<3

Lite bilder från lite allt möjligt, men mest från västkusten:)



30 juli

fan, det är skola snart igen, JAG VILL INTE !! men det finns så mycket som ska hinnas med nu dom här sista veckorna, så det är fullt upp fan:D det va ett tag sen jag skre här.. och jag har fått många klagomål så jag tänkte att det är väl bäst att skriva nått nu annars får jag huvudet avskuret:S haha !
Nu har jag precis varit ute och sprungit med mickan och sen gjorde vi fys! det va nice ! och det gick bra också:) så nu känns mina ben som spagetti!
Allafall, jag gör en förkortning på allt jag gjort senaste tiden för jag orkar inte berätta allt :P 

Västkusten sommar 09 <3: Va helt underbart !! saknar det som fan, och en viss person som tyvärr råkar bo där nere:(<33 älskar allt där, havet, folket, känslan av att man är fri, allt helt enkelt!:D 

Dalarna 09 : va också nice, träffade en phsykad kille som hängde efter mig och simone hela kvällen på beach vollyboll partyt dock... men det är alltid lika trevligt i dalarna!

Jag har varit på en hel del fester också,det är så jäkla nice, älskar att festa på sommaren!

Sen ska jag till stockholm en helg med friends, gräsö/öregrund med tjejerna!det kommer bli bäst! , öregrund några gånger till med tjejerna igen:D

Jag har fått en riktig Hemlängtan? inte för att man kan kalla det riktigt så, men jag saknar aus så otroligt jävla mycket just nu, vet inte vad det beror på.. orkar inte med sverige just nu bara känner jag, jag vill bort!!

Nu orkar jag inte skriva mer:) hoppas ni är nöjda med en litet inlägg nu:D kommer nog skriva lite mer nu, Ska försöka ialla fall:)

kyssar


Nu drar jag till Dalarna med denna duunderflicka!


Älskade väder försvinner !!!:'(

nu är det kyligt,regnigt FUCKING väder asså! det som har varit helt underbart den här veckan, 30 grader och sol varandea dag!! blä säger jag bara, Saknar aus otroligt mycket nu och jag hoppas jag får komma tillbaka til den värmen och det underbara landet i vinter!!! jag orkar verkligen inte med sverige om det ska vara sånt här skit väder hela tiden!:S

RSS 2.0