnade-spolade tillbaka-somnade :) typ så, så kollade aldrig riktigt klart på filmen, men blir att kolla på den imorgon.. ska nog vara hemma från la school då så kanske jag blir bra någongång?!

Nu är det solsidan.. älska!

pusselipusspuss

Jag är sjuk och tycker sånna här är lite roliga (a)

Fem frågor om förhållanden
Är du singel? -
Japp

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Vettefan:)
Kärlek eller sex? - Kärlek
Har du varit kär i någon? - Det har jag
Finns det någon för dig just nu? - njaa, jag vet inte ;)
Tio frågor om dig själv
Ditt namn? -
Hannah Margareta Vickers
När fyller du år? - 10 oktober
Några utsmyckningar på din kropp, isf var? - öronen
Vad har du på dig just nu? - mjukis style!
Vilken årstid är bäst? - sommar helt klart!
Vad tycker du mest om hos dig själv? - Ehm.. ögonbrynen kanske? hehe
Vad är du bra på? - haha jadu, lite allt möjligt:)
Vem älskar du mest på denna jorden? - Familjen,vännerna
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Hellre själv, men kanske med någon om det är rätt person.

10 frågor om dina vänner
Vem är din allra bästa vän? - Har några allra bästa vänner! 
Vem vet allt om dig? - Mickan eller Hanna eller kanske Emelie..
Vem är roligast av dina vänner? - alla roliga på sitt sätt..:D
Vem är snyggast av dina vänner? - alla är smokin hothothot!
Vem är mest partyprisse? - Jag:)) haha nej, Natasha trpr ja:)
Vem är den du helst har filmkväll med? - Alla!
Du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig? - Mig själv?

10 Frågor om din familj
Vem står dig närmast? - Emelie tror jag
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - Japp!
Vem är farligast i din familj? - Mona Lisa 
Vem ser roligast ut i din familj? - Vi ser alla lite roliga ut:)))
Vem är coolast? - jag såklart
Har ni något husdjur? - jaoo
Vem har du mest gemensamt med? - ehm.. emelie kanske? fast jag vet inte..
Vem står för underhållningen? - Emelie och pappa
Vem sover du oftast med? - Mig själv:)
Roligaste kvällen med familjemedlemmarna? - Vi har alltid kul, typ igår vid middagen kan varit senast?


10 frågor om idag

Vad har du gjort? - varit sjuk och grusat infarten;)
Har du varit glad idag? - Ohja!
Har du varit ledsen idag? - Verkligen inte!
Har du gjort något bra idag? - haha japp
Vad ska du göra nu? - kolla på en film tror jag!
Har du gjort något dåligt idag? - nää det tror jag icke:)
Vad har du ätit idag? - En macka och ägg till frukost, pannkaka till lunch:)
Har du duschat idag? - japp!
Är du trött nu? - Lite
Vad händer imorgon? - Jag ska riidaa sen inte träna eftersom jag är sjuk..

Telefon/Mobil

Vem ringde du senast? -
Sofie
Vem ringde dig senast? - Tobbe
Vem sms:a till dig senast? - Min tränare Lisa
Vem sms:a du till senast? - Linnéa skogh

Övrigt
Är du hungrig just nu? -
verkligen inte

Vad är klockan nu? - 13.58
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - bloggen,facebook,platsbanken

Familj
Hur länge sen var det du träffa din mamma? - Precis nyss
Hur länge sen var det du träffa din pappa? - Också precis nyss
Musik
Lyssnar du på musik just nu? - Alltid!
I så fall, vilken låt för tillfället? -  Längesen-petter, veronica maggio
Vad gillar du för musik? - allätare, men som sagt.. ingen skrikmusik!!


Det här var ju kult.. vad ska jag göra nudå?? blir en film tror jag.. krya på mig själv..!

Livet lekeer!

shululu!

Vaknade 06.15 och var hur pigg som helst.. så gick upp då, känns lite konstigt att gå upp tidigare än min lillasyster på 5år.. men är man morgonpigg så är man? Nej jag sover sjukt dåligt nu faktiskt, är j´superduper förkyld så sover inge bra alls, halsmandlarna,näsan och halsen tar död på mig. Men jag är glad ändå ja! Våren är på G och det betyder att det börjar närma sig studenten!

Jag är riktigt taggad på studenten, men börjar få jätte separationsångest.. Hur ska jag klara mig utan alla mina fina vänner i skolan? Det kommer jag inte! Kommer bli världens gråtkalas på studenten känner jag på mig.. haha.

Var iallafall hos mickan på myskväll igår, var jättemysigt.. men varje gång jag myser med mina vänner somnar jag.. och alltid efter 10.. haha kvällstrött och morgonpigg? ohja.

Eric Saade vann på melodifestivalen igår.. var väl helt okej tyckte ja.. han är ju bra snygg alltså.. ;) Ganska så avis på molly sandén. :)

Kan inte fatta att det är söndag redan..! Blää vill inte gå i skolan mer:) Även fast det inte är jobbigt att bara rida, men det blir liksom jobbigare eftersom jag är sjuk.. bajs på det!

Juste, köpte biljetter till studentfesten igår! "dom som hamnar på bj är sämst" ;);)

PUSS OCH HEJ!

I’M GONNA LOVE YOU LIKE I’VE NEVER BEEN HURT BEFORE

hejhejhej!

Precis hemkommen från staden Uppsala, har köpt biljetter till studentfesten! Nice! Stackars dom som inte fick biljett.. hehe ;) Jag,tobbe,hanna och sofie blev de utsatta som fick åka in till stan imorse, och in tur på det så glömde jag ställa klockan, tur att jag är morgonpigg och vaknade 8 själv eftersom bussen gick halv 9 ;)

Stannade på stan med tobbe och hanna ett tag sen med, satte oss och snacka och så, sen åkte jag buss hem med hanna:D

Var ju på bio igår med, såg Black swan, vet inte riktigt om den var dålig eller bra. Har ingen uppfattning än.. den var konstig.. och läskig,läskig som fan. Trevligt iafl!

Ska fixa claras hår nu, hon ska på kalas;)



Kisses

you are so sweet ,

Hej allihopa!

Ledsen för dålig uppdatering, har haft lite allt möjligt för mig.

Internet slutade fungera precis innan jag skulle iväg på kryssningen, men jag hade lite musik och sånt på datorn så det gick rätt bra att tagga till ändå;)

Kryssningen då.. den var.. spååårad. Helt klart, tänker inte säga något mer om den för det som hände på galaxy stannar på galaxy! ;) Blir kryssning igen snart med.. "det räcker med kryssning för mig nu på ett tag,." men jag är ju taggad igen;);) fast denna gång blir det med tovali,johanna och kanske hanna? och sen tobbe och hans 13 vänner. Blir nog kul de!

På måndagen började Num-krusen där jag valt ridning körning. Rolig kurs! Får typ rida bara;) underbart de, fast har träningsvärk today:))

nu är jag sjuk, orkar ingenting, har feber .. bajs på det. men blir nog skola imorgon ändå, duktig är jag.

Kisses



get the party starteeed

Taggad tjej nu igen! Funderade som sagt på utgång i stockholm men tänkte träna istället.. men nu blev det inte så heller! Fan slack av mig..

Var på stan med hanna och tovalii idag, mys! dock fanns det inte mycket.. ingen nyhet va?;) Men jag fick faktiskt med mig en kjol och underkläder:)

Jag tar med mig en massa kläder imorgon tror jag för man vet aldrig vad som händer under kvällen.. Och så kan det bero på lite beslutsångest från min sida?;)

Måste tillbaka till packningen nu!

Imorgon blir det tävling ocksåå:)

Pusshej!

Hejåhå

Har precis anlänt till skolan.. kul när ingen är här för att möta upp mig.. så sitter här för mig själv vid en dator. Hungrig är jag med.. Wok till lunch tror jag någon pratade om?;) mums!

Vet inte riktigt vad eller hur jag ska göra ikväll, anitgen utgång i stockholm eller träning. Lutar mot träning tror jag, eftersom kryssningen är imoirgon. Dock är jag inte lika taggad på kryssningen längre eftersom jag inte hittar något att ha på mig.. har kollat i ALLA affärer, helt sinnes.

Får väl bli något gammalt.. men aja det löser sig alltid! Imorgon ska jag åka och kolla på min syster som ska tävla i gymnastik med, innan bussen mot kryssningen åker! Ska bli kul och se vad hon lärt sig nu:)

Ååh kan inte stina och hanna komma nu:(

KISS

Vad gör man nu då?

Jag har ett problem, rätt stort ändå..

Jag har precis varit på stan med fredrik i försök att hitta en klänning eller något till kryssningen på lördag, det gick... äckligt jävla dåligt.
Fan va sur jag blir, vart är alla snygga kläder?!
Ska dra ner en sväng imorgon med och kolla.. men börjar förlora hoppet på snygga kläder. Jag har också tråkigt, riktigt jävla tråkigt.

Min telefon dog från batteriförlust också ja, lagom kul att åka buss då..framförallt när alla på bussen satt med sina mobiler.. vad skulle man göra utan mobilen liksom? kolla ut i det svarta?-nej, kolla på andra?-nej så vad fanns det att göra?-sova! Huvudet nickade en hel del gånger på en halvtimme vill jag lova;)

Juste! Hade min projektarbetes redovisning idag, fyfan, ska kolla betyget sen.. haha skönt att jag är klar med skiten iaf! Btw, jag klarade geometri provet med;);) pluspoäng till mig!

Kyss och smek


SLUTA

Hej!

Idag har varit en kul dag, blev klar med matteprovet med(!) Många skratt från alla sidor, kult! Imorgon ska jag ha projektarbetes redovisning, det blir nog bra.. tror jag.

Just nu är jag stressad, blev massa strul så kan inte lämna min söta lillasyster hemma ensam, så vi får se när jag kommer iväg till träning.. men det funkar nog ...

det ska bli kul med träning:D är glad på träningen haha, det går bra nuuu.

måste springa! kom på att jag måste byta kläder... ;)

Puss!


du sårar fler än du tror..

Big brother yao

Tjobre!

Nu är det big brother på tv, roligt som fan, dom är så jävla omogna det finns inte.

Precis blivit i princip klar med presentationen, mamma tyckte det lät riktigt bra, kanske blir dåligare sen, men vafan;)

Måste tillbaka till bb nu, pusshejjleverpastej

Ny header!

Ja som ni kanske ser har jag fått ny header, tack becca!! Har precis kommit hem från skolan.. jobbig dag! Den började med att få en utskällning från en lärare för att vi inte hade anteckningar till en presentation vi skulle ha idag.. för dom hade hanna och hon hade försovit sig.. grymt!

Men vi var glada ändå, gjorde presentationen och det gick fint som snus ändå de! Lika roliga som alltid är mina vänner så.

Träningen igår gick också bra! Jag är på G nu ;);) Vi taggar förfullt för kryssningen, tycker synd om alla er som får höra detta från mig fram tills den är haha. ledsen guys!

Juste! Kommer förmodligen boka Foo Fighters den 22 juni! Grymt! Kanske P&L också? blev ju aldrig något förra året!

Puss på er


RSS 2.0